• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki Firdevs Yöreoğlu!

Topukluyla mı geziyosunuz yurtta doğru mu anladım?

Valla benim sabah rutinim yorgana tekme, yastığa kafa atıp hıaaaağğğğ diye uyanıp iyi günümdeysem cildimi toniklemekten ibaret :d

En beğendiğim kıyafette pijama takımları bol snoppy'li tweety'li.. Panduflarla match ediyom ama bak onu atlamayalım

Aynı kayınvalidem.
6'da işe gitmek için gece 3 buçukta kalkıp süslenmeye başlıyormuş. Ben de 7 buçukta gideceksem 7'de kalkıyorum:D
Kalıcı makyajo, botoxu, takma saçları, takma kirpikleri vs... bakımı hiç eksik olmaz. Ben her gün krem sürmeye üşenirim ama o gözüne yüzüne muhakkak sürer:D

Bence bu guzel birsey..abartmamak kaydiyla.Ben pijama terlik dolasiyorum evde makyaj yapmak bile luks gibi geliyor disari cikarken:KK8:.o kadar gozumde buyuyor.Suslenmek guzel gorunmek guzel...ruhsal olarak da moral oluyor insana.

sikayet etmeyin valla ben yeni evli sayilirim nerdeeee ..... bakimsizlik diz boyu.. walla insanin kendini sevmesi bakmaasi cok güzel

evden cikmadigim gunlerde makyajsiz olmayi seviyorum, genelde haftada 1 gün oluyo bu (hatta bazen gelen giden oldugundan o gunde bi rimel gerekiyo).
makyajsiz disari kesinlikle cikamayanlardan biride benim. makyaji okadar kullaninca temizligindede titiz olunmali, mecburen micellair suyuda kremimide argan yagimida suruyorum dogal olarak.
sadece evde oldugunuz gunde makyaj kilik kiyafet konusunu abartmissiniz, diger gunlerde olacak okadar :)

Basliga bayildim soylemeden gecemeyecegim bende kendimi bildim bileli salas bi tip oldugum icin yardimci olamiyirum ne yazik ki

Ama anladigim kadariyla bu gini durumlar kisinin biraz fitratiyla alakali psikolojik destek almayi deneyebilirsiniz

Not: merak ettimde süt banyolari yada banyoda mum yakip bonyo sefasi gibi egzantrik huylarinizda var mi:halay:
Şu an alt orta sınıf ekonomi düzeyinde olduğum için yapamıyorum zengin olursam yaparım belki :KK70:

Bence senin sıkıntın Katyan olmaması:deli:

Bakım çok zaman sömürücü bir iş , topuklu ayakkabıyla da nereye gideceksem normalin 2 katı zamanda yürüyorum...katyasız olmaz senin hayat tarzın:halay::KK12:
Aranızda toplanıp bana bir katya bulsanız çok makbule geçer, hayat böyle geçmiyor :KK70:

Aynı kayınvalidem.
6'da işe gitmek için gece 3 buçukta kalkıp süslenmeye başlıyormuş. Ben de 7 buçukta gideceksem 7'de kalkıyorum:KK70:
Kalıcı makyajo, botoxu, takma saçları, takma kirpikleri vs... bakımı hiç eksik olmaz. Ben her gün krem sürmeye üşenirim ama o gözüne yüzüne muhakkak sürer:KK70:
Ayyy ne hoş. Ben de 2-2,5 saat önce kalkardım.
Şimdi üstümdeki pijama bebegimin salyası ve sümükleriyle dolu. Nezle olmuş yavrucak :hasta:

Back
X