Yapamam, hiç eşofmanım yok mesela.Her sey tamam da yatarken parfüm sıkmak gercekten ilginç.
Yarın tum gun esofmanla oturacagim deseniz,yapamaz mısınız?
Yok valla gayet ortalamayımCok mu guzelsin kiz.kendine doymuyosun bence .ondandir
Yapamam, hiç eşofmanım yok mesela.
Aynen yaaFirdevs yoreoglu kimmis diye baktim.
Cok cahilim.
Pjamalarınla otur bi gün evde hepYapamam, hiç eşofmanım yok mesela.
Valla o tetikleyen şeyi bulsam kökten söküp eşofmanlı bir hayata başlayacağım da işte bulamıyorumÜşenmemeyi nasıl başarıyorsun o sırada ne dğşünüyorsun da seni tetikliyor cidden şu an buna ihtiyacım var hehe
Taytla. Mesela eşofman çok daha rahat spor için, tayttan nefret ediyorum kan dolaşımını ketliyor diye ama hiç sevmiyorum eşofmanı, giyemiyorum.Yürüyüşe neyle çıkarsınız ya da spora ? Tayt mı ?
Okurken yoruldum. Giy pijamalarini giy tweety terliklerini hayatını yaşa ya.
Bisey diyim mi. pijamayla oturmanin tadi hic biseyde yoktur. cok buyuk bi eksiklik var hayatinizda
Kesinlikle katılıyorum. Şöyle saçını toplayıp pijamalarla oturan insanlara özeniyorum bildiğiniz.Bisey diyim mi. pijamayla oturmanin tadi hic biseyde yoktur. cok buyuk bi eksiklik var hayatinizda
aaa eyşan da çok kokoştur ama ben çok beğenirdim onu dizide.Ahaha benim içimde de Eyşan Atay var
Pek bakımlısın kız ne güzel ben evde hep paçoz gibi takılıyorum
En güzeli bence, cool kadınlara hep özenmişimdirBen de sizin tam tersinizim. Ne kadar sade olursam o kadar iyiyim diyorum. Topuklu ayakkabım hiç yok mesela, ben de erkek gibiyim
ezel ne güzel diziydi di mi ya maziye gittim yineAhaha benim içimde de Eyşan Atay var
Pek bakımlısın kız ne güzel ben evde hep paçoz gibi takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?