- 16 Aralık 2014
- 331
- 348
- 103
- Konu Sahibi belki sonra
-
yok boşanmadım.evliyimboşandınız mı? dava var mı?
kolay bir süreç değil.. niye böyle oldum diye kızmayın kendinize..
ben eski konunuza baktım, da o yüzden sordum.yok boşanmadım.evliyim
kendime hatta tüm dünyaya kızgın değil ama kırgınım yaaa...
evet zor günler geçirdim, geçiriyorum hatta sanırım geçiremiyorum şu hissettiklerime bakılırsa..ben eski konunuza baktım, da o yüzden sordum.
evlisiniz ama şu an birlikte yaşamıyorsunuz sanırım?
bu bir süreç.. hayal kırıklığı yaşamanız çok doğal.
birliktesiniz ama hayatınızda yeri yok gibi.evet zor günler geçirdim, geçiriyorum hatta sanırım geçiremiyorum şu hissettiklerime bakılırsa..
bir süre ayrı kaldık...şimdi birlikteyiz..o da bende bambaşka insanlar olarak aynı çatıdayız
Bazen bende aynı şeyleri hissediyorum ana geçmiş geri gelmez ki mümkün değil bu bi süre sonra sürekli geçmişi düşünüp geçmişte yaşıyormuşum gibi hayal dünyasına kapıldığımı fark ettim ve bu şuan yaşadığım hayattan soğumama sebep oldu. Bence kendini yasak koy geçmiş aklına geldiği an başka bişey düşün emin ol böylesi daha iyi olur şuan yaşadığın hayatı güzelleştirmeye çalış namaz kıl İnan çok iyi geliyor bol bol dua et bak bi evladın varmış onun için ayakta kalmaya çalış.ya insan kendini özlermi...son 2-3 gündür oğlumu uyuttuktan sonra bir bahaneyle yalnız kalıyorum kendime dönmek kendimle başbaşa kalmak istiyorum sadece..8-9 yıl önce kullandığım parfümümü aldım şuan tüm kıyafetlerimde o koku var.sanki o koku burnm ageldikçe eski ''belki sonra''olabilirmişim gibi ordaki acı çekmemiş hayal kırırklıkları yaşmamaış kişi oluverecekmişim gibi sanki.delice değilmi...ama aynen bu durumdayım.şu ana kadarki hayatımı oturup karşıdan tekrar tekrar izliyorum. özellikle bekarlık günlerimi cıvıl cıvıl hallerimi canımın içi babamın hayatta olduğu günleri..hesapsız kitapsız GERÇEKTEN sevdiğim sevildiğim günlerimi öyle özlüyorum ki((((
Çok içimde hissettim yaşadıklarınızı ne güzel ifade etmişsiniz.. keşke bi çıkış yolu olsa diycem ama sanırım içinizde biyerlerde bişeyler tamamen tükenmiş eşinize karşı.. Boşanmak çok mu uzak bi seçenek size?Eşim şimdi bambaşka biri oldu...Geç saatlere kadar dışarda olan msjlaraıma dönmeyen adaam şimdi evden çıkmıyor nerdeyse. konuşmazdı mesela şimdi saçmasapan bişeyden bile konuşmaya çalışıyor...yüzüme bakmazdı ağlasam söylensemde şimdi haliyle mesafeli duruyorum ya noldu neyin var bişeymi oldu nasılsın hastamıısın ilaçetirmeler iç hadi diye üstelemeler..doğru dürüst hiçbi arkadaşını tanımazdım ben ve ailecek görüşmezdik şimdi ise şu arkadaşlara gidelim mi hem çcuklarda eğlenir şu gün de bunlarala görüşürüz olurmu demeler...daha birsürü şeyler işte...zamanında ben bunların sadece birtanesini ondan görebilmek için günlerce gecelerce konuştum tartıştım ağladım acı çektim ben konuşmaya çalıştıkça o benden kurtulmaya çalıştı. bana yaşattıklarından ötürü içimde bi yerlerde affedemiyorum onu galiba...o benden kaçardı şimdi ben ondan kaçıyorum resmen.böyle bi ruh haliymiş demekki onun yaşadığı da !! yanıma gelmesin pek bişey sormasın bana gece olup hemen uyuyalım ve gün bitsin bende evden çıkayım istiyorumm...Tıpki eskiden onun yaptığı gibi
eşinizden hiç bahsetmemişssiniz.
komu onla alakalı gibi.
ama sanki sizde kendinize itiraf edemiyosunuz.[/QUOTE
hem onunla alakalı hem değil...
Aynen dediğin gibi.öyle zor ki..birliktesiniz ama hayatınızda yeri yok gibi.
çünkü konuda bahsedince anneniz ve kardeşinizle yaşadığınızı düşünmüştüm.
affettiniz ama affedemiyorsunuz belki de..
O pek bisey yapmadi bu evliliğimiz için.demekki icindeb gelmiyordu.benimde şuan da icimden gelmiyor mesela.oluruna biraktim cogu şeyi.Siz zamanindan ondan istemissiniz o yapmamis hevesiniz gitmis ve kirilmissiniz.Ondan dolayi durumunuz galiba.
O pek bisey yapmadi bu evliliğimiz için.demekki icindeb gelmiyordu.benimde şuan da icimden gelmiyor mesela.oluruna biraktim cogu şeyi.Siz zamanindan ondan istemissiniz o yapmamis hevesiniz gitmis ve kirilmissiniz.Ondan dolayi durumunuz galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?