içimdeki boşluk

Görmek istemiyorum işte , o böyle çaresiz oldukça ben daha kötü oluyorum..
Keşke diyorum keşke benim problemim olsaydı çözülürdü çaresi olurdu ama olmuyor ...
Belki ilerde belki.........
Okuyacağım inşallah..

Anlatmak istediğim tam olarak buydu.

Ben yumurta toplattırdım dondurduk.
Eşimde mikro tese oldu sperm arandı hücrelerde ama bulunamadı.

Çevrede olan hikayeler bana çok uzak geliyor, herkesin problemi aynı değil belki yıllar geçince oluşur bilemiyorum bir şey diyemiyorum. Ama ne bileyim evet sanırımşuan sadece boğulmayı bekliyorum..

Hikaye beni sanırım derinden etkiledi....

Bir çok tedavi yöntemi var, peşini bırakmayın. Sperm üretimini arttıran beslenme yöntemlerini deneyin. İnsan vücudunun en büyük düşmanı stres, benim burada anlatmak istediğim üstüne düşmeyin. Akışa güvenin.

Sizin ki de olmayabilirdi. Allah şifa versin. Inşallah en yakin zaman da bebeğinize kavuşursunuz

Azospermi deniliyor sanırım sizin durumunuza ama hamile kalan da var. Burada bu tip konuların tartışıldığı forumlar var. İsterseniz oralara da bir göz atın. İnanın çok değişik yöntemlerle istediğini başaran bir sürü kadın var. En azından fikir alışverişinde bulunursunuz.

Öncelikle hayatın anlamını, mutluluğu tek bir şeye endekslemeyin.

Sonra kendinizi başka insanlarla karşılaştırıp, yaşam enerjinizi dibe çekmeyin. Herkes çocuğuyla, kocasıyla musmutlu, kusursuz yaşamlar sürüyor değil.

Ben mesela, sizden kesin büyüğüm, yalnız uyuyor, yalnız kalkıyorum, ama böyle çaresiz, varoluşumu amaçsız, kendimi değersiz hissettmiyorum. Mutluyum çok şükür.

Annelik hava su gibi bir ihtiyaçsa size, anneye muhtaç birinin güneşi olun inşallah.

Rabbim kalbinize ferahlık versin.

hormo tedavizi uygulanacak hücreler yenilenince ama doktor bunun da bilimsel bir kanıtı yok sizi ümitlendirmek istemiyorum dedi ama bilmiyorum..

evet takip ediyorum oraları da, ameliyatla bulunanlarda evet umut var ama bizde üretim tamamen yokmuş...

Şuan ağrılarım öylesine taze ki sanırım yıkıklığım da bu yüzden çabuk toplar kendime gelirim ben evet ama içimin acısının geçeceğini hiç sanmıyorum..

hormo tedavizi uygulanacak hücreler yenilenince ama doktor bunun da bilimsel bir kanıtı yok sizi ümitlendirmek istemiyorum dedi ama bilmiyorum..
Doktor kesin konuşmaz, konuşamaz. Belki de öğrendikleri ilk cümle bu.
En mükemmelinin dahi hata payı vardır.
En azından tedavisi var, siz de doktorunuzla koordine şekilde destekleyici beslenme, alternatif tedavileri yürütün.
Hayırlısı olsun.

Çok üzüldüm sizin adınıza ne desek acınızı dindirmez daha çok yeni çok zor kabullenmek..Evlat edinmeyi düşünmez misiniz? Bu arada etrafı hiç umursamayın...Kimseyi susturamazsınız herzaman o tip insanlar olucak...

sizi çok iyi anlıyorum.. İnşallah bir mucize olur

Allah herşeyin hayırlısını iyisini bilir canım çok büyük geçmiş olsun. Ama nasibinde varsa doktorlar ne derse desin, olur.. olanıda gördüm. Yeter ki rabbim ol desin böyle yapma zor biliyorum ama salma kendini sen böyle yaparsan eşin ne hale düşer toparlan eşine destek ol o sana destek olsun ve bol bol dua et.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın Cuma vakti rabbim sen hayırlısıyla bizlere de tüm isteyenlere de nasip et

Su an yanlis dua ediyorsunuz aman, duanin kabul vaktine gelirde birden gercek olur bu dediginiz.
Dogruya dogru biz kadinlar aklimizin ucundan gecirmezken kocayi bosamayi bu durumda, erkekler esini bosamayi dusunuyor iste bu durumda. Dusunmese bile zorla dusunduruyor ailesi ve etrafi.
Bence siz yine iyi durumdasiniz.
Sorun sizde olsaydi " kocamin iyiligi"icin deyip kim bilir ya kendiniz bosanma dilekce vermistiniz coktan, yada kocaniz sogumustu sizden.
Ama bu durumda kocanizin olan sevginizden eminsniz diye var sayiyorum, o zmn ona siki siki sarilin ve beraber cozum arayin. O ayrilmK istesede ( sizin iyiliginiz icin) siz ondan vazgecmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…