İçimde kalsın istemiyorum.

Bir konu açmışsan her cevaba hazırsın demektir.
Gururla çok alakası var tabi anlayana canım.
Arayın bence biraz daha burnunu kaldırıp,kendinizide onun karşısında küçültün.
Ohooo nein kafasıdır ya bu he he saol cnm ablacım.

Pardon y harflerine ne oldu?

Konuyu gördüm, tıkladım, okumaya çalıştım ama o kadar gözümü yordu ki konu sahibinin "yazı stili"... Hem yazış şekline hem de burada dile getirdiği düşüncelerine falan bakarak kaç yaşında olduğunu soracağım şimdi, olmayacak. "Yedim" deyip dalga geçen biriyle ben de dalga geçmek istedim şu an ama hadi neyse.

Konu sahibi seni nie bukadr rahatsız etti. Bi yorum yapmazsn olur biter. Yazı stilim çokmu rahatsız etti. Kusura bakma bilgisayar başnda yazmıoruz o yüzden kısıorum harfleri. El alışkanlığım nie gerdi anlamadm ? Ayrıca yaşım 23. Bnmle dalga geçmeyi hayal ediceğine git millete fikir ver. Burası öyle bi forum die biliorum. İşine bak güzelim.

Polemiğe girmeyelim lütfen.

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

XII) Kişisel tartışma şekline dönüşen konular derhal kapatılır! Kapatılan başlıklara (yazılara) ilgili özel mesaj veya e-posta atılmamasını rica ederiz. Sürekli ikili tartışma yaratan kullanıcılar önce uyarılır, sonra üyelikleri pasif edilir.

Aynı hataya bir çok kez düştüm. Ne zaman ben kapısına gittiysem yapma dediysem o bana gelmedi. Ben ne zaman umudu kestim unutucam dedim hoooop kapımda yatti.. Yani malesef KAÇAN KOVALANIR

Böyle bir cevap yazacağını tahmin etmeliydim. Neyse bundan rahatsız oldun sanırım, o halde paylaştığın sıkıntıyla ilgili bir yorum yapayım da ayıp olmasın; hakkında hayırlısı olsun. 23 olduğuna pek inanasım gelmiyor ama yine de çok genç bir yaş, hayatta görülecek çok şey var.
Evet şu an dediğini yaptım ve millete yani sana bir fikir verdim.

Nasıl okudun bilmiorum ama SİZCE die bi kelime geçti konuda. Ben bişi düşündüm sizce olurmu die sordum. Yaptm yapcam die bişi yok ortada. Fikir maksatlı açılmış bi konu. Biraz dikkatli okuyalm ltfen :)
Türkçe ogretmeninin kulağına bir şey demem lazım

Aynı hataya bir çok kez düştüm. Ne zaman ben kapısına gittiysem yapma dediysem o bana gelmedi. Ben ne zaman umudu kestim unutucam dedim hoooop kapımda yatti.. Yani malesef KAÇAN KOVALANIR
Bugün anladım kalbini çok kırmışım. Vurulmucak yerden vurmuşum. Naptığımı ne söylediğimi bilmediğim için gene aynı sözleri etmişim. Şimdi dank edio. Dediği tek şey enimde sonumda sensin. Bekle. Başka şehire git kafanı dağıt. Ama benide beklemekden vazgeçme. Bense geç kalma dedim sadece.

Bazen insanların birbirlerine olan sevgilerini anlaması için zaman&mesafe gerekebilir. Umarim hayırlısı olur

Erkeğin arkasından koşanıda kazançlı çıkanı görmedim tam tersi adam aşkından ölmeli sağlıklısı bu , bu olmuyorsa
ömrü kısa oluyor aşkın

Canımmm benim ne tatlısın. Keşke ispatlama şansım olsaaaaa :) iyi dileklerin içinse içten bi teşekkür ederim. Allah razı olsun. Senden benden bizden :) Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bazen insanların birbirlerine olan sevgilerini anlaması için zaman&mesafe gerekebilir. Umarim hayırlısı olur
Evet öyle olucak bizdede. Ben hatamı farketmiştim zaten. Ama özürle geçicek laflar değil. Sanırım biraz kendiyle bırakmak geri getirebilir. Bencilce bi hareket ama bakalım.

Niye herkes bukadar kelimelere takılıyor. Gayet güzel anlaşılır yazmış.amaç derdini anlatana yardımcı olmak destek vermek mi yoksa yanlışını aramak mi?

Ya bu cocukcagiz daha ne yapmali senin zerre umrunda olmadigini anlatmak icin? Biraz kadinlik gururunuz olsa epey faydasini gorursunuz tatli kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…