- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Erkekler böyle visenyaa onlar ilişki istemiyorlar beyan beğenmiyorlarsa açıklanan gereği duymadan iletişimi keserler. Burada da okuyoruz bir iki görüşüyorlar hiç sorun yokken adam bir anda ortadan kayboluyor. Kadın olsa açıklama yapar. İşte ben kadın erkek farklı deyince topa tutuluyorum. Boşuna kitaplar yazılmamış kadın ben erkeğin farklıyla ilgili.Sayfaların cogunu okudum konuda detay yok girmemis. Sorulan cevaplarada yok. Böyle detay vermedigi sürece nasıl yardımcı olabiliriz bilmiyorum. 3 sahıslara nasıl bir dökülme yasadı bilmiyorum ama neyin dökülmesi? Konu sahibine duyguları varda iliskiye baslamaktan mı korkuyor ciddi düsünmüyor 3 sahıslara döküyor icini.
Bir erkek ciddi düsünmedigi, istemedigi biri hakkında neden 3 sahısa ic döksün ki diyorum. Koca bir korkunun icinde herhalde baglanmaktan korkuyor ve cekiyor kendini? bilemiyorum. Yada konu sahibine karsı biseyler beslemiyor 3 sahıslar konuyu açtı ve döktü icini ciddi düsündüğüm biri değil sevmiyorum diye.
Adam öpüsmeyi koklasmayı seviyor belkide konu sahibi umutlanmasın diye kendini cekiyor, konu sahibinin ilgisi hosuna gidiyor ve hicbir seyi net olarak söylemiyor. Velev ki net belki bunu söyleyememe huyu vardır.
Hayır benimde alkollü hebele hübele anlık sevişmelik durumlar gerçeklesiyor, iş at kaç, öp kaç, dokun kaç vs oturupta duygusal bi bakısım olmuyor veya sevmiyorum her öptügüm adamı sevecek olsaydım cıfıt carsısı gibi olmustum. Bazen bazı kadınlar bi bakıstan anlam çıkarabiliyor.
Valla bibi platonik cok takildim ama bu sekilde hic olmadim.Hani bi yerden anlayayim diyorum durumunu ama yok elde kaliyor.Yok mu yakin arkadasi,kuzeni sarssin kollarindam kizim kendine gel bu heriflr ne.konusucaksin desin.Lütfen linçlemeyingene çete oldunuz çunkü konu sahibi çok doğru seyler yapiyor
İhtimalleri saydım iste ama cevap yok. Fakat 3 sene hic normal degil. 3 sene icinde uzaktan sevip beklediyse hele hic degil. Ha 3 sene icinde flörtü cardı curdu olup ve adam kendisini hatırlatıp alevlendiyse duyguları bu normal. Diğer türlüsü takıntıya girer. Hani ben takıntılık bi durum göremedim.Ayy şu koyulaştırdığınız yerdeki gibi bir adam olduğunu zerrece düşünmüyorum ilgi budalası bir tip işte. Bir kadın hoşlanmaya görsün bi tarafları kalkmış. Konu sahibi gerçekleri görmezden gldiği gibi yorumlarımızı da görmezden geliyor bu sayede bu adamı aklıyor bence.
Valla bende bir kadın olarak iliski istemiyorum mesela. Erkeklerin yasadıklarını bende yasıyorum. Ortadan kaybolmalarım mistik hallerim çok meshurdur. Neden bunu yapıyorum bilmiyorum ama istemiyorum. Kadınların ciddi ciddi erkekler konusunda yaşadıklarını bende erkeklerde yaşıyorum. Misal öpüstüm ve sevistim ertesi gün biz neyiz olayına geliyor. Hayır bir sey olmamız mı gerek seviştik bitti gitti. Hani kücük bakıslardan, gecirilen zamandan, öpüsmeden anlam çıkarmamak lazım.Erkekler böyle visenyaa onlar ilişki istemiyorlar beyan beğenmiyorlarsa açıklanan gereği duymadan iletişimi keserler. Burada da okuyoruz bir iki görüşüyorlar hiç sorun yokken adam bir anda ortadan kayboluyor. Kadın olsa açıklama yapar. İşte ben kadın erkek farklı deyince topa tutuluyorum. Boşuna kitaplar yazılmamış kadın ben erkeğin farklıyla ilgili.
Soran olmamıs herhalde, merak ettiğim bir durum var bu adam 3 sahıs kisilere ne diye döküldü sizin hakkınızda bunu cok merak ettim. Bide neden 3 sahıs kisilere dökülüyor size dökülmek yerine? Neden haberi 3 sahıs kisilerden gönderiyor. Çok detay yok ama cidden adamı çözmeye çalısıyorum su an
Ben sordum ama benim hhic bi yazdigima cvp vermedi, sevmiyo beni, konusmuyo benle
İhtimalleri saydım iste ama cevap yok. Fakat 3 sene hic normal degil. 3 sene icinde uzaktan sevip beklediyse hele hic degil. Ha 3 sene icinde flörtü cardı curdu olup ve adam kendisini hatırlatıp alevlendiyse duyguları bu normal. Diğer türlüsü takıntıya girer. Hani ben takıntılık bi durum göremedim.
Valla bende bir kadın olarak iliski istemiyorum mesela. Erkeklerin yasadıklarını bende yasıyorum. Ortadan kaybolmalarım mistik hallerim çok meshurdur. Neden bunu yapıyorum bilmiyorum ama istemiyorum. Kadınların ciddi ciddi erkekler konusunda yaşadıklarını bende erkeklerde yaşıyorum. Misal öpüstüm ve sevistim ertesi gün biz neyiz olayına geliyor. Hayır bir sey olmamız mı gerek seviştik bitti gitti. Hani kücük bakıslardan, gecirilen zamandan, öpüsmeden anlam çıkarmamak lazım.
Ciddi iliski istemiyorum. Kendime asla güvenmiyorum. Karşımdaki insanı üzeceğimi biliyorum dengesizlik yapacağımı biliyorum ki bu durumlara girmiyorum. O yüzden erkekleri bazen anlıyorum.
Ben takıntılı oldugunuzu düsünmedim zaten. Takıntılı olsaydınız eğer kendinizi geri çekmezdiniz yapardınız yani biseyler. Adam aşırılar aşırısı ne istediğini bilmeyen birisi. Hem iliskim var diyor hemde ciddi iliski düşünmüyorum diyor. İliskisi olan sanırım laylom iliski. Dedigim gibi cocuk belli ki konusamıyor bunları huyu yapısı bu. Adamın bu tür davranısları kafanızı zehirlemis patlama noktasına gelmissiniz. Çok kacıngan bi kisiligi var bu kisilikler genellikle karsısındaki insanın konusmalarından etkilenirler güvenmedigi etmedigi insanların dısında iletisim kuramazlar. Ömür törpüsüdür vardı benim basımda böyle. Ama ben kazanmıştım kendi gelip bağıra bağıra sevgilim ol seni istiyorum demisti bana. Ama 2 yıl benden gitmisti. Bence dayanın. Hic olmamıs gibi, hiç yokmus gibi. Bir kağıda icinizdeki dökün. İcinizden onunla konusun ve bitirin.Detayları hatırladığım kdarıyla aktaracğım, sizden başkası sormadı.
Evinde bir buluşma ile bir araya geldiğimiz, kendisinin personeli olan bir kadın bu 3 şahıs.ona dökülüyor, “ciddi ilişki düşünmüyorum, üzmek istemiyorum onu zaten bir ilişkim var “diyor. “Toscananın bana ilgisi mi var? Öyle bir şey varsa ben uzaklaşırım”diyor başta. O böyle konuştukça ben kızıp sinirlenip kendimi geri çekmiştim.Ben ona hamle yapmadığım halde, sanki ona hamle yapıyormuşum peşindeymişim gibi tribe giriyor. O arada aşırı gurur yapıp suratına bakmıyorum.benim kapı duvar olduğumu görünce zaman geçtikçe bu 3.şahsa benimle ilgili sorular soruyor, konuyu bana getiriyor alakasız şekilde.
Şımardığı bir sırada bu 3.şahıs benim hayatımda biri olduğunı söylüyor.Bingo!O ara bana bahanelerle mesaj atmaya başlıyor.Molalarda yemeklerde yanıma geliyor, bir bahaneyle beni arkadaşça evine davet ediyor.Önce reddediyorum ama ısrarcı oluyor başka bi arkadaşla evine gidiyoruz.Gitar çalıp eğleniyoruz medenice. O arada 3. Şahısa da bir haller olmaya başlıyor gereksiz triplere girmeye başlıyor.ne zaman konu ondan açılsa yeter bıktım bana bişey sorma diyor.Ona da kızdığını söylüyor.Bana sorma git toscanayla konuş bunları demiş güya.
Bizim beyfendi de “ben kadınlarla konuşamıyorum, lütfen sen söyle ben konuşamam” demiş.
Evine gittiğimi 3.şahsa söylememesini rica etmiştim, çünkü kıskandığını düşünmeye başlamıştım.Gidip söylemiş, hatta drmiş ki; “ben toscayı evime davet ettim.ama birisi daha vardı, yalnız değildik.eğer yalnız olsaydık o iş(sevişme) kesin olurdu” demiş.bu durumun sıkıntı yaratacğını düşünüyormuş.bu arada bakire olduğumu biliyor. Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler
“ben toscayı evime davet ettim.ama birisi daha vardı, yalnız değildik.eğer yalnız olsaydık o iş(sevişme) kesin olurdu” demiş.bu durumun sıkıntı yaratacğını düşünüyormuş.bu arada bakire olduğumu biliyor. Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler
Ayy şu koyulaştırdığınız yerdeki gibi bir adam olduğunu zerrece düşünmüyorum ilgi budalası bir tip işte. Bir kadın hoşlanmaya görsün bi tarafları kalkmış. Konu sahibi gerçekleri görmezden gldiği gibi yorumlarımızı da görmezden geliyor bu sayede bu adamı aklıyor bence.
Toscana hanımmmmm adam ilişkiyi neden istiyor üçüncü kişi olmasından neden rahasızzzzz sizin daha önce ilişki yaşayıp yaşamama konunuza nereden gelindi umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Aklıyor derken?
Yok yok beni sabaha kadar dövüp 3 çocukşa kapıya koyan kocamı aklıyorum yanlış görmüşsünüz
Ha şöyle mis gibi kendini olduğu gibi ifade eden öz eleştiri yapabilen insanlara bayılıyorum. Evli olduğum halde birine bekarlığın tadını çıkar dedim diye boşanmamı bekleyenler var. İkinci çocuğu yapayım mı diye soranlara iki çocuğu olanların yapma demesi gibi birşey. Napsın bu kadın ikinciyi sosyal hizmetlere mi versin.İhtimalleri saydım iste ama cevap yok. Fakat 3 sene hic normal degil. 3 sene icinde uzaktan sevip beklediyse hele hic degil. Ha 3 sene icinde flörtü cardı curdu olup ve adam kendisini hatırlatıp alevlendiyse duyguları bu normal. Diğer türlüsü takıntıya girer. Hani ben takıntılık bi durum göremedim.
Valla bende bir kadın olarak iliski istemiyorum mesela. Erkeklerin yasadıklarını bende yasıyorum. Ortadan kaybolmalarım mistik hallerim çok meshurdur. Neden bunu yapıyorum bilmiyorum ama istemiyorum. Kadınların ciddi ciddi erkekler konusunda yaşadıklarını bende erkeklerde yaşıyorum. Misal öpüstüm ve sevistim ertesi gün biz neyiz olayına geliyor. Hayır bir sey olmamız mı gerek seviştik bitti gitti. Hani kücük bakıslardan, gecirilen zamandan, öpüsmeden anlam çıkarmamak lazım.
Ciddi iliski istemiyorum. Kendime asla güvenmiyorum. Karşımdaki insanı üzeceğimi biliyorum dengesizlik yapacağımı biliyorum ki bu durumlara girmiyorum. O yüzden erkekleri bazen anlıyorum.
Hahhahahajjajajakkakaka bu evli arkadaslarımın bir bardak su içiyorum yaşıyosun bu hayatı diyorlar, kalkıyorum yaşıyosun bu hayatı, oturuyorum yaşıyosun bu hayatı diyorlar. O geldi aklıma akakaksmsmmsmsmsmalHa şöyle mis gibi kendini olduğu gibi ifade eden öz eleştiri yapabilen insanlara bayılıyorum. Evli olduğum halde birine bekarlığın tadını çıkar dedim diye boşanmamı bekleyenler var. İkinci çocuğu yapayım mı diye soranlara iki çocuğu olanların yapma demesi gibi birşey. Napsın bu kadın ikinciyi sosyal hizmetlere mi versin.
Ben takıntılı oldugunuzu düsünmedim zaten. Takıntılı olsaydınız eğer kendinizi geri çekmezdiniz yapardınız yani biseyler. Adam aşırılar aşırısı ne istediğini bilmeyen birisi. Hem iliskim var diyor hemde ciddi iliski düşünmüyorum diyor. İliskisi olan sanırım laylom iliski. Dedigim gibi cocuk belli ki konusamıyor bunları huyu yapısı bu. Adamın bu tür davranısları kafanızı zehirlemis patlama noktasına gelmissiniz. Çok kacıngan bi kisiligi var bu kisilikler genellikle karsısındaki insanın konusmalarından etkilenirler güvenmedigi etmedigi insanların dısında iletisim kuramazlar. Ömür törpüsüdür vardı benim basımda böyle. Ama ben kazanmıştım kendi gelip bağıra bağıra sevgilim ol seni istiyorum demisti bana. Ama 2 yıl benden gitmisti. Bence dayanın. Hic olmamıs gibi, hiç yokmus gibi. Bir kağıda icinizdeki dökün. İcinizden onunla konusun ve bitirin.
Hastalık hastası olur cıkarsınız.
Yani ergen gibi davranmayı bırakın bence. Adam sizi istemiyor, istemediğimi söylediğim konuşmaları hep atladığım kişi kapıma gelirse düştük bir belaya derim heralde. Sapık gibi. Bence artık durun.
Hırslarına yenik düşme adamı görmezden gel amacına ulaşacaksın. Azıcık sabır.Bence çıkarımlarınızda haklısınız.Başta güvenini kzanmaya çalıştım ama araya soktuğu insanlar yüzünden olmadı bu.
Belki de konuşarak bir güven kazanmaya çalışacağım, bilmiyorum.Tek bildiğim benliğimde hiç yer kalmadı, ne olacaksa olsun diyorum
Araya soktugu insanlar baslı basına rezalet. Dedim ya kacıngan bi kisilik. Basımdaki de diger kisilere acılıyordu konusuyordu özellikle en yakın arkadasımla. Hayır buna ne gerek var. Köpekler gibi konusmaya calıstıgım günleri biliyorum. Rahatla, relax ol çekinme benden diye diye dilimde tüy bitti. Ama artık çekilmistim çekildiğim 3 ayın sonunda kendi geldi. Artık iş işten geçmişti. Benlikte yer mi bırakıyorlar hayvanlar. Umarım bu karmasık durumdan kurtulursunuz zehirli bir gaz gibi yayılmıs yasadıgım icin biliyorum. Gelismeler olursa haber edersiniz umarım. Bol şans.Bence çıkarımlarınızda haklısınız.Başta güvenini kzanmaya çalıştım ama araya soktuğu insanlar yüzünden olmadı bu.
Belki de konuşarak bir güven kazanmaya çalışacağım, bilmiyorum.Tek bildiğim benliğimde hiç yer kalmadı, ne olacaksa olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?