- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Valla bibi ben istemediğimi bu şekilde belli ettim hep, pişman da degilim.
İstemiyorsam neyin açıklamasını yapacagım mesela.
Diyelim adamla öpüştüm ama ciddi ilişkiye hazır olmadıgımı da söyledim, bu gayet yeterli bir cevap.
Uuzun uzun nedenlerini açıklamak gayet yorucu.
Aşırı teferruat isteyen bir şey.
Kız ben kadın olarak daha duygusal bile baksam vallahi külfet geliyordu.Şöyle bir durum da var bir çok erkek iletişim kurarken reddetme kısmını asla beceremez. Bu adam aşağı inmeyerek bile net bi tavır sergilemiş. Ciddi ilişkiye hazır değilim demek zaten ilişki istemiyorum demek değil mi? Bir de adam bunu yapmak zorunda değil ki.Kadınlar daha duygusal baktıkları için açıklamam yapıyor ama erkekler genellikle bunu önemsemiyor.
Adam senle konuşsa zaten anlamayacaksın bence o yuzden zorlama yazdıklarımızi bile anlamiyorsun hastasın belli ki kendin yazıp kendin inanıyorsun
Evet öyleLinç team detected.
Yooo sen kendi kendini aşagıya çekmişsin farkında degilsin.Yok ben anlatamıyorum size. Yazdıklarınız “neden benimle sevgili olmuyosun sen hıı??” Sorgulamasına girecek tipe yazılacak şeyler.Bence daha fazla yorum yapmayın, o frekansta değilsiniz durumu tam olarak kavrayamıyorsunuz.
Hayatımın hiçbir döneminde böyle konuşma engeli olan bir durum yaşamadım.İnsanca konuşmak bazı şeyleri dile getirmek iyi gelir.bazı arkadaşlar yazmışlar adamın karakteri buna uygun değil vs. Güzel yorumlama biçimi
Ama sizin yorumlarınız tam bir aşağıya çekme durumu
yoo gayet mantıklı, iki durumda da adam kaçmayı seçecek işte yani bu belli bişey. Bir seçenek istemiyor ve kırmak istemediği için kaçıyor, ikinci seçenek istemiyor ama bu ilgiyi kendini tatmin için kaybetmemek adına kaçıyor. İki seçenekte de adam istemiyor bu kadar net.Diyelim adam bu durumu davranışları ile sürekli sıcak tutup manipüle etme peşinde.
Konu sahibinin ilgisini de sürekli bir şekilde sıcak tutmaya çalışan birisi olsun.
Zaten adamın niyeti bu olsa niye konuşup egosunu tatmin eden kişinin ilgisini direkt kaybetmesine fırsat versin ki ?
Tamamıyla bir varsayım diye düşünürsek
Yapacagı şey yine bu olmayacak mıydı ?
Yoksa ben mi eblehim de anlamıyorum.
Ben üç seneye ohooooooYa lütfen bi cevap ver adam seninke konuşmak istemiyorun neyini anlamıyorsunda biz seni linçliyoruz 3 senedir konuşamadığına göre istemiyor işte Allahım sana geliyorum
Cidden erkekleri gömer gibi olmuşumKız ben kadın olarak daha duygusal bile baksam vallahi külfet geliyordu.
Adam bir kadın mesaj attı diye kezban demiş.
Konuşmamız lazım deyince sizi defalarca ertelemiş.
3 senedir adım atacak ortam varken atmamış.
Üstelik arkanızdan başkalarıyla konuşmuş diğer kadına yaptığı gibi.
Evine gitmişssiniz aşağı inmemiş.
Birde yüzsüz yüzsüz sizden hediye istemiş.
Kendinden hoşlanılmasından da gayet memnun bi tip.
Merak ediyorum bu adamla ne konuşup ne yaşamayı planlıyorsunuz?
Hayatınızda "sadece" arkadaş olsa bile size ne katacak düşünün derim.
sana hiç bu kadar takık birisi denk geldi mi peki? yoksa sadece ilgisini mi hissettin? ilgisini hissetmekle takıntılı olduğunu hissetmek farklı şeyler. haber yolladın mı mesela? buradaki adam haber falan yollamış. haber yollamak nedir çocuk muyuz? ben olsam baktım takıntılı, alır karşıma sadece bir kere olsun insan gibi konuşurum. açılırsa açılır ve ben de cevabımı veririm. evet uğraşmak zor, evet mecbur değil ama her zaman da bu raddedeki biri denk gelmez insana. sen ilgisini hissettiğin biriyle sarhoşken de olsa öpüştün mü hiç? ya da hediye istedin mi ilgisini bile bile? bence bunlar olduysa bi açıklama yapıp kızın yüzüne söylemesi daha uygun olurdu. birisi kapına kadar gelmişse üstelik flört de değilse, neden sonra konuşalım vs deyip geçiştirir insan?Wustria ben bekarken bana ilgisini hissetigim insanlara inan asla gel bana açıl mesajı vermedim.
Gerçekten hayatımda istemiyorsam anlamamazlıktan geldim, üstünü kapattım.
İnan açıklama yapmak bana zor geliyordu ya.
Mecbur muyum diyordum.
Yani bunun sanki adam olmakla alakası yok.
Kafaları çakırkeyifken öpüşmüşler ve adam ciddi ilişki istemiyorum demiş zaten sonrasında daha ne desin ki ?
Eşimin peşinden bende çok koştum ama biz flört ediyorduk iş ciddiye binince arkadaşiz diyordu ağzını kırdığım ama benlede sürekli vakit geciriyordu hoş benim ilk başta amacım baskaydıBen üç seneye ohoooooo
Ya lütfen bi cevap ver adam seninke konuşmak istemiyorun neyini anlamıyorsunda biz seni linçliyoruz 3 senedir konuşamadığına göre istemiyor işte Allahım sana geliyorum
Kesinlikle aynı fikirdeyim ama konu sahibi sadece arkadaş olmak istediğini yazdığı için ona nasıl biriyle arkadaş olmak istediğini anlattım. Şimdi bize kızıyor ama üç senesi daha boşuna geçmemesi için birilerinin söylemesi gerekiyor .Kendini istemeyen birine illa hayatinda olayim, sadece arkadas kalalim bir sekilde hayatinin biyerinde olayim diye diretmesi aslinda arkadaş kalmak istemesi değil.
Bunu ilişkilerde de goruruz, iliskinin bitmesini istemeyen taraf mecbur kalinca "o zaman arkadas kalalim" der. Ama amaci arkadaslik degil ilişkiye tekrar başlama umidi.
Bakiyorlar ki karsidaki istemiyor, o ilk etkileşimi saglayamadi. Arkadaşlik üzerinden zamanla yakinlaşip arada bir seyler olma ihtimalini dusunerek yapiliyor bu.
Adam açıklamayı ona bile yapmamış olsa bu bir gurur meselesi olmalı.sana hiç bu kadar takık birisi denk geldi mi peki? yoksa sadece ilgisini mi hissettin? ilgisini hissetmekle takıntılı olduğunu hissetmek farklı şeyler. haber yolladın mı mesela? buradaki adam haber falan yollamış. haber yollamak nedir çocuk muyuz? ben olsam baktım takıntılı, alır karşıma sadece bir kere olsun insan gibi konuşurum. açılırsa açılır ve ben de cevabımı veririm. evet uğraşmak zor, evet mecbur değil ama her zaman da bu raddedeki biri denk gelmez insana. sen ilgisini hissettiğin biriyle sarhoşken de olsa öpüştün mü hiç? ya da hediye istedin mi ilgisini bile bile? bence bunlar olduysa bi açıklama yapıp kızın yüzüne söylemesi daha uygun olurdu. birisi kapına kadar gelmişse üstelik flört de değilse, neden sonra konuşalım vs deyip geçiştirir insan?
bunu istisna gibi düşün. her zaman böylesi denk gelmez kimseye. kızın ilgisi adamın hoşuna gidiyor, bu ilgi içten içe devam etsin diye de yüzüne bişey demiyor bence.
benim başıma geldi çok takıntılı biri vardı senelerdir. yani ben de ilgisini hissettiğim ama ilgilenmediğim kişilere zerre pas vermezdim ne öpüşme ne de evime kadar gelme ne de haber yollama gibi şeylerin içine girmedim. ama o senelerce takık kişiye en sonunda vazgeçsin diye söylemem gerekeni söyledim. ve yoluna gitti yani. karşımdakine de yazık çünkü.
1 sene uzun bir zaman değil mi konuşma yapmaya çalismak için valla üzücü ne diyeyim Allah kolaylık versinBen 3 senedir uzaktan seviyorum dedim.
3 senedir konuşmaya çalışıyorum demedim.
1 sene içinde birkaç kez konuşma talebim oldu, bu kadar
Yani boşuna kendisini yıpratıyor ha.1 sene uzun bir zaman değil mi konuşma yapmaya çalismak için valla üzücü ne diyeyim Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?