- Konu Sahibi montesorri
Merhaba kizlar icim yaniyor resmen sanki kotu bisey olacakmis gibi sizde de olur mu ne yapilir ne olur yardim edin.gece de ruya gordum karisik karisik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar icim yaniyor resmen sanki kotu bisey olacakmis gibi sizde de olur mu ne yapilir ne olur yardim edin.gece de ruya gordum karisik karisik.
ben de aynı durumdayım. her gece muhakkak karman çorman bir rüya,adeta jason statham filmi,zombilerin şafağı,dabbe vs. bu tarz atraksiyonlu rüyalar...uyanınca mutsuzluk hissi...senede 2 kere güzel rüya görüyorum. etkisi 6 ay sürüyor zatenBen cok fazla rüya görürüm 2 gunde bir bigun gormesem ertesi gun gorurum ve çoğunuda hatırlarım ve hiç güzel bir rüya görmedim hayatımda illa bir olay ,karmaşa olur hepsini kötüye yorsam köküm kururdu ,herhalde olur öyle bazen çok düşünme..
ben de aynı durumdayım. her gece muhakkak karman çorman bir rüya,adeta jason statham filmi,zombilerin şafağı,dabbe vs. bu tarz atraksiyonlu rüyalar...uyanınca mutsuzluk hissi...senede 2 kere güzel rüya görüyorum. etkisi 6 ay sürüyor zaten
ama acaba neden sürekli kötü rüya görüyoruz ya?
çok kötü bir kabus gördüm diyelim bu gece. yarın günüm muhakkak kötü geçiyor. psikolojimi kararlarımı bakış açımı çok etkiliyor. çünkü çok gerçekçi. ve hmm rüyaymış diyorsun ama hissiyat gitmiyor...eğer rüya görmeyi engelleyen bir ilaç olsaydı kesn alırdım. sadece psikolojik olarak değil, fiziksel olarak da dinlenmiş biçimde uyanamıyorum...Bilmiyorum hiç araştırmadim sen en azından güzelde görüyormuşsun azda olsa ben hiç şöyle "ayy ne guzel rüyaydı" diyerek uyanmadım
Zaten zamanla göre gore alışıyorsun etkilenmiyorsun en azindan bende öyle ama bazen öyle olmayacak şeyler gorüyorum ki sabah bir kaç saat aklımı karıştırıyor ama geçiyor
çok kötü bir kabus gördüm diyelim bu gece. yarın günüm muhakkak kötü geçiyor. psikolojimi kararlarımı bakış açımı çok etkiliyor. çünkü çok gerçekçi. ve hmm rüyaymış diyorsun ama hissiyat gitmiyor...eğer rüya görmeyi engelleyen bir ilaç olsaydı kesn alırdım. sadece psikolojik olarak değil, fiziksel olarak da dinlenmiş biçimde uyanamıyorum...
çok mantıklı bir analiz....ben de çok gergin bir insanımdır. uyku sorunu da var, e bu ikisi varsa neden psikolojik sorunlarım da olmasınBenimkilerde gercekci oluyor hatta kalktigimda eşime soru sorup teyit alma gereği duyuyorum bazen :)) ama günumü etkilemiyor kafamdan çıkıyor
Şöyle bir yazı buldum
Çalışmalarını rüya ve kabuslar üzerinde yürüten psikolog Ross Levin kötü rüyaların günlük yaşamdaki stres ve korkularımızla savaşmak gibi işlevsel bir amaç barındırdığına inanıyor. Rüyaları bir çeşit "duygu termostatları" olarak tanımlayan Levin, stres seviyemiz yükseldiğinde kötü rüyalar ve kabuslar görmeye başladığımızı, bizleri bir şekilde stres seviyemizin tehlikeli yükselişi karşısında uyardıklarını söylüyor.
Buda dogru olabilir ben baya sinirli biriyim
Birde psikolojik rahatsızlardan ve uyku problemlerinden kaynaklı olduğu söyleniyor.
çok mantıklı bir analiz....ben de çok gergin bir insanımdır. uyku sorunu da var, e bu ikisi varsa neden psikolojik sorunlarım da olmasın![]()