- 20 Eylül 2014
- 2.647
- 3.841
- 333
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Ne istediğini bildiğine emin misin? İlk sayfalarda ben sadece arkadaş olmak, bir şeyler paylaşmak istiyorum dedin. Hatta Platonik olduğun kişiyle arkadaş olamazsın yazdım sana. Şimdi ben ona ilk görüşte aşık oldum içimdekini söndüremiyorum vs diyorsun.
Senin durumuna çok benzer bir şeye lisede şahit olmuştum: sınıftaki bir çocuk bir kızdan hoşlanıyordu. ilan-ı aşk etmek için teneffüste yanına gelip biraz bahçede konuşabilir miyiz dedi. Kız şu an poğaça yiyorum gibi abes bir bahane buldu. Çocuk ısrar etti ama konuşmadı. Çocuğun niyetini biliyordu ama konuşmak istemiyodu. Çünkü kasılıyor ve geriliyordu bu tarz konuşmalarda. Onun reddetme şekli buydu. İstemediği kişiyle muhatap bile olmuyordu.
Adamın reddetme şekli de bu demek ki. Gayet net bir reddetme şekli aslında. Senle bu konuyu konuşmak bile istemiyor. Üstelik arkadaşınla haber de yollamış istemiyorum diye. Boş yere insanları geriyorsun
Kız aynı benmiş.
Geriliyordum ben mesela.
Yani sırf birilerine olmama nedenlerini açıklamak bile yeterince külfetliydi benim için.
Hem onun red cevabını suratına söylemekte hoşuma gitmiyordu.
Evimin önüne gelinse yemin ederim tedirgin olurdum.
Eminim Burak denilen zatta olmuştur.
Adama ne diyeceksiniz ki o halde ?Hanımefendi ben adama çıkma teklifi, ilanı aşk vb etmeyeceğim.konu alakasız yerlere çekilmeye başlandı
Bakış açınız bile o kadar takıntılı ki. En azından 3 senedir çalıştığınız işinizden saçmasapan bir platonik takıntı yüzünden vazgeçeceksiniz ha? Farkında mısınız bu insan sizi görmezden geliyor. Sizinle normal arkadaş olarak bile konuşmaktan kaçınıyor. Neyi anlayamıyorsunuz? Eğer yanlış anlaşıldığını düşündüğünüz bişey varsa bi mail atarsınız doğruları yazarsınız. Bu kadar konuşma takıntısı nedir Allahaşkına yaaaDediklerimin arkasındayım.İlk görüşte aşık oldum, ama bu benim sorunum.
Adama duygularımı açıklamayacagım, bunu asla yapmam.
Sadece konuşmak, aradaki münasebetsiz ile gönderdiği laflar için kırgın olduğumu söylemek, doğrusu şu bu vs.demek istiyorum.hayatında yer almak istiyorum.
Konuşmadaki tavra göre de belki işten ayrılırım sadece bunu yapmaya ihtiyacım var
Adama ne diyeceksiniz ki o halde ?
Yüzüne demesi gereken şey ne ?
Yani eklemeden geçemeyeceğim 10 yıllık bir ilişki ve ardından boşanmayı bile atlatmam 1 yıldan uzun zamanımı almadı. Şu hayatta evladımdan başka hiçkimse benim 3 yılımı alamaz. Bu normal değil.Bakış açınız bile o kadar takıntılı ki. En azından 3 senedir çalıştığınız işinizden saçmasapan bir platonik takıntı yüzünden vazgeçeceksiniz ha? Farkında mısınız bu insan sizi görmezden geliyor. Sizinle normal arkadaş olarak bile konuşmaktan kaçınıyor. Neyi anlayamıyorsunuz? Eğer yanlış anlaşıldığını düşündüğünüz bişey varsa bi mail atarsınız doğruları yazarsınız. Bu kadar konuşma takıntısı nedir Allahaşkına yaaa
Bakış açınız bile o kadar takıntılı ki. En azından 3 senedir çalıştığınız işinizden saçmasapan bir platonik takıntı yüzünden vazgeçeceksiniz ha? Farkında mısınız bu insan sizi görmezden geliyor. Sizinle normal arkadaş olarak bile konuşmaktan kaçınıyor. Neyi anlayamıyorsunuz? Eğer yanlış anlaşıldığını düşündüğünüz bişey varsa bi mail atarsınız doğruları yazarsınız. Bu kadar konuşma takıntısı nedir Allahaşkına yaaa
Arkadaşım ifşa derken??? Sen değil misin bazı şeyler yanlış anlaşıldı doğrusunu söylemek istiyorum diyen? Sadece arkadaş olmak istiyorum bi beklentim yok diyen? Neyin ifşası tam olarak????Ne diye mail atayım da kendimi yazılı ifşa edeyim yahu?
Arkadaşım ifşa derken??? Sen değil misin bazı şeyler yanlış anlaşıldı doğrusunu söylemek istiyorum diyen? Sadece arkadaş olmak istiyorum bi beklentim yok diyen? Neyin ifşası tam olarak????
İyi de adama işin dogrusunu nasıl anlatacaksın ?Dediklerimin arkasındayım.İlk görüşte aşık oldum, ama bu benim sorunum.
Adama duygularımı açıklamayacagım, bunu asla yapmam.
Sadece konuşmak, aradaki münasebetsiz ile gönderdiği laflar için kırgın olduğumu söylemek, doğrusu şu bu vs.demek istiyorum.hayatında yer almak istiyorum.
Konuşmadaki tavra göre de belki işten ayrılırım sadece bunu yapmaya ihtiyacım var
İşte erkek olunca taciz kadın olunca taciz olmuyor mu onu anlamadim ki adam istemiyor işte bariz belli konuşmak istemiyor bitti. Bide linçliyormuşuz konu sahibini dışardan nasıl görünuyor görsün istiyoruz sadece bu sağlıklı birinin yapacağı şey değil çunkü insanlarin insanlarla konuşmama özgûrlüğü yok mu yaniBazı şeyler ille de birisi anlasın diye suratına söylenmez.
Ben söylemiyorum, genelde tavırlarımla belli ederim.
Sizinle ne kadar alakalıdır bilmem.
Tam da böyle bana takıntılı bir uni. arkadaşım yüzümden kendisi ile mahkemelik olduk.
Evli, çocuklu oldugum halde suratına ''seni istemiyorum'' demem gerekliymiş.
Oysaki zaten medeni durumum ona yeterince bir şey ifade etmiş olmalıydı.
Ne zaman ki açık açık seni arkadaş olarak bile istemiyorum hayatımda dedim durum tacize dönüştü, kıyametler koptu.
Tabiki durumum durumunuzla alakalı degil.
Sadece inanın bazı insanlar apaçık söylemeyi sevmez.
Ben de sevmem.
3 sene bu adama bu şekilde takıntılı olmanız ciddi bir sorun.
Şimdi tutup millete kapıma dayandı dese müşkül duruma düşeceksiniz ne geregi vardı ki ?
Valla bibi ben istemediğimi bu şekilde belli ettim hep, pişman da degilim.İşte erkek olunca taciz kadın olunca taciz olmuyor mu onu anlamadim ki adam istemiyor işte bariz belli konuşmak istemiyor bitti. Bide linçliyormuşuz konu sahibini dışardan nasıl görünuyor görsün istiyoruz sadece bu sağlıklı birinin yapacağı şey değil çunkü insanlarin insanlarla konuşmama özgûrlüğü yok mu yani
Sizin tercih ettiğinizi o etmiyor işte? Bu neyin ısrarı hala?Sözlü konuşmayı tercih ederim.Belki birilerinin görmesi ihtimaline karşılık mail, mesaj vs atmam
Adam senle konuşsa zaten anlamayacaksın bence o yuzden zorlama yazdıklarımızi bile anlamiyorsun hastasın belli ki kendin yazıp kendin inanıyorsunEvet psikolojik destek önerisi de geldi, thanks a lot. :) gömün, herşeyi gömün böyle.insanca konuşmak, kendini ifade etmek istemek suçmuş ayıpmış günahmış gibi algılansın.karşılıklı ıkınmanın kabızlığın yüceltildiği, ille de konuşacaksa parasını verip birilerine söylensin söylenmek istenenler...
Neden herkes yorum yapmamalının cevabı burada gizli cidden.
Ya her opüstügümüzle diye lafa girmek istemiyorum işim zorValla bibi ben istemediğimi bu şekilde belli ettim hep, pişman da degilim.
İstemiyorsam neyin açıklamasını yapacagım mesela.
Diyelim adamla öpüştüm ama ciddi ilişkiye hazır olmadıgımı da söyledim, bu gayet yeterli bir cevap.
Uuzun uzun nedenlerini açıklamak gayet yorucu.
Aşırı teferruat isteyen bir şey.
Diyelim adam bu durumu davranışları ile sürekli sıcak tutup manipüle etme peşinde.Sizin tercih ettiğinizi o etmiyor işte? Bu neyin ısrarı hala?
Şöyle bir durum da var bir çok erkek iletişim kurarken reddetme kısmını asla beceremez. Bu adam aşağı inmeyerek bile net bi tavır sergilemiş. Ciddi ilişkiye hazır değilim demek zaten ilişki istemiyorum demek değil mi? Bir de adam bunu yapmak zorunda değil ki.Kadınlar daha duygusal baktıkları için açıklamam yapıyor ama erkekler genellikle bunu önemsemiyor.Valla bibi ben istemediğimi bu şekilde belli ettim hep, pişman da degilim.
İstemiyorsam neyin açıklamasını yapacagım mesela.
Diyelim adamla öpüştüm ama ciddi ilişkiye hazır olmadıgımı da söyledim, bu gayet yeterli bir cevap.
Uuzun uzun nedenlerini açıklamak gayet yorucu.
Aşırı teferruat isteyen bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?