- 20 Aralık 2019
- 101
- 66
- 48
- Konu Sahibi hayaldihayalkaldi
-
Bir Mucize olsun AllahımKiminiz diyeceksiniz ki buda dert mi, kiminiz diyecek dünyanın sonu mu.. kiminiz diyecek çocuk için mi evlendin ?
Ama yaşamayan nereden bilecek ki.
Ciğerlerim acıyor , kalbin acıyor tüm her şeyi iliklerime kadar hissediyorum...
Olmayacakmış , artık imkanı yokmuş...
Çaresi yokmuş..
Kelimelerin de bana çaresi yok artık doktor..
Bu acı ile ben nasıl yaşarım , herkes evladını severken öper koklarken ben nasıl yaparım, göz yaşlarımı nasıl saklarım.
Haykıra haykıra ağlarsam geçer sandım ama geçmedi..
Ben haykıra haykıra ağladım ailem ağladı,
Ben haykıra haykıra annemm dedim annemmm dedim ailem ağladı.
Annem bana bebeğim yapma ne olur dedi ben ağladım.
Annem dedim annem ben kime bebeğim diyeceğim, ben kimi koklayacağım..
Doktor umut yok dedi eşin bir ameliyat daha geçirse de bulunmaz dedi
Benim ameliyatım çok iyi geçmiş çok toplamışlar ama eşiminki iyi değilse benimkinin ne çaresi var...
İyi okuyor musunuz ? Bana çocuğun olmaz dedi ..
Benim evladım olmayacakmış..
Ben kimseyi sarıp sarmalayamıycakmışım.
Dünyanın sonu değil de ne bu...
Benim dünyamın sonu..
Ne hayaller kurdum .. Neler hazırladım neler...
Neler için ümitlendim, neler düşündüm, neler besledim...
Dünyam başıma yıkıldı dostlarım..
Birde iğrenç bir millet var ,
Sürekli soran sürekli sorgulayan..
Ben onların ağzını nasıl kapatacağım dostlar..
Ben insanların bakışlarından nasıl kurtulacağım..
Ben ne için yaşayacağım..
Benim yüreğimin yangınını ne dindirecek..
Nefesim kesiliyor Allah ım diyorum Allah ımmmm eşimi öylesine çaresiz mahçup gösterme bana
Allah ım ferahlık ver gönlüme...
Allah ım diyorum ben her şeyden vazgeçmiş , sana sadece sana dua etmiştim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eyle bana diye..
Söylenen önce lafa rağmen ben sana geldim..
Yalnızca sana el açtım yanlız senden medet diledim..
Şimdi gönlüme ferahlığı yine senden istiyorum.
Rabbim benim derdimde olanların derdini gidersin inşallah..
Sadece yazmak istedim..
evet destek için başvuracağız..Bir fikrim yok da Allahım yardımcınız olsun inşallah demeye geldim.
Psikolojik destek tavsiye ederim,toparlanmanıza yardımcı olur.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim...Bir Mucize olsun Allahımİnşallah hiç ummadıgınız anda Hamile kalır Sağlıcakla Bebeginizi kucagınıza alırsınız KAİNATTAKİ ZERRELER ADEDİNCE AMİN lütfenn böyle üzülmeyin umut en güzel şeydir ..
Biz hepimiz size duacıyız ...
.
.
.
zaten yüklü adedince doktora gittik ama herkes kapalı bir kutu için ümit veremiyor...Yani yerinizde olsam önce kafamı boşaltırdım. İkinci olarakta başka bir doktora giderdim.
Teşekkür ederim okuyacağım..Mübarek Cuma gününde Allah yar ve yardımcınız olsun
Mucizelere inanın
Allah'tan ümit kesilmez, umutsuzluğa kapılmayın lütfen
Hayat Cesurlara Torpil Geçer / Bircan Yıldırım bu kitabı okuyun ama inanarak okuyun...
Kabullendim, zaten ameliyattan önce de bunun bilincindeydim ama bir daha yüzüme çarpınca...Hakkınızda hayırlısı olsun. Zor bir süreç, her insan gibi reddetme, isyan safhasındasındasınız. Psikolojik destek alarak destek alabilirseniz kabullenme aşamasına geçmeniz daha kolay olur.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim, kurumlar sizin bebeğim diyerek sarılmanızı bekleyen bebeklerle dolu. Kafanızı topladığınızda, süreci atlattığınızda bunu da bir masaya yatırabilirsiniz bence eşinizle.
veren Allah tabi ümit kesilmez ama şuan ki durumumla olması için hz Meryem gibi olmam lazım,Ne desem boşinşallah mucize olur
Bi tanıdığıma da olmaz asla dediler bi anda hamile kaldı herkes şok tabii
Kendini bırakma ltf Allah’a İnan güven
Sevgiyle kal ♥♥
Kabullendim, zaten ameliyattan önce de bunun bilincindeydim ama bir daha yüzüme çarpınca...
O zaten benim hep hayalimdi, çocuğum olsa da olmasa da hatta böyle problemlerin olduğunu bilmeden önce de.
Ama ne yalan söyleyeyim korkuyorum.
Bağlanıp birisinin gelip geri elimden almasından çok korkuyorum..
diğer arkadaşa verdiğim cevabın aynısını vermek zorunda kalacağım..zor allah yardımcın olsun. Ama evlat edin orda nice çocuklar var annesiz babasız kalmışlar. Rabbim belki de sen ona anne o sana çocuk olsun istiyor. Ordadi masum bir evlada anne baba olmak ne kadar güzeldir emin ol. Onlardan birinin sıcak yuvası olacaksın belki. Umutsuz olma evlat al. O sana sen ona yoldaş ol.
Ben sağlıkçı değilim ama sağlık konusunda kesin konuşmayı pek doğru bulmuyorum. Sürekli gelişen, ilerleyen bir alan. Bir gün bir günü tutmuyor. Çok değişik açılardan bakabilen doktorlar var. Tam sorun ne bilmiyorum ama bence öncelikle psikolojik açıdan sağlam durmalısınız. İnsanın çok istediği bir şeyi elde edememesi çok beter bir his. Anlıyorum ama bu şekilde kimseye faydanız olmaz. O yüzden önce psikolog sonra diğer doktorlar diyorum. Alternatif tıp da işinize yarayabilir ama ben kendisinden yararlanmayı beceremediğim için o konuda net bir şey söyleyemiyorum. İnşallah çabucak olur çocuğunuz.zaten yüklü adedince doktora gittik ama herkes kapalı bir kutu için ümit veremiyor...
kapalı kutu açıldı ama süpriz dedi bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?