- 12 Şubat 2025
- 575
- 662
- 18
Merhaba, kendimi bildim bileli insanlar karşı iyi niyetliyimdir. Birinin bişeyi olur yardım ister hemen yardım ederim.Ama iş bana gelince benim insanlara verdiğim değeri kimsede göremiyorum. Alma verme dengesini pek sağlayamıyorum.Kuzenimle aram çok iyi değildir hata beni pek sevmez. Bugün doğum yaptı eşinden başka kimse yoktu yanında. Kuzenimin annesi hastaydın yoğun bakımda yatıyor. Eşinin ailesiyle de pek arası yok. Bugün gittim yardımcı oldum elimden geldiğince bebeği falan işitme testine götürdüm. Şuan düşünüyorum da hastaneden çıktıktan sonra da eskisi gibi olucak yaptığımdan pişman değilim ama insan sorguluyor. İnsanlara karşı elimden geldiğince merhametli ve iyi niyetli davranmaya çalışan biriyim. Kuzenim değil bir başkası da olsa yaparım yaptığım şeyleri insanlar için değil Allah rızası için yapıyorum. Bir arkadaşım çok safsın demişti insanlar senin yaptığın iyilikleri hak etmiyor demişti.Aslında sorum şu nasıl kendi sınırımı çizebilirim?Neden herkes işleri olunca ilk beni çağırıyor gerçekten çok mu safım ?