- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
- 38
- Konu Sahibi bendegilim
-
Ohooo nein kafasıdır ya buBir konu açmışsan her cevaba hazırsın demektir.
Gururla çok alakası var tabi anlayana canım.
Arayın bence biraz daha burnunu kaldırıp,kendinizide onun karşısında küçültün.
Ohooo nein kafasıdır ya buhe he saol cnm ablacım.
AnkaraHangi şehirdesiniz?
O değil ben gidicem. Ama gördüm bugün. Söylediklerm canını yakmış. Bekle dedi sadece bekle.naptın gıttı mı görustun müü
Pardon y harflerine ne oldu?
Yedim.
Konu sahibi seni nie bukadr rahatsız etti. Bi yorum yapmazsn olur biter. Yazı stilim çokmu rahatsız etti. Kusura bakma bilgisayar başnda yazmıoruz o yüzden kısıorum harfleri. El alışkanlığım nie gerdi anlamadm ? Ayrıca yaşım 23. Bnmle dalga geçmeyi hayal ediceğine git millete fikir ver. Burası öyle bi forum die biliorum. İşine bak güzelim.Konuyu gördüm, tıkladım, okumaya çalıştım ama o kadar gözümü yordu ki konu sahibinin "yazı stili"... Hem yazış şekline hem de burada dile getirdiği düşüncelerine falan bakarak kaç yaşında olduğunu soracağım şimdi, olmayacak. "Yedim" deyip dalga geçen biriyle ben de dalga geçmek istedim şu an ama hadi neyse.
Böyle bir cevap yazacağını tahmin etmeliydim. Neyse bundan rahatsız oldun sanırım, o halde paylaştığın sıkıntıyla ilgili bir yorum yapayım da ayıp olmasın; hakkında hayırlısı olsun. 23 olduğuna pek inanasım gelmiyor ama yine de çok genç bir yaş, hayatta görülecek çok şey var.Konu sahibi seni nie bukadr rahatsız etti. Bi yorum yapmazsn olur biter. Yazı stilim çokmu rahatsız etti. Kusura bakma bilgisayar başnda yazmıoruz o yüzden kısıorum harfleri. El alışkanlığım nie gerdi anlamadm ? Ayrıca yaşım 23. Bnmle dalga geçmeyi hayal ediceğine git millete fikir ver. Burası öyle bi forum die biliorum. İşine bak güzelim.
Türkçe ogretmeninin kulağına bir şey demem lazımNasıl okudun bilmiorum ama SİZCE die bi kelime geçti konuda. Ben bişi düşündüm sizce olurmu die sordum. Yaptm yapcam die bişi yok ortada. Fikir maksatlı açılmış bi konu. Biraz dikkatli okuyalm ltfen :)
Bugün anladım kalbini çok kırmışım. Vurulmucak yerden vurmuşum. Naptığımı ne söylediğimi bilmediğim için gene aynı sözleri etmişim. Şimdi dank edio. Dediği tek şey enimde sonumda sensin. Bekle. Başka şehire git kafanı dağıt. Ama benide beklemekden vazgeçme. Bense geç kalma dedim sadece.Aynı hataya bir çok kez düştüm. Ne zaman ben kapısına gittiysem yapma dediysem o bana gelmedi. Ben ne zaman umudu kestim unutucam dedim hoooop kapımda yatti.. Yani malesef KAÇAN KOVALANIR
Bazen insanların birbirlerine olan sevgilerini anlaması için zaman&mesafe gerekebilir. Umarim hayırlısı olurBugün anladım kalbini çok kırmışım. Vurulmucak yerden vurmuşum. Naptığımı ne söylediğimi bilmediğim için gene aynı sözleri etmişim. Şimdi dank edio. Dediği tek şey enimde sonumda sensin. Bekle. Başka şehire git kafanı dağıt. Ama benide beklemekden vazgeçme. Bense geç kalma dedim sadece.
Canımmm benim ne tatlısın. Keşke ispatlama şansım olsaaaaa :) iyi dileklerin içinse içten bi teşekkür ederim. Allah razı olsun. Senden benden bizden :) Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.Böyle bir cevap yazacağını tahmin etmeliydim. Neyse bundan rahatsız oldun sanırım, o halde paylaştığın sıkıntıyla ilgili bir yorum yapayım da ayıp olmasın; hakkında hayırlısı olsun. 23 olduğuna pek inanasım gelmiyor ama yine de çok genç bir yaş, hayatta görülecek çok şey var.
Evet şu an dediğini yaptım ve millete yani sana bir fikir verdim.
madem öğretmensin şahsa özel bişey deme. Sen söyle hepimiz okuyalım. Paylaşmak, yeni bişeyler öğrenmek güzeldir severim.Türkçe ogretmeninin kulağına bir şey demem lazım
Evet öyle olucak bizdede. Ben hatamı farketmiştim zaten. Ama özürle geçicek laflar değil. Sanırım biraz kendiyle bırakmak geri getirebilir. Bencilce bi hareket ama bakalım.Bazen insanların birbirlerine olan sevgilerini anlaması için zaman&mesafe gerekebilir. Umarim hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?