içimdeki aşka ne oldu

ıkıncıyı sec bırıncıyı gercekten sevseydın ıkıncıyı hayatına alamazdın 7 ay degıl daha kac ay beklerdın sevseydın demekki o bitmişki ikinciye sans verebilmişsin.diye düşünüyorm bn olsam öyle yapardım.

Ama eski sevgilinin de 7 ay içinde neler yaşadığını bilemeyiz ki ... Kimlerle birlikte oldu , kimlere ne söz verdi , ne hayal kırıklığı yaşadı da geri döndü .... 4 yılın sonunda sadece '' sıkıldım '' diyerek giden biri için mi arkadaşımız kalbini kapatmalıydı ?... Ben böyle düşünmüyorum ... Düzgün bir insanla hayatını yoluna koyması oturup aylarca yas tutmasından elbette ki daha iyi ...

Eğerki seni düşünseydi canım zaten asla bırakıp gitmezdi şimdi senin başkasına kaptırdığını görünce paniğe kapılmış olabilir o yüzden dönüp hata yaptığını kabullenmiş olabilir.Bak erkek arkadaşın şimdiden niyetini belli etmiş yüzüğü takmış parmağına seviyorumda diyorsun herşey güzelse neden seni üzen bırakıp giden biri için sevdiğin kişiyi üzmeye değermi sence bu sefer mutlu olabileceğine seni bırakmıcağına eminmisin... benim anlamadığım sen sevgilini seviyorsan sevgilinde başkasıyla birlikte olduğunu bilip kabullenmişse neden geri dönmeyi düşünüyorsun ilk olmasının nedeniylemi acaba aklınız kaldı bilemedim ama bence seviyorsan asla bırakma bir hata yapmışsın diye sevmediğin biriyle olma sakın canım sen bilirsin yinede kalbin en iyi kararı verecektir...

korktuğum şey evet geçmişi unutamamak ve şimdiki sevgilimin bigün bana bunları yaşatmasından korkmam.aslında çok iyi biri.bana hiç görmediğim sevgiyi gösterdi.4 yıl ha yada ne var diye telefon açan birinin yerine sevgilim hayatımın anlamı diyerek geldi.

ailesiyle tanıştırma konusunda annesi oğlunun biriyle görüştüğünü biliyodu ve ısrarcı oldu bizde erken olduğunun farkındaydık ama annesini kırmadık.o da çok tatlı biri ki ben de o da sanırım çok iyi enerji aldık birbirimizden.

eski sevgilim geceleri uyumak bilmezdi ve erkek arkadaşı yok hepsi kızdı.geceleri onlarla mesajlaşırdı.onun yanına gittiğimde bile bir gece tuvaletteydi ve yanında telefon vardı ben o sırada uyuyodum yani o öyle sanıyordu.

o beni hep cepte gördü ve ben bu durumlardan sıkılmıştım.yeni sevgilime istemediğimi söyledim başta ama bana ilaç gibi geldi herşey birden gelişti ve sevgili olduk.onun kibarlığı güleryüzlülüğü atak davranması herşeyi beni ona çekiyo.

eski sevgilime bakıyorum mutsuzuz birlikte.onun ısrarlarıyla onunla buluştum.bana bakınca ağlıyo pişmanlığını anlatıyo ama ben o ağlarken hissetmiyorum bişey.sadece normal bi insanı ağlarken gördüğümdeki kadar ona acıyorum.acımak?...o bana hiç acıdı mı 7 ay bir kere aradı mı.biz karıkocayız diyo şimdi bana insan karısını kıskandı diye atar mı ya da kıskanmak o kadar kötü bişey mi.o kadar etrafında kız arkadaşı varken..

ben kendimde hata buluyorum.onu o kadar çok sevdim ki bütün farklılıkları yeneriz sandım,keşke ısrarcı olmasaydım...2 gün mutlu olduysam 4 gün ağladım..aşk insanın gözünü kör ediyo..ona bakınca ben bu adamı mı sevmişim diyorum.ona diyorum ki ben korkuyorum korkarak yaşayamazsın diyo ve imam nikahı kıydırtmak istiyo.onu istemediğimin farkında ama hep bi yaptırımla geliyo bana.o belki benm değerimi anladı insanların içini bilemem ama bildiğim bi genelleme var insanlar değişmez..hep ben değiştim diye ağlıyo ne kadar doğru..

belki de sorun bu.onun ilk olması ve benim başka biriyle mutlu olamayacğıma beni inandırması korkutması.

canım ben de kendimi ve duygularımı rahat bırakıp zamanla farketmek istiyorum kimi gerçekten istediğimi.ama eski sevgilim sürekli baskı uyguluyo bana dön diye.başlarda seni beklicem evet diyene kadar demişti şimdiyse evet demen eğer gecikirse beni yerimde bulmazsın diyo.bana 7 ay bir kere bile yazmadı şimdi gelmiş resmen tehdit ediyo hala bu kız bunu haketmedi beni sevdi diyemiyo..o kadar katı ki..

belki de sorun bu.onun ilk olması ve benim başka biriyle mutlu olamayacğıma beni inandırması korkutması.

Korkutmasın tehtidlerine boyun eğme birini seviyorsan mutluda olabilirsin gayet canım bu arada bu eski erkek arkadaşın nasıl geldi sana eline yüzüğü alıp geldimi evlenme teklifi ettimi merak ettim canım

bu sevdiğin adam peki başaksıyla birlikte olduğunu biliyor mu ?

Tecrübelerimden yola çıkarak ...

1- seven insan gitmezdi ( heleki böyle bırsey yasadıgı ınsanı bırakmazdı-bırakmışsa bu onun kalıtesız ve namussuz olusunu gosterıyor benım gozumde ------ SEN İSE TERTEMİZSİN )

2-giden insan geri gelmişse .... ya daha iyisi bulamamıstır - yada vıcdanını rahatlatmak ıstıyordur ( evlensende bosanırsın )

3-şuan seni seven adam.. adam gibi adammış seni baş tacı yapmış

4-ve senın kafan halen nasıl karısabılıyor ... senı bırakıp giden ardına bakmayan adam ... 4 yıl cık belkıde ( bır defa degıl bırkac defa bırlıkte oldunuz ozelınız benıde ılgılendırmez ) tabırı caızse senı ortada bırakıyor cekıp gıdıyor sıkıldım dıyeee ohhhhhh hoppala paşamm malkara keşan varmı oyle adalet sıstemı !!!

5-sen bu kadar gurursuz musun ? ALLAH karsına ıyı bırını cıkarmısken belanı mı arıyorsunn ve ve veeeeee

6- kımse bana asktan bahsetmesın en fırtınalı askların bıle nasıl söndüklerine ben sahıt oldum " SAYGI,SEVGİ VE SADAKAT " varsa olay bıter
aklını basına al arkadasım

Kafanı kullan canım ..
mantıklı davran ki karsında ki adam senı sevıyor ..
sen genede suankı sozlune kendını ezdırme ...
boyle bır durum yasadıgın ıcın kendını ezık hıssetme ...
sen ne ona nede oncekı ayıya mecbur degılsın ...
kendı degerının farkına var ...
bu dunyaya bırdaha gelmeyeceksın bırdahası yok ...
mantıklı olll ...
senı bu denlı seven adama sende zamanla cok buyuk ask duyar baglanırsın ..

Son düzenleme:

Korkutmasın tehtidlerine boyun eğme birini seviyorsan mutluda olabilirsin gayet canım bu arada bu eski erkek arkadaşın nasıl geldi sana eline yüzüğü alıp geldimi evlenme teklifi ettimi merak ettim canım

hayır mesaj attı aradı buluşmak istediğini pişman olduğunu falan.ağladı durdu.imam nikahı istiyorum dedi ama yüzükle gelmedi..

zaten onun beni sevmesi beni ona bağladı bende onu sevdim .saygısı hele ki bambaşka bişey.ben ne desem yapması kıyamaması..

zaten onun beni sevmesi beni ona bağladı bende onu sevdim .saygısı hele ki bambaşka bişey.ben ne desem yapması kıyamaması..

vallahı canım hıc kacırma derlerya bende oyle dıyecegım .... evlılık bır rısk tabıkıde onunda evlendıkten sonra degısıp degısmıyecegı aşikar ama ne kadar değişsede öbür insan kadar değişemez bunu unutma .... saygı her zaman evlılıgı ayakta tutan en onemlı etkendır genede karar senın mutluluklar dılerım

hayır mesaj attı aradı buluşmak istediğini pişman olduğunu falan.ağladı durdu.imam nikahı istiyorum dedi ama yüzükle gelmedi..

İmam nikahıda neymiş... canım madem istiyor gercekten alıcaktı yüzüğü gelicekti niyetini belli edicekti sen imam nikahı dedide hala düşünüyormusun canım sakın sakın öle bir hataya düşme uzak dur hatasını düzeltmek isteyen adam böle şeyler demez o hatasına kılıf uydurmaya çalışıyor bence canım.Ayrıca resmi nikah yapılmadan imam nikahı yapılması yasak canım.

eskiye bi perde çek ve önüne ve yanındakilere bak arkandakilere değil kimse değişmez bunu unutma can çıkar huy çıkmaz derler
onunla birlikte oldun die bütün hayatını o adamla geçirip mahvedemezsin hep seni bu durumda bile sahiplenen bi sevgilin varken yanında onunda aklına başına yeni mi gelmiş bi hata yaptık evlenmeliyiz die çıkıp gelio aradığını bulamadı sanırım

Tatlım elbetteki aynı durum değil
esim bana o kadar kötü seyler yasatmamıstı artı cok uğraştı o dönemler bizim için her seye göğüs gerdi
hep iyiki esimle evlenmişim diyorum tereddütlerim yok
ama senin durumun biraz daha farklı
sen sadece içindeki sesi dinle tatlım
bir de biriyle beraber oldun diye evlenmek zorunda değilsin
ki diğer tarafta seni her türlü kabul etmiş
yanında olduğunda kendini her türlü iyi hissettiğin kimse onu seç bence

Bence eski sevgilinizle birlikte olduğunuz için yani ilkiniz olduğu için ondan kopamıyosunuz ama seçim yaparken ikisinide aynı kefeye koyun birlikte oldugunuzu unutun.Hangisiyle daha mutluyum,hangisini seviyorum,hangisi beni üzüyo bunların cevabını kendi içinizde bulun ve sizi sevenle devam edin :))))

bence ikisinin karakteri nasıl ona bak, ölç tart, iyi huylu hangisiyse onunla evlen. ama adam geri gelmiş gerçek niyeti ne, seni başkasına kaptırmamakmı başka bişeymi, hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…