- 20 Aralık 2019
- 101
- 66
- 48
- Konu Sahibi hayaldihayalkaldi
-
Görmek istemiyorum işte , o böyle çaresiz oldukça ben daha kötü oluyorum..Allah yardımcınız olsun. İmkânsiz diye bir şey yoktur . Allah ol der ve olur. Lütfen önce psikolojik yardım alın. Kafanız boşalsın. Eşinizi öyle görmeyin bilemezdi, onun yerinde siz de olabilirdiniz. Umudunuzu yitirmeyin. Hiç belli olmaz. 13 sene sonra kendiliğinden çocuğu olan akrabam var. Bir de Dr. Banu Çiftci var. Ona bakın derim. Tedavi için değil. Anne olamayacağina dair bir yazisi vardı. Erken menopoz olduğu için. Belki biraz olsun size iyi gelir yazisi.
Anlatmak istediğim tam olarak buydu.Ne ameliyatı oldunuz?
Benim amcam ve yengeme de zamanında "sizin çocuğunuzun olması mümkün değil." tarzında konuşmuş doktorları, bir kaç yıl sonra kendiliğinden ikizlere hamile kalmış yengem. Şimdi ikizler evli, çocukları dahi var.
O yüzden tıp kesin sonuçları sever evet ancak bilim derki hiçbir şey %100 doğru ve kesin değildir.
Umutsuz olmayın, kendi ayağınıza çimento dökmüş, deniz altında boğulmayı bekliyorsunuz. Kırın o ağırlığı ve yüzün.
Allah nasip etmeyeceğini, hayal ettirmezmiş. içimin huzuru Rabbime sığının.
Sorun eşinizde mi?Görmek istemiyorum işte , o böyle çaresiz oldukça ben daha kötü oluyorum..
Keşke diyorum keşke benim problemim olsaydı çözülürdü çaresi olurdu ama olmuyor ...
Belki ilerde belki.........
Okuyacağım inşallah..
Ben yumurta toplattırdım dondurduk.Ne ameliyatı oldunuz?
Benim amcam ve yengeme de zamanında "sizin çocuğunuzun olması mümkün değil." tarzında konuşmuş doktorları, bir kaç yıl sonra kendiliğinden ikizlere hamile kalmış yengem. Şimdi ikizler evli, çocukları dahi var.
O yüzden tıp kesin sonuçları sever evet ancak bilim derki hiçbir şey %100 doğru ve kesin değildir.
Umutsuz olmayın, kendi ayağınıza çimento dökmüş, deniz altında boğulmayı bekliyorsunuz. Kırın o ağırlığı ve yüzün.
Allah nasip etmeyeceğini, hayal ettirmezmiş. içimin huzuru Rabbime sığının.
evet....Sorun eşinizde mi?
Hikaye beni sanırım derinden etkiledi....Acınız taze, derdiniz büyük lakin,
Kurumlar sizin gibi anne baba olmak için can atan bebeklerle, çocuklarla dolu
Küçük bir hikaye;
3 hafta önce kışlık lastiklerimi taktırmaya gittiğimde,
Lastikçi yanınızda ki oğlunuz mu filan dedi sohbet başladı,
18 sene çocukları olmamış
Evlat edinmişler, kız çocuk neyse evlendirmişler onu 3 ay sonra lastikçi abinin eşi hamile kalmış
Bir kaza da kardeşini ve yengesini kaybetmiş 2 de onların çocuğu 3 ve 11 yaşında Devlet onlara vermiş çocukları,
18 sene önce ev de bir ben bir hanım diyordu.
Şimdi 4 evlat 1 de torun var demişti.
Gün doğmadan neler doğar.........................
Bir çok tedavi yöntemi var, peşini bırakmayın. Sperm üretimini arttıran beslenme yöntemlerini deneyin. İnsan vücudunun en büyük düşmanı stres, benim burada anlatmak istediğim üstüne düşmeyin. Akışa güvenin.Ben yumurta toplattırdım dondurduk.
Eşimde mikro tese oldu sperm arandı hücrelerde ama bulunamadı.
Çevrede olan hikayeler bana çok uzak geliyor, herkesin problemi aynı değil belki yıllar geçince oluşur bilemiyorum bir şey diyemiyorum. Ama ne bileyim evet sanırımşuan sadece boğulmayı bekliyorum..
Sizin ki de olmayabilirdi. Allah şifa versin. Inşallah en yakin zaman da bebeğinize kavuşursunuzGörmek istemiyorum işte , o böyle çaresiz oldukça ben daha kötü oluyorum..
Keşke diyorum keşke benim problemim olsaydı çözülürdü çaresi olurdu ama olmuyor ...
Okuyacağım inşallah..
Azospermi deniliyor sanırım sizin durumunuza ama hamile kalan da var. Burada bu tip konuların tartışıldığı forumlar var. İsterseniz oralara da bir göz atın. İnanın çok değişik yöntemlerle istediğini başaran bir sürü kadın var. En azından fikir alışverişinde bulunursunuz.Ben yumurta toplattırdım dondurduk.
Eşimde mikro tese oldu sperm arandı hücrelerde ama bulunamadı.
Çevrede olan hikayeler bana çok uzak geliyor, herkesin problemi aynı değil belki yıllar geçince oluşur bilemiyorum bir şey diyemiyorum. Ama ne bileyim evet sanırımşuan sadece boğulmayı bekliyorum..
hormo tedavizi uygulanacak hücreler yenilenince ama doktor bunun da bilimsel bir kanıtı yok sizi ümitlendirmek istemiyorum dedi ama bilmiyorum..Bir çok tedavi yöntemi var, peşini bırakmayın. Sperm üretimini arttıran beslenme yöntemlerini deneyin. İnsan vücudunun en büyük düşmanı stres, benim burada anlatmak istediğim üstüne düşmeyin. Akışa güvenin.
evet takip ediyorum oraları da, ameliyatla bulunanlarda evet umut var ama bizde üretim tamamen yokmuş...Azospermi deniliyor sanırım sizin durumunuza ama hamile kalan da var. Burada bu tip konuların tartışıldığı forumlar var. İsterseniz oralara da bir göz atın. İnanın çok değişik yöntemlerle istediğini başaran bir sürü kadın var. En azından fikir alışverişinde bulunursunuz.
Şuan ağrılarım öylesine taze ki sanırım yıkıklığım da bu yüzden çabuk toplar kendime gelirim ben evet ama içimin acısının geçeceğini hiç sanmıyorum..Öncelikle hayatın anlamını, mutluluğu tek bir şeye endekslemeyin.
Sonra kendinizi başka insanlarla karşılaştırıp, yaşam enerjinizi dibe çekmeyin. Herkes çocuğuyla, kocasıyla musmutlu, kusursuz yaşamlar sürüyor değil.
Ben mesela, sizden kesin büyüğüm, yalnız uyuyor, yalnız kalkıyorum, ama böyle çaresiz, varoluşumu amaçsız, kendimi değersiz hissettmiyorum. Mutluyum çok şükür.
Annelik hava su gibi bir ihtiyaçsa size, anneye muhtaç birinin güneşi olun inşallah.
Rabbim kalbinize ferahlık versin.
Doktor kesin konuşmaz, konuşamaz. Belki de öğrendikleri ilk cümle bu.hormo tedavizi uygulanacak hücreler yenilenince ama doktor bunun da bilimsel bir kanıtı yok sizi ümitlendirmek istemiyorum dedi ama bilmiyorum..
Çok üzüldüm sizin adınıza ne desek acınızı dindirmez daha çok yeni çok zor kabullenmek..Evlat edinmeyi düşünmez misiniz? Bu arada etrafı hiç umursamayın...Kimseyi susturamazsınız herzaman o tip insanlar olucak...Kiminiz diyeceksiniz ki buda dert mi, kiminiz diyecek dünyanın sonu mu.. kiminiz diyecek çocuk için mi evlendin ?
Ama yaşamayan nereden bilecek ki.
Ciğerlerim acıyor , kalbin acıyor tüm her şeyi iliklerime kadar hissediyorum...
Olmayacakmış , artık imkanı yokmuş...
Çaresi yokmuş..
Kelimelerin de bana çaresi yok artık doktor..
Bu acı ile ben nasıl yaşarım , herkes evladını severken öper koklarken ben nasıl yaparım, göz yaşlarımı nasıl saklarım.
Haykıra haykıra ağlarsam geçer sandım ama geçmedi..
Ben haykıra haykıra ağladım ailem ağladı,
Ben haykıra haykıra annemm dedim annemmm dedim ailem ağladı.
Annem bana bebeğim yapma ne olur dedi ben ağladım.
Annem dedim annem ben kime bebeğim diyeceğim, ben kimi koklayacağım..
Doktor umut yok dedi eşin bir ameliyat daha geçirse de bulunmaz dedi
Benim ameliyatım çok iyi geçmiş çok toplamışlar ama eşiminki iyi değilse benimkinin ne çaresi var...
İyi okuyor musunuz ? Bana çocuğun olmaz dedi ..
Benim evladım olmayacakmış..
Ben kimseyi sarıp sarmalayamıycakmışım.
Dünyanın sonu değil de ne bu...
Benim dünyamın sonu..
Ne hayaller kurdum .. Neler hazırladım neler...
Neler için ümitlendim, neler düşündüm, neler besledim...
Dünyam başıma yıkıldı dostlarım..
Birde iğrenç bir millet var ,
Sürekli soran sürekli sorgulayan..
Ben onların ağzını nasıl kapatacağım dostlar..
Ben insanların bakışlarından nasıl kurtulacağım..
Ben ne için yaşayacağım..
Benim yüreğimin yangınını ne dindirecek..
Nefesim kesiliyor Allah ım diyorum Allah ımmmm eşimi öylesine çaresiz mahçup gösterme bana
Allah ım ferahlık ver gönlüme...
Allah ım diyorum ben her şeyden vazgeçmiş , sana sadece sana dua etmiştim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eyle bana diye..
Söylenen önce lafa rağmen ben sana geldim..
Yalnızca sana el açtım yanlız senden medet diledim..
Şimdi gönlüme ferahlığı yine senden istiyorum.
Rabbim benim derdimde olanların derdini gidersin inşallah..
Sadece yazmak istedim..
sizi çok iyi anlıyorum.. İnşallah bir mucize olurKiminiz diyeceksiniz ki buda dert mi, kiminiz diyecek dünyanın sonu mu.. kiminiz diyecek çocuk için mi evlendin ?
Ama yaşamayan nereden bilecek ki.
Ciğerlerim acıyor , kalbin acıyor tüm her şeyi iliklerime kadar hissediyorum...
Olmayacakmış , artık imkanı yokmuş...
Çaresi yokmuş..
Kelimelerin de bana çaresi yok artık doktor..
Bu acı ile ben nasıl yaşarım , herkes evladını severken öper koklarken ben nasıl yaparım, göz yaşlarımı nasıl saklarım.
Haykıra haykıra ağlarsam geçer sandım ama geçmedi..
Ben haykıra haykıra ağladım ailem ağladı,
Ben haykıra haykıra annemm dedim annemmm dedim ailem ağladı.
Annem bana bebeğim yapma ne olur dedi ben ağladım.
Annem dedim annem ben kime bebeğim diyeceğim, ben kimi koklayacağım..
Doktor umut yok dedi eşin bir ameliyat daha geçirse de bulunmaz dedi
Benim ameliyatım çok iyi geçmiş çok toplamışlar ama eşiminki iyi değilse benimkinin ne çaresi var...
İyi okuyor musunuz ? Bana çocuğun olmaz dedi ..
Benim evladım olmayacakmış..
Ben kimseyi sarıp sarmalayamıycakmışım.
Dünyanın sonu değil de ne bu...
Benim dünyamın sonu..
Ne hayaller kurdum .. Neler hazırladım neler...
Neler için ümitlendim, neler düşündüm, neler besledim...
Dünyam başıma yıkıldı dostlarım..
Birde iğrenç bir millet var ,
Sürekli soran sürekli sorgulayan..
Ben onların ağzını nasıl kapatacağım dostlar..
Ben insanların bakışlarından nasıl kurtulacağım..
Ben ne için yaşayacağım..
Benim yüreğimin yangınını ne dindirecek..
Nefesim kesiliyor Allah ım diyorum Allah ımmmm eşimi öylesine çaresiz mahçup gösterme bana
Allah ım ferahlık ver gönlüme...
Allah ım diyorum ben her şeyden vazgeçmiş , sana sadece sana dua etmiştim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eyle bana diye..
Söylenen önce lafa rağmen ben sana geldim..
Yalnızca sana el açtım yanlız senden medet diledim..
Şimdi gönlüme ferahlığı yine senden istiyorum.
Rabbim benim derdimde olanların derdini gidersin inşallah..
Sadece yazmak istedim..
Aslında hücre üretimini destekleyecek gıdalar deneseniz?evet takip ediyorum oraları da, ameliyatla bulunanlarda evet umut var ama bizde üretim tamamen yokmuş...
denemedik değil, neler kullandık neler...Aslında hücre üretimini destekleyecek gıdalar deneseniz?
Görmek istemiyorum işte , o böyle çaresiz oldukça ben daha kötü oluyorum..
Okuyacağım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?