içimdeki kocaman boşluk

Hayat böyle ne zor değil mi

Kendi başima atlatamyacagumi görďum zaten yapamazdim öyle.psikologa gidiyorum.

Şuan bana öyle iyi geliuor ki geçmısle yaşamak.ama katiliyorum geçmisin icine battikca bugunden ve yaşadiklarimdan daha fazla uzakjlaşiyorum.

böyle seyleri okuyunca üzülüyorum yapmayin hayat insan bir kere yasiyor. ne olursa olsun anin tadini cikarmaya calisalim lütfen. esinin hatalarini kabullenemiyorsan belki beraber tedavi olursaniz ise yarar.
yalniz kaldigin anlarda sadece sevdigin seylere odaklanmayi deneden ise yarar mi acaba

Siz vazgectiginizde herşey için çok geç olmuş gibi..
Şimdi cabalasada samimi gelmiyor umrunuzda da değil..
Vazgeçmek böyle oluyor böyle hissettiriyor

Inandigim tum degerleri kaybettim demissiniz biraz acar misiniz??
Indsnlara biraz cabuk inanr güvenirdim insanogluna givenilmemesi gerektigini anladim herkesten hersey beklenilebirmis meger...iyilik eden iyilik bulmuyormuş cok aci şekilde gördüm iyi olma istegimi kaybettim mesela...koşulsuz şartsiz katiksiz sevginin üstesinden gelemeyecegi hicbisey yoktur diye dusunurdum hep
..sevgiyle kazanilamayacak kalp yoktur diye yaşardim ama artik sevginin insanlar icin çokta önemli olmadigini gördüm en yakinim esime bile yetmedi sahip oldugum degerlerim..insanogluna başka şeyker lazim artik demekki..

Şu sıralar icinde bulundugum ruh hali.
Kelin ilacı olsa muhabbeti...:)
Yine de bir kaç öneri.
Farkettim ki böyle dönemlerde slow muzikler jilet gibi geliyor bana.Jazz dinleyin,pop dinleyin,klasik dinleyin vs.
Siz de sizi olumsuz etkileyen,duygularınızı şahlandıran şeylerden uzak durun yani.
Kitap okuyun mesela.
Filmleri izleyin.
Kendinizle ilgilenin.Bakım yapın.
Biliyorum bunları yapmak bile ruh ister.Heves ister.
Ama en azindan deneyin.
Doktora gidip ilaca abanmaktansa :) elinizin altında olan dogal yolları kullanın.
Oglunuz icin kendi kendinize iyi gelin lutfen... :)

Inanir misiniz cumle cumlesine sizinle ayni duygulari yasiyorum tek farkim ben evli degilim bekarim.Yazdiklariniz cok guzel boyle insanlar kaldi mi dicektim ki yazinizi okudum demek ki var.Sadece etrafimizda yok galiba umarim zamanla gecer ve birakin biraz esiniz sizin yaralarinizi sarsin sizi kiran o cunku.Olmadi ne guzel bir evladiniz var hala umut var demektir sizin gibi bir insanin yetistirecegi bir insan olmasi beni mutlu etti.

Sagol.önerilerini dikkate alicam.cunku digru tespit algisa seciciyim su ar hep.nedense aci cekecegimi vule bile slow dinliyorum.film izleyelim dese ya dinlenicem diyip bisekilde atlatiyorum esimi yada aile dram vs izlwmek istiyorum ama ozmanda agla.ak geliyo icimdrn ama asla onun yaninda ağlamam...orta derecede bakimliyimdir zaten genelde ama şjmdi istejsizce yapiyorum rutinlerimi.simdiyr kadarki emeklerim.gitmesin diye o da.
..böyleyim şimdilik.ama toparliycam inş.bişekilde...herşey pırlantam oğlum icin..

Aglamak güzeldir...
Bastırmayın :)

Aglamak güzeldir...
Bastırmayın :)
Sezen' in dediği gibi :) çok insani hattabbence kutsal bişey..herkese verilmemis bi duygu yoğunluğu bir deva benim gözümde..ama erkellerin gözünde cok cirkin şekilde algilaniyor altinda art niyet araniyor hatta

Aglayanın sanimiyetine inanmiyorsa,hele bir de eş ise bu kişi...inanmayan kişi de art niyet aranmalı,duygusuzluk aranmalı.

Ben de sizinle ayni seyleri yasiyorum. Esim henuz bana sizin esiniz gibi donus yapmadi ama hevesim de yok. Gecmisi unutup affetmeye calisabiliriz belki ama affetmek istemiyo olabiliriz. Cunku biz kolay seyler yasamadik. Cok boslukta kaldik. Ben sahsen birisi sarilsa bana neyin var dese hungur hungur aglayacak kadar bosluklara dustum yine dusuruldum. Esime karsi cok ilgiliydim sevgisini gostermeyi seven bir insanim. Ama artik icimden gelmiyor. Olmadigim kisi gibi olmak zorunda birakildim. Zaman insallah bizden bu hisleri alip goturur. Gonul almak diye bir kavram var. Insallah yillar da alacak olsa bizim gonlumuzu almayi basarirlar, cabalarlar. Pes ederse ki daha cabalamadi bile tamamen tukenecegimi dusunuyorum.

yok boşanmadım.evliyim
kendime hatta tüm dünyaya kızgın değil ama kırgınım yaaa...
bence kırgınlıgınız eşinize çünkü eşinizden hiç bahsetmemişiniz direk boşanmış ve çocuğu ile yalnız bir hayat krmuş bir kadın izlenimi yaratmışınız birde babanız hayatta değil mi? ya da anneniz ile ayrı mı? ondan da hiç söz etmemişiniz...

Ben çok git geller yaşadim evliliğim ocinde ama hiç pes etmedim.birlikte yasamak zor hakkaten cok emek verdim maddi manevi.sevince sabrediyorsun.bozup atmaktansa tamir etmekten yanaydim hep.hala da öyleyim hayattaki diger şeyler ıcin hala böyle dususnuyorum ama eşimle benim iliskimizdeki tamirat olaylarindan ben artik cook yoruldum.biraktim onarmayi.ona kirginliklarim kizginliklarim baya buyuk icimde..benimki anladi tabiri caizse kiymetimi emeklerimi gordu ama tam ipler koptugu anda gordu.sana yaşattigim hersey icin hakkini helal et eger etmezsen biliyorunki hicbiişim düzgün gitmeyecek çok üzdüm seni sen bunlari hakedecek bisey yapmadın kör olan nankör olan bendim diye özürler diledi...diledi de ne oldu şimdi benim içim buz gibi..ha yine beraberiz ayni evdeyiz.umut hala varmi teorikte evet.inş.uygulamda da mutlu olabiliriz..sizde toparlanirsiniz inş.ama yapmaniz gereken tüm ne varsa guzellikten yana insan olmaktan yana iyilikyen yana sonuna kadar yapin deneyin..sonra iciniz rahat olur benim mesela hicbi pismanligim yok keskelrim yok evliligim icin ugrassaydim diyecegim...bu ic rahatligi sonrasinda size çok kazandirir..zor seyler yasanacaksa bile hic degilse vicdanen rahat olursunuz sizde...

Aynı beennn
Daha dün gece konu açtım. İçim acıyor herşey sıkıcı ve tatsız..
Ben kendime biraz zaman tanımaya karar verdim. Başka çare yok..

Evet tekrar okiyunca bende farkettim öyle anlaşiliyor.babam hayatta degil bigün ansizin kaybettik onu.çok ani oldu gidişi ben uzun sure kendime gelemedim

Aynı beennn
Daha dün gece konu açtım. İçim acıyor herşey sıkıcı ve tatsız..
Ben kendime biraz zaman tanımaya karar verdim. Başka çare yok..
Profiline baktimda öyle güzel bi yaştasın ki..hayattaki duraklarin belkid en başindaşin şimdi tam da oralardan bir kaç döbemek yaşayip hayatina yön vereceksin..sor sorgula hayati ben neyim ne istiyorum istedigim hayatta ne olmali ne olmamali kim olmali kimler olmammali diye düsünüp taetip aci tatli tecrubeler edineceksin..ben hayattaki ilk en önemli dönemecimi 21 yaşimda yaşadim hayatimin geri kalani bir nevi bunun uzerine şekillendi..çok çok guzel günlerindesin ömrünün iyi düşün iyi şeyler olsun.beden sagligina yatirim yap mutlaka ki bu sana ilerleyen yillarda psikolojik saglik olarak geri donebilsin..kendi degerinin farkina var öyle hemen bunalimlara girme...hayatin daha basindasin öyle bunalimlarla koca bi ömru geciremezsin...hayat çok güzel yaşamasini bilene..sen bilenlerden olursun inşallah

Reactions: Wcy
İnşallah hemen hayatım bir yön bulur, bu saçma ruh halimden bende çıkmak istiyorum.
Sorgulama konusunda hiç sıkıntım yok hatta fazlam var diyebilirim :)
Eskisine nazaran da kendi değerimin farkındalığını gün içerisinde yineliyorum ve bu konuda başarılıyım, çok şükür.
Yapmam gerekenlerin farkındayım. Sadece harekete geçebilmek için zaman..Belki tembelikten belki de ruh halimden.
İnşallah bakalım elimden geleni yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…