İçimde Patlayan Duygu Karmaşası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yok ben anlatamıyorum size. Yazdıklarınız “neden benimle sevgili olmuyosun sen hıı??” Sorgulamasına girecek tipe yazılacak şeyler.Bence daha fazla yorum yapmayın, o frekansta değilsiniz durumu tam olarak kavrayamıyorsunuz.

Hayatımın hiçbir döneminde böyle konuşma engeli olan bir durum yaşamadım.İnsanca konuşmak bazı şeyleri dile getirmek iyi gelir.bazı arkadaşlar yazmışlar adamın karakteri buna uygun değil vs. Güzel yorumlama biçimi
Ama sizin yorumlarınız tam bir aşağıya çekme durumu

Kişilerin tarzını ve tavrını biz belirleyemeyiz. İlle de kendisinden duymak istiyorum diyorsunuz oysa belli ki adamın tarzı ve kişiliği aleni bir şekilde konuşmak, hayır demek, istemiyorum demek değil. Kendisiyle sizin hakkınızda konuşsak muhtemelen "kapıma kadar geldi, inip konuşmadım, ayrıca dürüstçe de ciddi bir ilişki düşünmediğimi söyledim, istemediğimi daha nasıl ifade edeyim ya hu , yeter artık bi zahmet anlasın" diyecek.

Üzüntünüzü, karşılıksız aşkınızı, kırgınlığınızı anlarım ama bu yapmakta olduklarınızla siz ne bahane bulursanız bulun, bağımlı, aşkından kendisini takıntı haline getirmiş çaresiz bir imaj çiziyorsunuz. Ve bu yaptığınız kesinlikle sizi istemeyen bir adam da olsa erkeklik gururunu okşuyor ve onore ediyor kişiyi. Bu nedenle karşınıza oturup sizin istediğiniz gibi sizinle konuşmayacak!

Ayrıca bu "ciddi ilişki düşünmüyorum" "evlenmeyi düşünmüyorum" diyen erkekler bir başkasıyla pat diye evleniyor veya ciddi ilişkiye başlıyorlar. Yani adam aleni şekilde sizinle düşünmüyor. Bunu da dile getirmiş. İlle de sizin tarif edip hayalini kurduğunuz şekilde size açıklama yapmak zorunda değil

Kendinizi kontrol edemiyorsanız telefonlarını rehberinizden silin, sosyal medyadan engelleyin, mümkünse iş yerinizi değiştirin ve isteseniz de karşılaşmayın artık

Kız ben kadın olarak daha duygusal bile baksam vallahi külfet geliyordu.

Şunuda söylim bu olayları gurursuzluk olarak görmem çünku hep ilk adımı ben atarım ama birsey icinde 3 yıl ugrasmam konuşamiyor muyum mesaj atarım yok derse yoktur veya okeyse keyfime bakarım takmışsım yüz yüze konuşucam ne olucak sihirli değnek değecek işte aradıgım kadın mı diyecek

Yooo sen kendi kendini aşagıya çekmişsin farkında degilsin.
Sana diyoruz ki niye adam açıklamak zorunda mesela ?
İnsanca konuşmak diye kafanızda kuruyorsunuz ama adam size göre hayvanca bile açıklamasını başkaları aracılıgı ile yapmış zaten.
Deyiminizle ince düşünen adam olsa insanca yapardı.
Yapmamış ama.
Yapmak istememiş, istemiyor.
Sürekli ertelemiş, gelmemiş.
Evinin önüne gitmisşin ona bile gelmemiş.
Daha ne desin ?

yoo gayet mantıklı, iki durumda da adam kaçmayı seçecek işte yani bu belli bişey. Bir seçenek istemiyor ve kırmak istemediği için kaçıyor, ikinci seçenek istemiyor ama bu ilgiyi kendini tatmin için kaybetmemek adına kaçıyor. İki seçenekte de adam istemiyor bu kadar net.

Kız ben kadın olarak daha duygusal bile baksam vallahi külfet geliyordu.
Cidden erkekleri gömer gibi olmuşum ama çok erkek arkadaşım olduğu için iyi biliyorum bana nasıl reddetme konuşması yapayım diye soran bile oldu adamlar bilmiyor. Genellikle böyle durumlarda puf ortadan kayboluyorlar. Hele ortam tipi erkekse bu adamdan açıklama beklemek bana çok normal gelmedi. Ben kötü çocuğum çünkü kimseyi sevemem bebeğim tarzında bi cevap verir. Adama insan gibi önemli olan sevmek değil bu tavrının sebebi ne desen beynini çok zorlayamayacağı için cevap yoktur.Duygusal zekası yüksek biri olsa bir kadını bu kadar ikilemde bırakmazdı zaten

Kendini istemeyen birine illa hayatinda olayim, sadece arkadas kalalim bir sekilde hayatinin biyerinde olayim diye diretmesi aslinda arkadaş kalmak istemesi değil.
Bunu ilişkilerde de goruruz, iliskinin bitmesini istemeyen, ayrilmak istemeyen taraf mecbur kalinca "o zaman arkadas kalalim" der. Ama amaci arkadaslik degil ilişkiye tekrar başlama umidi oluyor.

Bakiyorlar ki karsidaki istemiyor, o ilk etkileşimi saglayamadi. Arkadaşlik üzerinden zamanla yakinlaşip arada bir seyler olma ihtimalini dusunerek yapiliyor bu.

sana hiç bu kadar takık birisi denk geldi mi peki? yoksa sadece ilgisini mi hissettin? ilgisini hissetmekle takıntılı olduğunu hissetmek farklı şeyler. haber yolladın mı mesela? buradaki adam haber falan yollamış. haber yollamak nedir çocuk muyuz? ben olsam baktım takıntılı, alır karşıma sadece bir kere olsun insan gibi konuşurum. açılırsa açılır ve ben de cevabımı veririm. evet uğraşmak zor, evet mecbur değil ama her zaman da bu raddedeki biri denk gelmez insana. sen ilgisini hissettiğin biriyle sarhoşken de olsa öpüştün mü hiç? ya da hediye istedin mi ilgisini bile bile? bence bunlar olduysa bi açıklama yapıp kızın yüzüne söylemesi daha uygun olurdu. birisi kapına kadar gelmişse üstelik flört de değilse, neden sonra konuşalım vs deyip geçiştirir insan?
bunu istisna gibi düşün. her zaman böylesi denk gelmez kimseye. kızın ilgisi adamın hoşuna gidiyor, bu ilgi içten içe devam etsin diye de yüzüne bişey demiyor bence.
benim başıma geldi çok takıntılı biri vardı senelerdir. yani ben de ilgisini hissettiğim ama ilgilenmediğim kişilere zerre pas vermezdim ne öpüşme ne de evime kadar gelme ne de haber yollama gibi şeylerin içine girmedim. ama o senelerce takık kişiye en sonunda vazgeçsin diye söylemem gerekeni söyledim. ve yoluna gitti yani. karşımdakine de yazık çünkü.

Ben üç seneye ohoooooo
Eşimin peşinden bende çok koştum ama biz flört ediyorduk iş ciddiye binince arkadaşiz diyordu ağzını kırdığım ama benlede sürekli vakit geciriyordu hoş benim ilk başta amacım baskaydı sonra konu evliliğe kadar geldi işte

Ya lütfen bi cevap ver adam seninke konuşmak istemiyorun neyini anlamıyorsunda biz seni linçliyoruz 3 senedir konuşamadığına göre istemiyor işte Allahım sana geliyorum

Ben 3 senedir uzaktan seviyorum dedim.
3 senedir konuşmaya çalışıyorum demedim.
1 sene içinde birkaç kez konuşma talebim oldu, bu kadar

Kesinlikle aynı fikirdeyim ama konu sahibi sadece arkadaş olmak istediğini yazdığı için ona nasıl biriyle arkadaş olmak istediğini anlattım. Şimdi bize kızıyor ama üç senesi daha boşuna geçmemesi için birilerinin söylemesi gerekiyor .

Adam açıklamayı ona bile yapmamış olsa bu bir gurur meselesi olmalı.
Düşün adamla öpüşüyorsun ve ciddi ilişki düşünmediğini sana degil de başkaları ile haber gönderiyor.
İnsan ezilen gurururun hatrına bile daha bu adama ulaşma ve hayatına girme çabası göstermemeli.
Çünkü egosu şişiyorsa bu şekilde şimdiye çoktan farketmiş olması ve koy vermiş olması gerekliydi.

1 sene uzun bir zaman değil mi konuşma yapmaya çalismak için valla üzücü ne diyeyim Allah kolaylık versin
Yani boşuna kendisini yıpratıyor ha.
Başka da bir şey degil.
3 sene yaw.
Hayatına al başkasını.
Etrafına dön bir bak.
Ne bileyim zor be ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…