içimdeki aşka ne oldu

pessimist_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
120
5
118
Muğla
hatırlarsanız daha önce aşk mümkün müdür hala da size derdimi anlatmıştım bazılarınız yargıladı bazılarınız hak verdi..
şimdi ise o olayların üzerinden 7 ay geçti..7 ayda neler mi oldu.kısaca anlatayım.4 yıl çıktığım en sonunda birlikte olduğum sonra da kıskançsın deyip beni terkeden adam geri döndü.ya onun geri dönmesini beklerken yaşadığım 7 ay..biri çıktı karşıma ve onu sevdim ailesiyle tanıştım çoğu şey mükemmel gitti taa ki kafamı eski sevgilim geri dönüp karıştırana kadar..bizim hatamız var evlenmeliyiz diyo evet haklı ama keşke bunu beni terkederken söyleyebilseydi.ya şimdi aşık olduğum adamı nasıl bırakıcam hem de beni o kadar çok seviyoken..siz olsanız ne yapardınız değiştim deyip size geri dönen zamanında aşık olduğunuz adama mı dönerdiniz yoksa değişmemiştir o deyip şu anki mutluluğunuzu bozmazmıydınız..ben eski sevgilime deli gibi aşıktım evet hata da yaptık onunla ama şu an ona bişey hissetmiyorum birlikte olduğumun sorumluluğundan başka..bu tuhaf değilmi çok aşıktım ama şimdi bişey hissetmiyorm..

Yeni sevgilin durumu biliyor mu?
Bu arada not: insanlar asla değişmezler.

durumu dediğin eski sevgilimle birlikte olduğumu mu ? buysa evet ona birinci ay sonunda soyledim cesaretimi toplayıp ama o sorun yapmadı gerçekten iyi biri sadece bu nedenden atmadı beni . bende onun değişmeyeceğini düşünüyorum ama aklım çok karışık hata yapmaktan korkuyorum.

İlk olarak;İ"hem beni o kadarçok seviyorken" ben bu cümleye takıldım. Sen seviyor musun yoksa onun seni sevmesini mi seviyorsun önce ona karar ver.

İkincisi; hiç kimseyi (gelen çok şey paylaştığın eski sevgilin de olsa) bir başkası için terketme. Hem ahlaki değil hem ilahi adalet gelir bulur mutsuz olursun.

Üçüncüsü; seni kıskançsın diye birlikte olduktan sonra terk eden adamdan hayır gelmez. İnsanların kişilik özellikleri asla değişmez.

aklım duygularım o kadar karışıkki dediğine ben bile cevap veremiyorum.doğru bir yere değindin.başta onu sevmiyodum o da farkındaydı yalnızdım birine ihtiyacım vardı çünkü ailem de yanımda yok yalnız yaşıyorum gurbette.onun beni sevmesi ilgilenmesi beni hep mutlu etti.eski sevgilim bana karımsın derdi ama ne fikirlerimi önemserdi ne beni mutlu ederdi..şimdi değiştim diyo ne kadar doğru.ben şu an sevgilimi seviyorum ona da ilişkimize de kıyamıyorum.ya geçmişim onu nasıl atıcam.7 aydır yoktu biz mutluyduk çıktı geldi pişman oldum diye...

Pişman olmadı canım sadece vicdan yapıyor şuan. Birlikte oldunuz diye sahip çıkacak aklı sıra, ama sonunda mutsuz olan sen olacaksın. Ben de yaşadım buna benzer şeyler, o yüzden bu kadar net konuşuyorum.

Sakın mutluluğunu bozma. insanlar asla ama asla değişmezler. seni bırakıp giden adam yarın öbür gün seni kucağında iki çocukla da terk eder. yapma, kıymetini bil..

4 yıl sevdim her günümde her gecemde ama terkettiğinde hergün dua ettim Allahım hatamı affet onu unutayım diye.gerçekten de unuttum,hep yaşadıklarımı yasasın istedim evet oldu.ama keşke geri dönmeseydi.
bakın bunu dört yıl almasını istediğim adam alamadı.ama şimdi sevdiğim insan aldı...

Arkadaşım... Şimdi kimi seçersen seç aklın hep seçmediğin yolda kalacak ... Eğer eski sevgiline dönersen ve aynı sorunları tekrar yaşarsan '' Keşke diğerini terk etmeseydim o beni mutlu edecekti , belki de ahı tuttu '' diyeceksin ... Şayet şimdiki kişiyle devam edersen ve ilerde hayal kırıklığına uğrarsan '' Keşke öncekine dönseydim hatasını anlamıştı her şey güzel olacaktı '' diyeceksin ... Yani diyeceğim o ki şimdi kimi seçersen seç ilerde pişman olacaksın ...

Ama yerinde olsaydım geriye dönüp bakmazdım ... Denenmişi denemeyeceksin .. Bir kere olmadıysa yine olmaz ... Aranıza giren 7 ayda ayrı ayrı yaşadığınız hayatların acısını birbirinizden çıkarmaya çalışacaksınız ... Allah yardımcın olsun çok zor bir karar ...

Kesinlikle eskiye sünger çekmenizi öneririm..
Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur..
Değiştim diyen çok kişi var ama nedense değişenini hiç görmedik..
Lafta sadece..

sakın eskiye dönme yanlışını yapmayın
bir kendini bilmezin hezeyanları yüzünden mutluluğunuzu yıkmayın
7 aydır aklı neredeymiş
biz hata yaptık evlenmek zorundayız demiş breh breh ayrılırken bundan haberi yok muydu?
zerre adamlık olsa zaten (kusura bakmayın sevmişsiniz bir zamanlar ama) geri döndüğünde senden vazgeçemiyorum, unutamıyorum, başkasını sevemiyorum (-ki bunlar da boş laf) derdi. ne öyle başınıza kakar gibi hata yaptık filan.
denenmişin denemesi olmaz derler bu adamdan da bir şey çıkmaz bence
bakın deli gibi sevdiğiniz adam değil sizi seven adam takmış yüzüğü parmağınıza
hiç düşünmeden eskisine yol verin gitsin derim ben.
dönmüş dolaşmış kimseyi bulamayınca da bi' şansını denemek istemiş bence.
insanlar değişmezler

Mutluluğunu sakın bozma derim.
7 ay dolandı durdu senden iyisini bulamadı demek ki sana döndü.
Dönmeyi düşünmen bile şu anki sevgiline hakaret gibi.
Bana sorarsan hiç düşünme bile böyle devam et

o kadar doğru bir şey dedin ki.evet hep aklım seçmediğimde kalacak.veremiyorum kararımı.hayatımın kararı olduğundan endişeleniyorum.o yüzden sizlerden siz olsaydınız ne yapardınız onları duymak istiyorum..gerçekten de çok zor bi karar.Allah kmseye göstermesin.

Mutluluğunu sakın bozma derim.
7 ay dolandı durdu senden iyisini bulamadı demek ki sana döndü.
Dönmeyi düşünmen bile şu anki sevgiline hakaret gibi.
Bana sorarsan hiç düşünme bile böyle devam et

hakaret gibi evet ama ben seviyorum ona kıyamıyorum zaten.arkadaşımızın da dediği gibi ilerde pişmanlık yaşayacaksam onu en aza indirmek istiyorum.insan bi hata yapınca bütün dnyası alt üst oluyo.eğer o hata olmasaydı hiç düşünmeden sevgilim derdim geriye bakmazdım.

sevgilin durumu biliyor ve kabullenmiş, eski sevgilinle sırf bu yüzden bir araya geleceksen yazık olur sana. Hata yapmışsın evet ama şimdi ona dönersen hatanın üstüne hata yaparsın ve ilk yaptığın hatanın bedelini yıllarca çekersin.

bence eski sevgilinize dönmeyin evet 4 sene beraber olmuşsunuz sevmişsiniz aklınızın karışması normal şimdiki sevgiliniz değerinizi biliyo anladığım kadarıyla hatanızıda kabul etmiş seviyosunuzda onu bırakırsanız mutsuz edersiniz birinin mutsuzluğunun üzerinede mutluluk kurulmaz eski segilinize gelince unutmayın seven insan ne olursa olsun bırakmaz kıskançlığı bahane etmiş terketmiş sizi yarın öbürgün başka bişeyi bahane ederek bırakır

İnsanlar değişmezler. Bir defa terk eden yine eder. Eğer gerçekten çok mutluysan geçmişe sünger çek arkadaşım. Hiç kafanı karıştırmasına izin verme.

Birseyler hissetmedigin birine neden geri dönmelimiyim acaba diye düsünüyorsun ki ?

nedense bugünlerde bu soruyu bende kendime çok soruyorum ''içimdeki aşka ne oldu?'' ben şöyle düşünüyorum demekki gerçekten aşık değilmişsin yanılmış olabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…