İçimdeki Firdevs Yöreoğlu!

alemsiniz ya. bir an yurtta koridorda öyle birini canlandırdım da gözümün önünde gülümsemeden edemedim:)

Oooww bi yurt icin oda accik firdevslige giriyo bence

Bence icimizdeki bakim ve güzellik hislerini yari yariya değişelim ikimizden ancak bi normal adam eder
Bende o kadar sıkılırim ki..
Hele sac yapmak benim icin bir facia..

Bende eşofman dışında bi şey giydiğimde kendimi rahat hissetmiyorm. Yazdıklarını okurken yoruldum valla. Sabah akşam yüzümü temizlerim. Bu bile yoruyor beni
Beni de yoruyor bu kadar şey, ama vazgeçemiyorum sürekli ayna karşısında buluyorum kendimi

Valla kardeşimle aynı yurtta kalıyoruz o full pijama geziyor. Bir o bir de arkadaşlar acayip takılıyor

Bülent ersoya döndüm iyice
hahahah kahkaha attım:)) tahmin edebiliyorum ne biçim takılıyorlardır:) ayrıca çok şanslısınız bence kardeşle aynı yurtta kalmak

Bir yanım özendi yalan yokta daha büyük bir yanım pijamali söyle dağınık saçla oturup film izleyemiyor olmanıza acıdı :)

Aslında güzel özellikler kendine bakmak, temizliğe dikkat etmek vs. Ama evin içinde topuklu ayakkabı ile dolasmak, tüm gün giyinip süslenip takip takistirmak biraz saçma.
Bence bunu en güzel söyle asarsiniz, yaptığınız şey güzel ve doğru değil. Kimse evinde o şekilde yaşamıyor hayatı. Yani moda gurusu falan değilim ama her şeyin de yeri zamanı var.
Sizin yaptığınız şekli rukusluk oluyor :) hani bu düşünce ile belki vazgecersiniz :)

Yapamam, hiç eşofmanım yok mesela.

Sizi ne durdurabilir onu dusunmek lazım o zaman.

Ben yuksek topuklu ayakkabı giymem mesela omurga saglıgım icin,

Parfümü kapalı alanda sıkmam,

Dogal olmayan makyaj ürünlerinde kanserojen maddeler var diye kullanmam , gibi..

Bu tarz dusunceler belki yardımcı olur .

Basliga bayildim soylemeden gecemeyecegim bende kendimi bildim bileli salas bi tip oldugum icin yardimci olamiyirum ne yazik ki

Ama anladigim kadariyla bu gini durumlar kisinin biraz fitratiyla alakali psikolojik destek almayi deneyebilirsiniz

Not: merak ettimde süt banyolari yada banyoda mum yakip bonyo sefasi gibi egzantrik huylarinizda var mi

Ay ay biraz sizin gibi olmak isterdimm... Kişisel bakımınızı yapmanız çok güzel ama ben makyaj yapamayan biri olduğum için tüm gün babaanne gibi geziyorum ortalıkta. Bence kafanızı başka yerlere verin. Böyle şeylerin fazlası zarar verebilir. Abartmadan güzelleşin

Okul hayatı biraz kaldırır ama iş hayatına başladığınızda hem bu kadar vaktiniz olmayacak hem çok yoracak sizi.

Şimdiden biraz önünü almakta fayda var.

Eşofman mesela, illa dizi çıkan gri eşofmanlardan olması gerekmiyor :) Normal pantolona benzeyen güzel eşofmanlar var örneğin. Ev içinde, bakkala giderken vs rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…