- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
- 38
- Konu Sahibi bendegilim
-
cevap veriyorum :)Niye herkes bukadar kelimelere takılıyor. Gayet güzel anlaşılır yazmış.amaç derdini anlatana yardımcı olmak destek vermek mi yoksa yanlışını aramak mi?
Detay veremediğimden böyle anlamış olabilirsin. Anlarım. Ama umrunda olmayan adamda böyle olmaz :)Ya bu cocukcagiz daha ne yapmali senin zerre umrunda olmadigini anlatmak icin? Biraz kadinlik gururunuz olsa epey faydasini gorursunuz tatli kizlar
Oo sen bu bakis acisiyla daha cok konu acarsin bdvdeDetay veremediğimden böyle anlamış olabilirsin. Anlarım. Ama umrunda olmayan adamda böyle olmaz :)
Ben açıyım ama sen okuma Allah aşkına yaOo sen bu bakis acisiyla daha cok konu acirsin bdvde
Onu benim guzel keyfim bilir. Bugun herkes forum yoneticisi olmus yonlendirme yapiyo kazen bey de yok sizin tripler komik kizlarBen açıyım ama sen okuma Allah aşkına ya
Sende haklısn. Keyfinide al bi hava al cnm bnm hadi eyvallah.Onu benim guzel keyfim bilir. Bugun herkes forum yoneticisi olmus yonlendirme yapiyo kazen bey de yok sizin tripler komik kizlar
Bende çok eğleniodumda ceza vermişler bana yaaBaşıma bişey gelmiycekse kız ben sana ve cevaplarına bayıldımGece gece çok güldürdün beni
:) barıştık biz. İçimde iyiki kalmadı. Sadece çağırdım ve sustum. Kendisi sarıldı ve konuyu açmadı. Herkese iyi yada kötü yorumları için teşekkür ederim :*Içinde kalsin canım, gururundan onemli olmasin zaten bisey degismeyecek hatta daha da kuculeceksin gozunde
Olmassss. Gerçi içimde kalsaydıda arardı ama ben aceleciyim. :)Icinde kalsa daha iyi
Bak ya tam da yorum yapmıştım ..umarım bir daha yasamazsiniz..Çok
:) barıştık biz. İçimde iyiki kalmadı. Sadece çağırdım ve sustum. Kendisi sarıldı ve konuyu açmadı. Herkese iyi yada kötü yorumları için teşekkür ederim :*
Çok
:) barıştık biz. İçimde iyiki kalmadı. Sadece çağırdım ve sustum. Kendisi sarıldı ve konuyu açmadı. Herkese iyi yada kötü yorumları için teşekkür ederim :*
MutluluklarOlmassss. Gerçi içimde kalsaydıda arardı ama ben aceleciyim. :)
Cnm benm çok teşekkür ederim :)Ay oylemi cok guzel ozaman cok sevindim canım hayirli olsun :)
Biraz laflarıma dikkat edersem çok daha güzel olucak herşey. Çok teşekkür ederim sizede :)Bak ya tam da yorum yapmıştım ..umarım bir daha yasamazsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?