Al benden de okadrnasıl üşenmiyorsunuz aklım almıyor. ben mesela dışarı çıkacaksam yaklaşık 10-15 dk acaba eyeliner sürsem mi, diye hindi gibi düşünüyorum.
Çok güldüm ya, çok tatlı yazmışsınızSana bir katya lazım, tek başına kalkamazsın o kadar bakımın altından. Daha banyo hazırlanacak, kahve gelecek ohoo
Geceden giyeceklerini takını hazırla, makyajı çok abartma, yatarken de yüzünü jelle temizleyip nemlendir bitti bu kadar
Duşu sabah al bi de
Ben de anlamıyorum nasıl üşenmiyorum. Bir de yapacak bir dünya işim varken görev gibi bunlarla uğraşıyorum, düşününnasıl üşenmiyorsunuz aklım almıyor. ben mesela dışarı çıkacaksam yaklaşık 10-15 dk acaba eyeliner sürsem mi, diye hindi gibi düşünüyorum.
törpülemeniz lazım ama bunu yoksa dediğiniz gibi işleriniz aksar, boşu boşuna yıpranırsınız.Ben de anlamıyorum nasıl üşenmiyorum. Bir de yapacak bir dünya işim varken görev gibi bunlarla uğraşıyorum, düşünün
Cildime bir şey sürmüyorum aslında arada allık. Fondöten kullanmıyorum yani ama tabi göz kalemi falan çekiyorum onun zararı muhakkak olur haklısınız.Bakım yapman güzel.. gün belirlesen.. cuma bakım günü gibi.. okula geç kalmazsin.. geç yatmazsin..
Hergün bi tık azalt derim süsü..
Derslere vakit kalmiyorsa çok fena..
Geç yatmak kozmetik çok kullanmak yıllar içinde çok bozacak cildini öyle 20 yıla gerek yok 5 yıl sonra pişman olmaya başlanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?