- 21 Aralık 2014
- 9.064
- 27.939
- 798
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Hiç kendine üzüldüğün oluyor mu mesela? 3 yıldır zamanımı bir hiç uğruna harcıyorum, hayatımda olabilecek başka insanlara yer açamıyorum, zamanımın büyük bölümünü bu adamı düşünerek harcayıp(çünkü aşk böyle bişeydir), düşünmem ya da yapmam gereken başka şeylere vakit ayırmıyorum gibi gibi.. ??? Ben ne yapıyorum böyle demiyor musun hiç? Çünkü malum hayat kısa,kuşlar uçuyorBen 3 senedir uzaktan seviyorum dedim.
3 senedir konuşmaya çalışıyorum demedim.
1 sene içinde birkaç kez konuşma talebim oldu, bu kadar
Asıl mesele bence zaten bu adam lisedeki ergen okulun züppe çocuğu gibi birileri ona aşık olsun istiyor.Yetişkin bir insan olsa konu sahibi bu kadar arafta kalmazdı. Sanırım kendisi yirmili yaşların başındasana hiç bu kadar takık birisi denk geldi mi peki? yoksa sadece ilgisini mi hissettin? ilgisini hissetmekle takıntılı olduğunu hissetmek farklı şeyler. haber yolladın mı mesela? buradaki adam haber falan yollamış. haber yollamak nedir çocuk muyuz? ben olsam baktım takıntılı, alır karşıma sadece bir kere olsun insan gibi konuşurum. açılırsa açılır ve ben de cevabımı veririm. evet uğraşmak zor, evet mecbur değil ama her zaman da bu raddedeki biri denk gelmez insana. sen ilgisini hissettiğin biriyle sarhoşken de olsa öpüştün mü hiç? ya da hediye istedin mi ilgisini bile bile? bence bunlar olduysa bi açıklama yapıp kızın yüzüne söylemesi daha uygun olurdu. birisi kapına kadar gelmişse üstelik flört de değilse, neden sonra konuşalım vs deyip geçiştirir insan?
bunu istisna gibi düşün. her zaman böylesi denk gelmez kimseye. kızın ilgisi adamın hoşuna gidiyor, bu ilgi içten içe devam etsin diye de yüzüne bişey demiyor bence.
benim başıma geldi çok takıntılı biri vardı senelerdir. yani ben de ilgisini hissettiğim ama ilgilenmediğim kişilere zerre pas vermezdim ne öpüşme ne de evime kadar gelme ne de haber yollama gibi şeylerin içine girmedim. ama o senelerce takık kişiye en sonunda vazgeçsin diye söylemem gerekeni söyledim. ve yoluna gitti yani. karşımdakine de yazık çünkü.
Nedense bana tehlikeli geldiniz. Belki adamda bu ataklarınizdan korktu. Artık bu zamanda kimin ne yapacağı belli olmuyor.Günaydın herkese, sevgiyle selamlıyorum herkesi..
Uzun zaman olmuştu konu açmayalı.İçimi dökmeye ihtiyacım var..
Uzaktan sevmekte 3.yılıma girmekte olduğum bir bey var işyerimde.Bir dönem yakınlaşır en azından arkadaşlığa göz kırpar gibi olmuştuk, alkollü bir ortamda öpüşmemiz var bir de.Sonrasında geri çekildi, ben ciddi ilişki düşünmüyorum onu üzmek istemem diye haber yolladı.(Hayret bişey laaps diye ciddi düşünülür mü saçmalama diyemedim bile)
Kendisi bekar benden üst pozisyonda.Onun ekibinden bir münasebetsiz vardı yakın arkadaşlık ettiğim..belki kıskandı ve araya girdi lanet olsun bilmiyorum..Bir kaç kez konuşmak istedim, önce tamam dedi sonra bahanelerle atlattı.Çok detaylara girersem konu uzar kısa kesmek istiyorum.Herneyse, arkadaşlar içimde patlıyor.Ona onun dünyasına girmek istediğimi, değer verdiğimi söylemek istiyorum.Benden uzak durması can yakıcı, istemiyorsa bile ondan duymak istiyorum.
Dün gece evinin önüne gittim, çok önemli lütfen aşağı in yarım saat konuşmak istiyorum dedim.Şaşkına döndü, evde arkadaşı varmış inemezmiş ayıp olurmuş yarın konuşuruz dedi.Bana kalırsa yine atlatacak... Konuşmak istediklerimi kusmadan tamamen gidemiyorum lütfen bana birşeyler söyleyin. şimdiden teşekkür ederim
Nedense bana tehlikeli geldiniz. Belki adamda bu ataklarınizdan korktu. Artık bu zamanda kimin ne yapacağı belli olmuyor.
Gerekirse destek alın, sakinleşin ve hayatınızda aşırı davranışlara yer vermeyin.
Ben sordum ama benim hhic bi yazdigima cvp vermedi, sevmiyo beni, konusmuyo benleSoran olmamıs herhalde, merak ettiğim bir durum var bu adam 3 sahıs kisilere ne diye döküldü sizin hakkınızda bunu cok merak ettim. Bide neden 3 sahıs kisilere dökülüyor size dökülmek yerine? Neden haberi 3 sahıs kisilerden gönderiyor. Çok detay yok ama cidden adamı çözmeye çalısıyorum su an
Kır papatyası doğru söylüyor erkek bir ilişkiyi bitiriyor yani istemiyorsa açıklama yapmadan çekip giderler. Ki zaten ciddi düşünmediğini size değil başkalarına söylemiş. Adam bekli ki flörtöz. Adamı görmezden gelmelisiniz arayıp sorma gidip gelmede yok.Şöyle bir durum da var bir çok erkek iletişim kurarken reddetme kısmını asla beceremez.
başkasıyla haber yollaması falan facia zaten. aradaki özel durumu başkaları neden biliyor?Adam açıklamayı ona bile yapmamış olsa bu bir gurur meselesi olmalı.
Düşün adamla öpüşüyorsun ve ciddi ilişki düşünmediğini sana degil de başkaları ile haber gönderiyor.
İnsan ezilen gurururun hatrına bile daha bu adama ulaşma ve hayatına girme çabası göstermemeli.
Çünkü egosu şişiyorsa bu şekilde şimdiye çoktan farketmiş olması ve koy vermiş olması gerekliydi.
Tehlikeli olduğunuz kadar komik yanınızda varmış. Demek ki adam tehlikeli ve takıntılı yönünüzü fark etmiş yazık olmuş.Hı hı freddy nin kabusuyum ben aslında
Galiba benideBen sordum ama benim hhic bi yazdigima cvp vermedi, sevmiyo beni, konusmuyo benle
Tam işaretlediğim yerden izlenmesi gerekiyor
Beni de almıyor..Galiba benide
Uzaktan üç yıl sevmek gençlerin işi sanırdım, yaşınızı az çok tahmin ediyorum. Etrafta kimse olmadığından takılmışsınız bu adama, seçenek olsaydı devam etmezdi bu sevgi. Bence hiçbir şey yokmuş gibi davranın, önünüzdeki maçlara bakın. Adam bu son konuşmanıza ne tepki vermesi gerektiğini, hatta neler duyacağını kestiremiyor belli ki. Bence hiç gerek yok. Sonuç olumsuz belli ki.Uzaktan sevmekte 3.yılıma girmekte olduğum bir bey var işyerimde
Sayfaların cogunu okudum konuda detay yok girmemis. Sorulan cevaplarada yok. Böyle detay vermedigi sürece nasıl yardımcı olabiliriz bilmiyorum. 3 sahıslara nasıl bir dökülme yasadı bilmiyorum ama neyin dökülmesi? Konu sahibine duyguları varda iliskiye baslamaktan mı korkuyor ciddi düsünmüyor 3 sahıslara döküyor icini.Beni de almıyor..
Ayy şu koyulaştırdığınız yerdeki gibi bir adam olduğunu zerrece düşünmüyorum ilgi budalası bir tip işte. Bir kadın hoşlanmaya görsün bi tarafları kalkmış. Konu sahibi gerçekleri görmezden gldiği gibi yorumlarımızı da görmezden geliyor bu sayede bu adamı aklıyor bence.Sayfaların cogunu okudum konuda detay yok girmemis. Sorulan cevaplarada yok. Böyle detay vermedigi sürece nasıl yardımcı olabiliriz bilmiyorum. 3 sahıslara nasıl bir dökülme yasadı bilmiyorum ama neyin dökülmesi? Konu sahibine duyguları varda iliskiye baslamaktan mı korkuyor ciddi düsünmüyor 3 sahıslara döküyor icini.
Bir erkek ciddi düsünmedigi, istemedigi biri hakkında neden 3 sahısa ic döksün ki diyorum. Koca bir korkunun icinde herhalde baglanmaktan korkuyor ve cekiyor kendini? bilemiyorum. Yada konu sahibine karsı biseyler beslemiyor 3 sahıslar konuyu açtı ve döktü icini ciddi düsündüğüm biri değil sevmiyorum diye.
Adam öpüsmeyi koklasmayı seviyor belkide konu sahibi umutlanmasın diye kendini cekiyor, konu sahibinin ilgisi hosuna gidiyor ve hicbir seyi net olarak söylemiyor. Velev ki net belki bunu söyleyememe huyu vardır.
Hayır benimde alkollü hebele hübele anlık sevişmelik durumlar gerçeklesiyor, iş at kaç, öp kaç, dokun kaç vs oturupta duygusal bi bakısım olmuyor veya sevmiyorum her öptügüm adamı sevecek olsaydım cıfıt carsısı gibi olmustum. Bazen bazı kadınlar bi bakıstan anlam çıkarabiliyor.
ben ciddi ilişki düşünmüyorum onu üzmek istemem diye haber yolladı.
Bir kaç kez konuşmak istedim, önce tamam dedi sonra bahanelerle atlattı.
Adam istemediğini net belli etmiş. Daha neden ağzından duymaya çalışıyorsunuz. Kalbiniz daha mı çok kırılsın? Bence bir an önce siz de ilgilenmeyi kesin. Dışarıdan bakıldığında takıntılı görüneceksiniz çünküçok önemli lütfen aşağı in yarım saat konuşmak istiyorum dedim.Şaşkına döndü, evde arkadaşı varmış inemezmiş ayıp olurmuş yarın konuşuruz dedi
Lütfen linçlemeyin1 sene bpyunca birkac konusma talebiniz red yedi he? Ingiltereden oturum hakki almak aha kolay.Hala daha konusmak istiyorsunuz icimde kaldi,patlicak.Video cekip gonderin madem dokulun ne varsa.Kapisina gitmissiniz onda bile geri cevirmis sizi.Yuzune haykirsaniz ne olcak bu adama ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?