içimdeki aşka ne oldu

Kesinlikle hayatının kararını veriyorsun ... Ama bir an önce toparlan çünkü ikisini de kaybedebilirsin bu karmaşada...

Şöyle düşün.... Aradasın hatta araftasın.. Bir tarafında 4 yılını verdiğin , en özelini paylaştığın biri var .. Ve bu kişi bunca emeği bunca yılı sadece '' Sıkıldım '' diyerek çöpe atacak karakterde biri ... Çektiğin acılar , unutma sancıların , yeni bir hayata başlama savaşın umrunda bile olmamış aylarca. Ne zamanki sen iyileşmeye başlamışsın , yeniden umutlanmışsın geleceğine dair ; bu adam çıkıp geliyor sözde hatasını anlayıp düzeltmeye karar vererek ... '' Değiştim '' diyerek ...

Bir yandan da yaralarını saran seni iyileştiren biri var .. Bu kişi ki başka birinin senden aldığını ondan daha çok sahiplenmiş .. Yüzüne vurmamış seni utandırmamış suçlamamış ... Her şeyle kabul etmiş biri bu ... Hataları olmaz mı elbette olur ... Yeri gelecek seni kıracak üzecek tartışacaksınız ama bu adamın karakteri iyi bir kere... Seni yarı yolda bırakmayacak biri ... Senin 4 yılda istediğin şeyi sana birkaç ayda vermiş parmağına takmış biri ...

Hangisini seçmeli ?...

Bir tarafta yaşanmış tükenmiş ve sonunu gördüğün bir hayat var ... Bu adam yine senden '' sıkılarak '' gittiğinde hayal kırıklığına uğrayamazsın buna hakkın yok çünkü sen zaten okuduğun bir romanı '' Belki biri sonunu değiştirmiştir '' diyerek tekrar okumaya çalışıyorsun ...

Diğer tarafta sonunu yaşamadığın bilmediğin bir hayat var ... Bu hayatta kırılma hayal kırıklığına uğrama hakkına da sahipsin mutlu olma da ... Çünkü bu yeni bir kitap yeni bir hayat ...

Hangisini seçmeli ?...

Yaralayanı mı seçmeli yoksa yaraları iyileştireni mi ?

Daha önce bir kez gitmiş birini mi seçmeli yoksa hiç gitmemiş birini mi ?

''Sözde bir damla kan'' için dönen biri mi yoksa o kanı değil de sadece seni umursayan biri mi ?

Hala soruyor musun kendine .... Hangisini seçmeli ?......

4 yılımı verdim ve ne olursa olsun atamadım zamanında.bunu onu seviyorum olarak algılamayın lütfen.yaşanmışlık anlatılması en zor şey..

ama bunlari aklindan gecirmen bile simdiki sevgiline haksizlik degil mi ?
umarim kurtulursun kafandaki tüm sorulardan..

yazdıklarını okurken ağladım..sanki içimi okumuşsun..emin ol ki ben hatamın da o adamın da bana yaptıklarının farkındayım.en acısı da bir gün telefonda öylesine bakınıyodum ve 2 şubatta bir not yazmışım.''onu asla affetme''..bu bile aslında herseyi açıklıyor..o kadar korkuyorumki hata yapmaktan.hayatımda tek bi annem var tek istediğim de onu mutlu edebilmek..

Sakın eski sevgilinize geri dönmeyin hatta onunla bir daha muhattap olmayın ki kafanız karışmasın huzurunuz kaçmasın.

Bu eski sevgiliniz sadece boşlukta olduğundan size geri dönmüş.Bu eski sevgilinizin bu ara cinsel hayatı boş geçiyor bence.Sırf cinsellik arayışından kafanızı karıştırıp sizinle evlenecekmiş gibi sizi oyalıyacak.Hatasını yeni mi fark etmiş?Kafasına taş mı düşmüş?Hiç sanmıyorum eğer sizi gerçekten sevseydi değer verseydi bırakıp gitmezdi.

Şimdi düzenli ve mutlu bir ilişkiniz varmış.Değmeyecek birisi için sakın bozmayın.Sonra pişman olursunuz.

Evet hata yaptın ama bu seni kötü biri yapmaya yetecek bir hata değil ... Bu senin başını eğecek bir hata hiç değil ... Sakın kendine eziyet etme ... Masumiyetini kaybetmedin buna inan ... O yüzden eski sevgilinin seni burdan vurmasına izin verme .. Demek istediğim , senin zayıf noktan olmuş bu , ve o da o kadar akıllı ki seni ordan yakalıyor ... '' Hatanızdan '' ... Ama hayır bu yeterli değil be canım ... Senden 4 yılını almış seni incitmiş yarı yolda bırakmış birine dönmek için yeterli değil ... Ve düşünsene şu an hayatındaki kişi seni geçmişinle yargılamıyor ... '' Bu benim hakkımdı bana saklamalıydın '' demiyor .. O kadar şanslısın ki ...

4 yılını vermişsin tabi ki kolay değil ... Zor bir süreçten geçtin ve geçmeye de devam ediyorsun ama bu süreci bitirmek senin elinde ... Bir kez tökezletmiş seni ... Düşmüşsün ama biri tutup kaldırmış sevmiş yaralarını öpmüş ... Şimdi bir kez daha karşında çelmesi hazır bekliyor sakın gitme o yöne ... Çünkü bir daha tökezlediğinde bu kadar şanslı olmayabilirsin ...

yasanmisliklar aliskanliklar eski guzel gunlerin hatiri,nasil da sevdigini hani deli gibi bunu hatirlamalr... evet gecmise bir yolculuk gibi geliyorbelki de eski sevgili... ama o yolculugun sonu yok. o seni gemisinden asagi atti. seni dalgalardan bir kayik kurtardi. belki gemi daha buyukdaha guclu ama seni atti. sana ne oacagini, olecegini kalacagini,nasil bir bunalim firtinasinda kalacagini umursamadan atti. simdi gelmis gel gemime geri diyor. nasil guveneceksin. seni senden tekrar muradini aldiktan sonra o gemiden atmayacaginin kim garantisini verebilir..

en kotu karar kararsizliktan iyidir diye bi soz var. senin en iyi kararin ortada. tutup da kotusune mi yoneleceksin...

kiyma. parmagina yuzuk takana bundan daha buyuk ihanet etmis olamazsin eger gidersen,gitme..

tatlım tam olarak en doğru yerdesin
çünkü senin yasadıgını ben de tecrübe ettim
bir tarafta beni üzen ve terkeden geçmişim vardı ama cidden pişman ve seviyordu
diğer tarafta beni her türlü seven huzur veren her seyini adayan biri vardı
o dönem cok hırpalandım cok gözyası döktüm
ve ne mi yaptım ilk sevdiğim ve asık olduğum adamı seçtim(cok uğraştı vazgeçmedi asla )
diğerini ise belki de haksızlık yaparak çıkardım hayatımdan(hala sızıdır içimde)
ve simdi evliyiz 3 yıldır bir de kızımız var
mutluluksa mutluyum yüzüne her baktığımda içimi titreten bir adam var karsımda
ama tatlım hayat tercihlerle yürüyor ve bence sans ve kader yönetiyor bunu

bir de bir arkadaş demiş ya hep seçmediğin caziptir diye cok doğru

sen kendini kime ait hissediyorsan ona git
hayata bir kez geliyoruz ikincisi yok
allah hakkında hay

hani al yazmalım filminde diyo ya sevgi emek ister diye...
bence asla geriye dönme bencede bulamadı sen gibisini o yüzden döndü değiştiğine asla inanma

Eğer iki kişi arasında kalırsan ikinciyi seç çünkü ilkini sevseydin ikinci olmazdı gibi bi söz okumuştum :)

harika yazmışsınız
daha güzel yorumlanamazdı

peki hiç keşke onu seçseydim dedin mi?
sanırım seninle farklıyız ben şu an eski sevgilimde sadece geçmişimi görüyorum geleceğimi göremiyorum mutlu olacagımı hissedemiyorum..ama sen bakınca içimi titretiyo diyebiliyosun.

Bence o kadar kararsız kalacak veya eskiyi suçlayacak bir durum yok.

7 ay geçmiş,7 yıl değil...Hatta yıl bile değil.
Ve sen çoktan parmağına yüzük takmışsın 7 ayda !
O seni unutmayıp geri dönmüş ama sen o dönemde başkasıyla ilişkiyi bırak,aileyle tanışma,yüzük takma gibi bütün aşamaları geçmişsin.

Şimdi bu durumda değer vermeyen kim ?
Biraz realist olmak lazım.

Benim görüşüme göre 2 kişi arasında kalıyorsan,doğru kişi ikisi de değildir.
Doğru kişi,kıyas ve rakip kabul etmez.Tektir.

bu kadar katı olarak hayat yürümüyo..

yazmaya devam et bence.çünkü gerçekten güzel yazıyosun bana güç veriyosun..

O güç senin içinde var zaten merak etme :) Ben sadece farkına varmanı sağlamaya çalışıyorum ...

Anladığım kadarıyla ( yanıldığım yerde lütfen düzelt ) eski sevgiline karşı aşka ya da sevgiye dair hiçbir şey hissetmiyorsun. Eski sevgilin pişmanlıkların , hataların , kayıpların ve koca 4 yıl olarak duruyor karşında ... Geçmişi unutamamaktan korktuğun için mi eski sevgilin bir alternatif olarak görünüyor ?

Sen ne kadar açık anlatırsan kendini biz o kadar yardımcı olabiliriz sana ...

Senden bir şey isteyebilir miyim ? Kendine birkaç dakika ayır ve ikisi hakkında neler hissettiğini yokla ... Bulduğun cevapları en açık şekilde paylaş ...

Senin için ''aşk'' hangisinde gizli ?....

Canımm , bir hata yapmışsın eskıden ve bunun farkındasın.Simdi kı sevgilin bunu bılıyor ve senı sevmekten de vazgeçmemiş ..Sana gerçekten değer veriyor suan kı anlattıklarına gore..
İlerde ne olur bilinmez ama sana sahıp çıkan sevgine aşkına sende sarıl..
Eskıdekı pişman ama sen onu kalbınden aklından söküp atmışsın .. Tabı ki unutmak demekle olmuyor illa ki hatırlar insan ici acır verdiği değere herşeye...Ama zamanla eskıler yavaş yavaş unutulacak zaman en buyuk ilaç olacak..
Bence kendını bır karar vermek zorundaymış gıbı hıssetme..Senin elini tutan insanin sende elini sımsıkı tut..
Zaten ne yaparsak yapalım , kaderimizde kim varsa alnimiza kim yazılmışşa o olmayacak mı ..
Biz istesek de istemesek de.
Her zaman Hakkında hayırlı olanı dıle canım..
:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…