- Konu Sahibi pessimist_
-
Yeni sevgilin durumu biliyor mu?hatırlarsanız daha önce aşk mümkün müdür hala da size derdimi anlatmıştım bazılarınız yargıladı bazılarınız hak verdi..
şimdi ise o olayların üzerinden 7 ay geçti..7 ayda neler mi oldu.kısaca anlatayım.4 yıl çıktığım en sonunda birlikte olduğum sonra da kıskançsın deyip beni terkeden adam geri döndü.ya onun geri dönmesini beklerken yaşadığım 7 ay..biri çıktı karşıma ve onu sevdim ailesiyle tanıştım çoğu şey mükemmel gitti taa ki kafamı eski sevgilim geri dönüp karıştırana kadar..bizim hatamız var evlenmeliyiz diyo evet haklı ama keşke bunu beni terkederken söyleyebilseydi.ya şimdi aşık olduğum adamı nasıl bırakıcam hem de beni o kadar çok seviyoken..siz olsanız ne yapardınız değiştim deyip size geri dönen zamanında aşık olduğunuz adama mı dönerdiniz yoksa değişmemiştir o deyip şu anki mutluluğunuzu bozmazmıydınız..ben eski sevgilime deli gibi aşıktım evet hata da yaptık onunla ama şu an ona bişey hissetmiyorum birlikte olduğumun sorumluluğundan başka..bu tuhaf değilmi çok aşıktım ama şimdi bişey hissetmiyorm..
Sakın mutluluğunu bozma. insanlar asla ama asla değişmezler. seni bırakıp giden adam yarın öbür gün seni kucağında iki çocukla da terk eder. yapma, kıymetini bil..durumu dediğin eski sevgilimle birlikte olduğumu mu ? buysa evet ona birinci ay sonunda soyledim cesaretimi toplayıp ama o sorun yapmadı gerçekten iyi biri sadece bu nedenden atmadı beni . bende onun değişmeyeceğini düşünüyorum ama aklım çok karışık hata yapmaktan korkuyorum.
hatırlarsanız daha önce aşk mümkün müdür hala da size derdimi anlatmıştım bazılarınız yargıladı bazılarınız hak verdi..
şimdi ise o olayların üzerinden 7 ay geçti..7 ayda neler mi oldu.kısaca anlatayım.4 yıl çıktığım en sonunda birlikte olduğum sonra da kıskançsın deyip beni terkeden adam geri döndü.ya onun geri dönmesini beklerken yaşadığım 7 ay..biri çıktı karşıma ve onu sevdim ailesiyle tanıştım çoğu şey mükemmel gitti taa ki kafamı eski sevgilim geri dönüp karıştırana kadar..bizim hatamız var evlenmeliyiz diyo evet haklı ama keşke bunu beni terkederken söyleyebilseydi.ya şimdi aşık olduğum adamı nasıl bırakıcam hem de beni o kadar çok seviyoken..siz olsanız ne yapardınız değiştim deyip size geri dönen zamanında aşık olduğunuz adama mı dönerdiniz yoksa değişmemiştir o deyip şu anki mutluluğunuzu bozmazmıydınız..ben eski sevgilime deli gibi aşıktım evet hata da yaptık onunla ama şu an ona bişey hissetmiyorum birlikte olduğumun sorumluluğundan başka..bu tuhaf değilmi çok aşıktım ama şimdi bişey hissetmiyorm..
Arkadaşım... Şimdi kimi seçersen seç aklın hep seçmediğin yolda kalacak ... Eğer eski sevgiline dönersen ve aynı sorunları tekrar yaşarsan '' Keşke diğerini terk etmeseydim o beni mutlu edecekti , belki de ahı tuttu '' diyeceksin ... Şayet şimdiki kişiyle devam edersen ve ilerde hayal kırıklığına uğrarsan '' Keşke öncekine dönseydim hatasını anlamıştı her şey güzel olacaktı '' diyeceksin ... Yani diyeceğim o ki şimdi kimi seçersen seç ilerde pişman olacaksın ...
Ama yerinde olsaydım geriye dönüp bakmazdım ... Denenmişi denemeyeceksin .. Bir kere olmadıysa yine olmaz ... Aranıza giren 7 ayda ayrı ayrı yaşadığınız hayatların acısını birbirinizden çıkarmaya çalışacaksınız ... Allah yardımcın olsun çok zor bir karar ...
Mutluluğunu sakın bozma derim.
7 ay dolandı durdu senden iyisini bulamadı demek ki sana döndü.
Dönmeyi düşünmen bile şu anki sevgiline hakaret gibi.
Bana sorarsan hiç düşünme bile böyle devam et
hakaret gibi evet ama ben seviyorum ona kıyamıyorum zaten.arkadaşımızın da dediği gibi ilerde pişmanlık yaşayacaksam onu en aza indirmek istiyorum.insan bi hata yapınca bütün dnyası alt üst oluyo.eğer o hata olmasaydı hiç düşünmeden sevgilim derdim geriye bakmazdım.
hatırlarsanız daha önce aşk mümkün müdür hala da size derdimi anlatmıştım bazılarınız yargıladı bazılarınız hak verdi..
nedense bugünlerde bu soruyu bende kendime çok soruyorum ''içimdeki aşka ne oldu?'' ben şöyle düşünüyorum demekki gerçekten aşık değilmişsin yanılmış olabilirsin..hatırlarsanız daha önce aşk mümkün müdür hala da size derdimi anlatmıştım bazılarınız yargıladı bazılarınız hak verdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?