İçimde Patlayan Duygu Karmaşası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak güzel kardeşim duygularını o kadar iyi anlıyorum ki.İçin yanıyor evet, davranışlarıyla seni beklentiye sokmuş ve sen onun ağzından evet ya da hayır kelimesini duymak istiyorsun.
Ama bazen işler hiç öyle yürümüyor.Duyguları yoğun olan taraf konuşmaya daha hevesliysen diğer taraf için olayların muğlak kalması sıkıntı yaratmıyor, hatta onun egosunu besliyor.
Sana tavsiyem yaşadıklarını mutsuz sonla biten bir film gibi düşün.Adamın fatihasını oku ve onu beyninden yolcula.
İnan konuşsan daha mutlu olmayacaksın.
Onu görmezden gel ama kendini kasmadan normal hayatına devam et.Seninle yine havadan sudan konuşmak isteyebilir katiyen iş dışında muhatap olma,yüz verme en önemlisi de ruh dünyanda dahi yer verme o yanaşsa bile…
Bir gecede olur mu
İnan olur.3 yıldır yaşadığın bilinmezlik ve ızdıraptansa adamı beyninde bitir gitsin
Tekrarlıyorum bu şartlarda konuşmak sana kazandırmaz kaybettirir

Dediklerimin arkasındayım.İlk görüşte aşık oldum, ama bu benim sorunum.
Adama duygularımı açıklamayacagım, bunu asla yapmam.
Sadece konuşmak, aradaki münasebetsiz ile gönderdiği laflar için kırgın olduğumu söylemek, doğrusu şu bu vs.demek istiyorum.hayatında yer almak istiyorum.
Konuşmadaki tavra göre de belki işten ayrılırım sadece bunu yapmaya ihtiyacım var

Hanımefendi ben adama çıkma teklifi, ilanı aşk vb etmeyeceğim.konu alakasız yerlere çekilmeye başlandı

Bakış açınız bile o kadar takıntılı ki. En azından 3 senedir çalıştığınız işinizden saçmasapan bir platonik takıntı yüzünden vazgeçeceksiniz ha? Farkında mısınız bu insan sizi görmezden geliyor. Sizinle normal arkadaş olarak bile konuşmaktan kaçınıyor. Neyi anlayamıyorsunuz? Eğer yanlış anlaşıldığını düşündüğünüz bişey varsa bi mail atarsınız doğruları yazarsınız. Bu kadar konuşma takıntısı nedir Allahaşkına yaaa

Yani eklemeden geçemeyeceğim 10 yıllık bir ilişki ve ardından boşanmayı bile atlatmam 1 yıldan uzun zamanımı almadı. Şu hayatta evladımdan başka hiçkimse benim 3 yılımı alamaz. Bu normal değil.

Ne diye mail atayım da kendimi yazılı ifşa edeyim yahu?

Ne diye mail atayım da kendimi yazılı ifşa edeyim yahu?
Arkadaşım ifşa derken??? Sen değil misin bazı şeyler yanlış anlaşıldı doğrusunu söylemek istiyorum diyen? Sadece arkadaş olmak istiyorum bi beklentim yok diyen? Neyin ifşası tam olarak????

Arkadaşım ifşa derken??? Sen değil misin bazı şeyler yanlış anlaşıldı doğrusunu söylemek istiyorum diyen? Sadece arkadaş olmak istiyorum bi beklentim yok diyen? Neyin ifşası tam olarak????

Sözlü konuşmayı tercih ederim.Belki birilerinin görmesi ihtimaline karşılık mail, mesaj vs atmam

İyi de adama işin dogrusunu nasıl anlatacaksın ?
Öpüşmüşsünüz ve ciddi ilişki istemediğini beyan etti.
sen de ben 3 yıldır seni sevmekten vazgeçmedim mi diyeceksiniz ?
Çünkü dogrusu bu.
İşin dogrusu ben de istemiyorum ama hasbel kader öpüştük olur böyle şeyler gel arkadaş kalalım mı ?
Nasıl yani ?
Adamın o gece evde bir kızla birlikte olabildigi yazılınca bile soguk duş etkisi oldugunu yazdınız

İşte erkek olunca taciz kadın olunca taciz olmuyor mu onu anlamadim ki adam istemiyor işte bariz belli konuşmak istemiyor bitti. Bide linçliyormuşuz konu sahibini dışardan nasıl görünuyor görsün istiyoruz sadece bu sağlıklı birinin yapacağı şey değil çunkü insanlarin insanlarla konuşmama özgûrlüğü yok mu yani

Valla bibi ben istemediğimi bu şekilde belli ettim hep, pişman da degilim.
İstemiyorsam neyin açıklamasını yapacagım mesela.
Diyelim adamla öpüştüm ama ciddi ilişkiye hazır olmadıgımı da söyledim, bu gayet yeterli bir cevap.
Uuzun uzun nedenlerini açıklamak gayet yorucu.
Aşırı teferruat isteyen bir şey.

Adam senle konuşsa zaten anlamayacaksın bence o yuzden zorlama yazdıklarımızi bile anlamiyorsun hastasın belli ki kendin yazıp kendin inanıyorsun

Adam bir kadın mesaj attı diye kezban demiş.
Konuşmamız lazım deyince sizi defalarca ertelemiş.
3 senedir adım atacak ortam varken atmamış.
Üstelik arkanızdan başkalarıyla konuşmuş diğer kadına yaptığı gibi.
Evine gitmişssiniz aşağı inmemiş.
Birde yüzsüz yüzsüz sizden hediye istemiş.
Kendinden hoşlanılmasından da gayet memnun bi tip.

Merak ediyorum bu adamla ne konuşup ne yaşamayı planlıyorsunuz?
Hayatınızda "sadece" arkadaş olsa bile size ne katacak düşünün derim.

Ya her opüstügümüzle diye lafa girmek istemiyorum işim zor

Sizin tercih ettiğinizi o etmiyor işte? Bu neyin ısrarı hala?
Diyelim adam bu durumu davranışları ile sürekli sıcak tutup manipüle etme peşinde.
Konu sahibinin ilgisini de sürekli bir şekilde sıcak tutmaya çalışan birisi olsun.
Zaten adamın niyeti bu olsa niye konuşup egosunu tatmin eden kişinin ilgisini direkt kaybetmesine fırsat versin ki ?
Tamamıyla bir varsayım diye düşünürsek
Yapacagı şey yine bu olmayacak mıydı ?
Yoksa ben mi eblehim de anlamıyorum.

adam resmen seninle sevgili olmak istemiyorum sadece tek gecelik ilişki yaşarım üzülürsün demiş yani sana karşı duygusu yok açıkça söylemiş
zorlamayla olmaz vazgeç bu işten önüne bak

Şöyle bir durum da var bir çok erkek iletişim kurarken reddetme kısmını asla beceremez. Bu adam aşağı inmeyerek bile net bi tavır sergilemiş. Ciddi ilişkiye hazır değilim demek zaten ilişki istemiyorum demek değil mi? Bir de adam bunu yapmak zorunda değil ki.Kadınlar daha duygusal baktıkları için açıklamam yapıyor ama erkekler genellikle bunu önemsemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…