- Konu Sahibi pessimist_
-
o kadar doğru bir şey dedin ki.evet hep aklım seçmediğimde kalacak.veremiyorum kararımı.hayatımın kararı olduğundan endişeleniyorum.o yüzden sizlerden siz olsaydınız ne yapardınız onları duymak istiyorum..gerçekten de çok zor bi karar.Allah kmseye göstermesin.
Birseyler hissetmedigin birine neden geri dönmelimiyim acaba diye düsünüyorsun ki ?
4 yılımı verdim ve ne olursa olsun atamadım zamanında.bunu onu seviyorum olarak algılamayın lütfen.yaşanmışlık anlatılması en zor şey..
ama bunlari aklindan gecirmen bile simdiki sevgiline haksizlik degil mi ?
umarim kurtulursun kafandaki tüm sorulardan..
Kesinlikle hayatının kararını veriyorsun ... Ama bir an önce toparlan çünkü ikisini de kaybedebilirsin bu karmaşada...
Şöyle düşün.... Aradasın hatta araftasın.. Bir tarafında 4 yılını verdiğin , en özelini paylaştığın biri var .. Ve bu kişi bunca emeği bunca yılı sadece '' Sıkıldım '' diyerek çöpe atacak karakterde biri ... Çektiğin acılar , unutma sancıların , yeni bir hayata başlama savaşın umrunda bile olmamış aylarca. Ne zamanki sen iyileşmeye başlamışsın , yeniden umutlanmışsın geleceğine dair ; bu adam çıkıp geliyor sözde hatasını anlayıp düzeltmeye karar vererek ... '' Değiştim '' diyerek ...
Bir yandan da yaralarını saran seni iyileştiren biri var .. Bu kişi ki başka birinin senden aldığını ondan daha çok sahiplenmiş .. Yüzüne vurmamış seni utandırmamış suçlamamış ... Her şeyle kabul etmiş biri bu ... Hataları olmaz mı elbette olur ... Yeri gelecek seni kıracak üzecek tartışacaksınız ama bu adamın karakteri iyi bir kere... Seni yarı yolda bırakmayacak biri ... Senin 4 yılda istediğin şeyi sana birkaç ayda vermiş parmağına takmış biri ...
Hangisini seçmeli ?...
Bir tarafta yaşanmış tükenmiş ve sonunu gördüğün bir hayat var ... Bu adam yine senden '' sıkılarak '' gittiğinde hayal kırıklığına uğrayamazsın buna hakkın yok çünkü sen zaten okuduğun bir romanı '' Belki biri sonunu değiştirmiştir '' diyerek tekrar okumaya çalışıyorsun ...
Diğer tarafta sonunu yaşamadığın bilmediğin bir hayat var ... Bu hayatta kırılma hayal kırıklığına uğrama hakkına da sahipsin mutlu olma da ... Çünkü bu yeni bir kitap yeni bir hayat ...
Hangisini seçmeli ?...
Yaralayanı mı seçmeli yoksa yaraları iyileştireni mi ?
Daha önce bir kez gitmiş birini mi seçmeli yoksa hiç gitmemiş birini mi ?
''Sözde bir damla kan'' için dönen biri mi yoksa o kanı değil de sadece seni umursayan biri mi ?
Hala soruyor musun kendine .... Hangisini seçmeli ?......
yazdıklarını okurken ağladım..sanki içimi okumuşsun..emin ol ki ben hatamın da o adamın da bana yaptıklarının farkındayım.en acısı da bir gün telefonda öylesine bakınıyodum ve 2 şubatta bir not yazmışım.''onu asla affetme''..bu bile aslında herseyi açıklıyor..o kadar korkuyorumki hata yapmaktan.hayatımda tek bi annem var tek istediğim de onu mutlu edebilmek..
hatırlarsanız daha önce aşk mümkün müdür hala da size derdimi anlatmıştım bazılarınız yargıladı bazılarınız hak verdi..
şimdi ise o olayların üzerinden 7 ay geçti..7 ayda neler mi oldu.kısaca anlatayım.4 yıl çıktığım en sonunda birlikte olduğum sonra da kıskançsın deyip beni terkeden adam geri döndü.ya onun geri dönmesini beklerken yaşadığım 7 ay..biri çıktı karşıma ve onu sevdim ailesiyle tanıştım çoğu şey mükemmel gitti taa ki kafamı eski sevgilim geri dönüp karıştırana kadar..bizim hatamız var evlenmeliyiz diyo evet haklı ama keşke bunu beni terkederken söyleyebilseydi.ya şimdi aşık olduğum adamı nasıl bırakıcam hem de beni o kadar çok seviyoken..siz olsanız ne yapardınız değiştim deyip size geri dönen zamanında aşık olduğunuz adama mı dönerdiniz yoksa değişmemiştir o deyip şu anki mutluluğunuzu bozmazmıydınız..ben eski sevgilime deli gibi aşıktım evet hata da yaptık onunla ama şu an ona bişey hissetmiyorum birlikte olduğumun sorumluluğundan başka..bu tuhaf değilmi çok aşıktım ama şimdi bişey hissetmiyorm..
Kesinlikle hayatının kararını veriyorsun ... Ama bir an önce toparlan çünkü ikisini de kaybedebilirsin bu karmaşada...
Şöyle düşün.... Aradasın hatta araftasın.. Bir tarafında 4 yılını verdiğin , en özelini paylaştığın biri var .. Ve bu kişi bunca emeği bunca yılı sadece '' Sıkıldım '' diyerek çöpe atacak karakterde biri ... Çektiğin acılar , unutma sancıların , yeni bir hayata başlama savaşın umrunda bile olmamış aylarca. Ne zamanki sen iyileşmeye başlamışsın , yeniden umutlanmışsın geleceğine dair ; bu adam çıkıp geliyor sözde hatasını anlayıp düzeltmeye karar vererek ... '' Değiştim '' diyerek ...
Bir yandan da yaralarını saran seni iyileştiren biri var .. Bu kişi ki başka birinin senden aldığını ondan daha çok sahiplenmiş .. Yüzüne vurmamış seni utandırmamış suçlamamış ... Her şeyle kabul etmiş biri bu ... Hataları olmaz mı elbette olur ... Yeri gelecek seni kıracak üzecek tartışacaksınız ama bu adamın karakteri iyi bir kere... Seni yarı yolda bırakmayacak biri ... Senin 4 yılda istediğin şeyi sana birkaç ayda vermiş parmağına takmış biri ...
Hangisini seçmeli ?...
Bir tarafta yaşanmış tükenmiş ve sonunu gördüğün bir hayat var ... Bu adam yine senden '' sıkılarak '' gittiğinde hayal kırıklığına uğrayamazsın buna hakkın yok çünkü sen zaten okuduğun bir romanı '' Belki biri sonunu değiştirmiştir '' diyerek tekrar okumaya çalışıyorsun ...
Diğer tarafta sonunu yaşamadığın bilmediğin bir hayat var ... Bu hayatta kırılma hayal kırıklığına uğrama hakkına da sahipsin mutlu olma da ... Çünkü bu yeni bir kitap yeni bir hayat ...
Hangisini seçmeli ?...
Yaralayanı mı seçmeli yoksa yaraları iyileştireni mi ?
Daha önce bir kez gitmiş birini mi seçmeli yoksa hiç gitmemiş birini mi ?
''Sözde bir damla kan'' için dönen biri mi yoksa o kanı değil de sadece seni umursayan biri mi ?
Hala soruyor musun kendine .... Hangisini seçmeli ?......
harika yazmışsınız
daha güzel yorumlanamazdı
tatlım tam olarak en doğru yerdesin
çünkü senin yasadıgını ben de tecrübe ettim
bir tarafta beni üzen ve terkeden geçmişim vardı ama cidden pişman ve seviyordu
diğer tarafta beni her türlü seven huzur veren her seyini adayan biri vardı
o dönem cok hırpalandım cok gözyası döktüm
ve ne mi yaptım ilk sevdiğim ve asık olduğum adamı seçtim(cok uğraştı vazgeçmedi asla )
diğerini ise belki de haksızlık yaparak çıkardım hayatımdan(hala sızıdır içimde)
ve simdi evliyiz 3 yıldır bir de kızımız var
mutluluksa mutluyum yüzüne her baktığımda içimi titreten bir adam var karsımda
ama tatlım hayat tercihlerle yürüyor ve bence sans ve kader yönetiyor bunu
bir de bir arkadaş demiş ya hep seçmediğin caziptir diye cok doğru
sen kendini kime ait hissediyorsan ona git
hayata bir kez geliyoruz ikincisi yok
allah hakkında hay
yazmaya devam et bence.çünkü gerçekten güzel yazıyosun bana güç veriyosun..Teşekkür ederim umarım konu sahibesi arkadaşın kafasını toplamasında da yararlı olmuştur.
Bence o kadar kararsız kalacak veya eskiyi suçlayacak bir durum yok.
7 ay geçmiş,7 yıl değil...Hatta yıl bile değil.
Ve sen çoktan parmağına yüzük takmışsın 7 ayda !
O seni unutmayıp geri dönmüş ama sen o dönemde başkasıyla ilişkiyi bırak,aileyle tanışma,yüzük takma gibi bütün aşamaları geçmişsin.
Şimdi bu durumda değer vermeyen kim ?
Biraz realist olmak lazım.
Benim görüşüme göre 2 kişi arasında kalıyorsan,doğru kişi ikisi de değildir.
Doğru kişi,kıyas ve rakip kabul etmez.Tektir.
yazmaya devam et bence.çünkü gerçekten güzel yazıyosun bana güç veriyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?