İçimde Patlayan Duygu Karmaşası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada adama açılmamışsınız, olmaz dememiş. Kanırtıp kapısına gitmemişsiniz, bence küçük düşürcek bir durum yok.
Sadece bu bir konuşma sayılır aslında. Bazen insanlar kendileri aynı frekansta olmayınca böyle duygusal konuşmalar yapmaktan kaçınırlar. Yük gelir. Zaten konuşmalar da pek belirleyici şeyler olmuyor, tavırlardan da ne olduğu belli.

Bazı şeyler ille de birisi anlasın diye suratına söylenmez.
Ben söylemiyorum, genelde tavırlarımla belli ederim.
Sizinle ne kadar alakalıdır bilmem.
Tam da böyle bana takıntılı bir uni. arkadaşım yüzümden kendisi ile mahkemelik olduk.
Evli, çocuklu oldugum halde suratına ''seni istemiyorum'' demem gerekliymiş.
Oysaki zaten medeni durumum ona yeterince bir şey ifade etmiş olmalıydı.
Ne zaman ki açık açık seni arkadaş olarak bile istemiyorum hayatımda dedim durum tacize dönüştü, kıyametler koptu.
Tabiki durumum durumunuzla alakalı degil.
Sadece inanın bazı insanlar apaçık söylemeyi sevmez.
Ben de sevmem.
3 sene bu adama bu şekilde takıntılı olmanız ciddi bir sorun.
Şimdi tutup millete kapıma dayandı dese müşkül duruma düşeceksiniz ne geregi vardı ki ?

Wustria ben bekarken bana ilgisini hissetigim insanlara inan asla gel bana açıl mesajı vermedim.
Gerçekten hayatımda istemiyorsam anlamamazlıktan geldim, üstünü kapattım.
İnan açıklama yapmak bana zor geliyordu ya.
Mecbur muyum diyordum.
Yani bunun sanki adam olmakla alakası yok.
Kafaları çakırkeyifken öpüşmüşler ve adam ciddi ilişki istemiyorum demiş zaten sonrasında daha ne desin ki ?

Biraz abartılı geldi yazdıklarınız. 3,5 yıldır aynı şirketteyiz az çok tanıyor biliyor. Karşılıklı etkileşime girme durumu 2 yıldır mevcut.1 yıl susmuşum, içime atmışım.Takıntılı tehlikeli vs.olsam çoktan kalkışır rezillik çıkartırdım.Kibar yolu seçtim, bir kaç kez konuşmak istediğimi, ve de işle ilgili bir konuda yardıma ihtiyacım olduğunu söyledim.Şurdan story atsam 50 yabancı kişi buyrun yardım edelim der.Önce tamam konuşalım deyip (hatta konuşucaz aklımda bir müsait olamadım diye dönüş yapmışlığı var 2 defa) sonra kayıplara karışmaya başlaması canım sıkmaya başladı.Ne zaman işyerinde konuşsa insan gibi karşılık verdim tribe girmedim.
Herif tatile çıkacağımı duyunca arsız arsız “bana ordan ne getireceksin” diye sordu.dönüşte de hani nerde benim kurabiyem diye istedi resmen.Böylesine alma verme enerjisinin bozuk olduğu bir durum gittkçe sinirlerimi bozmaya içimi doldurmaya başladı
Biliyorum hiç tanımadığınız için gözünüzde canlanan tipi tahmin edebiliyorum.Ama inanın tahmin ettiğiniz bir durum değil

Buna ragmen hala bu kişiden hoşlanıyor musunuz ?

Yani kusura bakmayın ama bu bambaşka bir durum.sizin evli barklı insana sarkan sapığınızla benim durumumun hiçbir alakası yok.

Konu sahibi icin demiyorum ama boyle illa "konuş istemiyorum de" diyenlere istemiyorum diye terslenince daha cok sorun oluyor. Ben de aciklama yapmayi sevmiyorum ama asiri duygusal bir sevgilimi terk ederken mecbur ben de cok duygusalmişim, ilişkinin bittigine ben de uzuluyormuşum ve ona hala deger veriyormuşum ama bunun boyle olmasi gerekiyormuş gibi duygusal olarak kandirmakla ugraşmiştim. Neyseki bu konuda iyiydim de kandirmistim.

Oyle yapmasam zarar gorebilirdim diye dusunuyorum.
Ama siz evlisiniz tabi ki elin adamini eylemek zorunda degilsiniz.

Yani kusura bakmayın ama bu bambaşka bir durum.sizin evli barklı insana sarkan sapığınızla benim durumumun hiçbir alakası yok.
Ben zaten alakası var demedim ki. Yazarken de belirttim.
Açık açık söylemeye ne gerek bazı şeyleri dedim.
Yani karşıdaki kişi anlamıyorsa ya da anlayıpta anlamak istemiyorsa ille de apaçık konuşmaya gerek var mı diye örnek sundum size ama anlamadınız.
Bazı davranışların ille de sözlü açıklanmasına gerek yok.
İsteseydi eğer çoktan hayatındaydınız.
3 sene diyorsunuz boru değil.

E adam onuda demek istemiyor demek ki bu ısrar niye gercekten dr a ihtiyacin var

Evet psikolojik destek önerisi de geldi, thanks a lot. :) gömün, herşeyi gömün böyle.insanca konuşmak, kendini ifade etmek istemek suçmuş ayıpmış günahmış gibi algılansın.karşılıklı ıkınmanın kabızlığın yüceltildiği, ille de konuşacaksa parasını verip birilerine söylensin söylenmek istenenler...
Neden herkes yorum yapmamalının cevabı burada gizli cidden.

Aynı şeyi yaptım
Mahkemelik bile oldum.
Apaçık söyle dedi.
Agzımı doldura doldura dedim bu sefer de aslında ona çok aşıkmışım olarak algıladı bunu JHDHFH

Kimsenin kapısına gitmeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Yaptığınız bence taciz bu konuda. Bir de 3 sene birine platonik aşık olduğunuzu ama ciddi ilişki düşünmediğinizi söylemeniz de son derece çelişkili (3sene yaa daha ne kadar ciddi olunabilir ki). Sizinle arkadaşlık etmekten kaçınan bi insanın zorla hayatına girmeye çalışmak ve illaki yüzünüze red cevabı vermesini beklemek de son derece saçma. Tavırlarıyla belli etmiş işte istemediğini daha ne yapabilir, konuşmak istemiyor demekki, belki kırmak istemiyor. Sizden bişeyler istemesine gelince sıradan bir iş arkadaşlığında da bu olabilecek bişey altı üstü bir kurabiyeden bahsediyoruz. Siz ciddi anlamda takıntı yapmışsınız bu insanı, bence kendinize bir çeki düzen verin.

Çok içinizde patliyorsa gidin dağa taşa bagirin madem. Mesajları okuyordum da insanların niyeti sizi linclemek aşağılamak değil. Bir hemcins olarak gururunuzun bu kadar ayaklar altına alınmasına uyuz olmak sizin adınıza. Ben mi duygusuzum yoksa anneleriniz sizi Romeo & julietle mi uyuttu bilmiyorum ama "ilk görüşte aşk, yoğun çekiliyorum, bağlandım, vuruldum" tüm bunlar daha konuşmayı beceremeyen bir ego adam için gururumu incitmeye değmeyecek şeyler.

Size çok dogru bir öneride bulunuldu.
Ama yine bunu da takıntı haline getirdiniz.
Size kimse ruh hastası demiyor terapi alın diyor.
Ben dediğim gibi kimseye mesela benden hoşlanıyor diye ille de bir açıklama yapmak zorunda hissetmiyorum kendimi.
Bekarken de hoşlanmasını dahi istemediğim kişilerin sonuçta duygularına ket vuramıyorsam açıklama fırsatı bile vermedim.
İstemedim yani.
Niye o açıklama sırasındaki sıkıntıyı yaşayayım ki ?
Açıklama yapmak zorunda bile degilim .
İş arkadaşım da olsa, okul arkadaşımda olsa sonuçta benim hayatım, benim kararım.

İlk görüşte aşık oldum.Bu kadar sıkıntı çıkmasının ana sebebi
Söndürmeye çalışıyorum
Ne istediğini bildiğine emin misin? İlk sayfalarda ben sadece arkadaş olmak, bir şeyler paylaşmak istiyorum dedin. Hatta Platonik olduğun kişiyle arkadaş olamazsın yazdım sana. Şimdi ben ona ilk görüşte aşık oldum içimdekini söndüremiyorum vs diyorsun.

Senin durumuna çok benzer bir şeye lisede şahit olmuştum: sınıftaki bir çocuk bir kızdan hoşlanıyordu. ilan-ı aşk etmek için teneffüste yanına gelip biraz bahçede konuşabilir miyiz dedi. Kız şu an poğaça yiyorum gibi abes bir bahane buldu. Çocuk ısrar etti ama konuşmadı. Çocuğun niyetini biliyordu ama konuşmak istemiyodu. Çünkü kasılıyor ve geriliyordu bu tarz konuşmalarda. Onun reddetme şekli buydu. İstemediği kişiyle muhatap bile olmuyordu.

Adamın reddetme şekli de bu demek ki. Gayet net bir reddetme şekli aslında. Senle bu konuyu konuşmak bile istemiyor. Üstelik arkadaşınla haber de yollamış istemiyorum diye. Boş yere insanları geriyorsun

Kız aynı benmiş.
Geriliyordum ben mesela.
Yani sırf birilerine olmama nedenlerini açıklamak bile yeterince külfetliydi benim için.
Hem onun red cevabını suratına söylemekte hoşuma gitmiyordu.
Evimin önüne gelinse yemin ederim tedirgin olurdum.
Eminim Burak denilen zatta olmuştur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…