- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
- 38
- Konu Sahibi bendegilim
-
Geçenlerdede bi konu açmştm. Sevdiğimle ayrıldık biz. 4 gün oluo. O beni daha hiç aramadı. Bense ona onu sevdiğimi anlatan bi msj attm oda kısacık cvp vermiş zaten. İki kelime.
Neyse
Bu beyefendi bu pazar gidicek okula ve 4 ay yok. Gelse bile karşılaşmamız imkansız.
Arkadaşlar onu çok seviorum ben ve cumartesi günü çağırıp son kez sımsıkı sarılıp bize yazık ettin diyip gitmek istiorum. İçimde kalırsa kahrolurum. Sizce son bi kez 10 dk görmem olurmu
Yapmayın.Geçenlerdede bi konu açmştm. Sevdiğimle ayrıldık biz. 4 gün oluo. O beni daha hiç aramadı. Bense ona onu sevdiğimi anlatan bi msj attm oda kısacık cvp vermiş zaten. İki kelime.
Neyse
Bu beyefendi bu pazar gidicek okula ve 4 ay yok. Gelse bile karşılaşmamız imkansız.
Arkadaşlar onu çok seviorum ben ve cumartesi günü çağırıp son kez sımsıkı sarılıp bize yazık ettin diyip gitmek istiorum. İçimde kalırsa kahrolurum. Sizce son bi kez 10 dk görmem olurmu
Yeterince ayakkabım var zaten kovalayan olsam kullanırım. Daa ben sadece içimde kalsın istemiorum sadeceönce kendine güzel bir ayakkabı al, kaliteli olsun.. peşinden koşarken lazım olacak..
hiç anlamam neden kendinizi kovalayan moduna sokarsınız..
Modelide benden olsun..kendıme begenmiştim ama feda olsun..önce kendine güzel bir ayakkabı al, kaliteli olsun.. peşinden koşarken lazım olacak..
hiç anlamam neden kendinizi kovalayan moduna sokarsınız..
Yok evet hiç yok hemde ama nblm 4ay aynı şehri paylaşmıcaz ya :/Dik dur güzelim... Gerek yok boyle tavirlara
TarzsınModelide benden olsun..kendıme begenmiştim ama feda olsun..
Eki Görüntüle 1380954
yaptım hakkaten ya doğru vallaBöyle peşinden koştukça burnunu havadan indiremezsin.. Ne zaman aramayı sormayı bırakıp ortadan kaybolursan o zaman Kıymetli olursun..
Sana tavsıyem böyle bir şey yapma, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmasın.. Bırak pişman olup dönecekse o dönsün.. Sen elinden geleni yapmışsın.
Şu kelimelerden nezaman kurtulursunuz bilmemkiiOrto okul bebesiyseniz hiç durmayın koşun ayrıldığınız sevgilinize derim.
İnsan o yaşlarda gurur,murur dinlemez çünkü.
Tmm hadi dinleyim peki sizce o ararmı ?Yapmayın.
Beni dinleyin, yapmayın.
Sizin gibi düşünenler nezaman aşk yerine gururunu seçerse,inanın bende ozaman bu kelimlerden kurtulurum.Şu kelimelerden nezaman kurtulursunuz bilmemkii
Süperrr. İşte aradığım akıl. Doğru ama dönsün die yapmıcaktmki :) haklısınız sarıldığımdan sonra yazarsa ben zaten yol veririm. Daha tazeyken bişe yapamıo çnküSizi seviyorsa döner,en son mesaj atmisin sevdigini soylemisin,buna ragmen donmuyorsa sevmiyor demektir. Farzet ki o gun gittin ve ona sarildin,o da sana geri dondu...halen seni sevdiginden emin olup iliskini rahat,icin huzurlu bir sekilde surdürebilecek misin yoksa,acaba cok israr ettigim icin mi döndü deyip,sana her olumsuz davranisinda bu beni aslinda sevmiyor diye mi dusunuceksin..kendi haline birakmak en iyisi degil mi sencede...donmuyorsada dönmesin,seni,senin sevgini hak etmiyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?