• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki iyi niyeti nasıl bitiririm

Son sorduğunuz sorunun cevabıni vereyim çünkü reddetmeyeceğinizi biliyorlar

Sınır koyma konusunda da şu öneride bulunayım biz genelde sınir cizmeye basladığımizda hemen hayir hayir diyerek redderej sinir koymayi ogrenmeye calisiyoruz ama bi teklifle karsi karsiya kalınca once icinizden bi düşünun ben bunu kabul etmek istiyor muyum istemiyor muyum
Inançlı bir insan için Allah rızası önemli fakat Allah rizasini dusunurken kendinize de haksizlikta bulunmayin bence
Ben insanlara bunu hissettirdim galiba kimseyi geri çeviremiyceğimi düşündükleri için kendi çıkarları doğrultusunda iyi niyetimi kullanıyorlar.İnsan kendi kul hakkına girmemeli bence. Yorumunuz için teşekkür ederim önerinizi göz önünde bulunduracam .

Gerçekten buna dikkat etmek gerekiyor. Dün baktımda yardıma gittiğim kuzenim beni her yerden engelemiş. İnanın neden engelediğini bile anlamadım. İşitme testine götürmemin sebebi kuzenim ayağa kalakacak durumda değildi. Eşininde işi çıkmıştı. Dediğiniz gibi bebeğin başına bişey gelebilirdi.Bu tarz şeylere dikkat edip gerektiğinde hayır demeyi öğrenmem gerekiyor. Çocukkende kimseye hayır diyebilen biri değilim. Evet zor ama imkansız değil bunu yapmak. Yorumunuz için teşekkür ederim 💙💐
Sizin hastane ziyaretinizden sonra mı engellemiş 😱

Back
X