içimdeki kocaman boşluk

aynen öyle yuva dağıtmak en kolayı. önemli olan sabredip çabalamak. eşinizin kendi iradesiyle bu cümleleri kurması büyük bir gelişme. inşallah ben de bu sözleri duyabilirim. zaman her şeyin ilacı diyebiliyorum sadece

Bende hep pozitif bir insanım ama kış ayların da hep ot gibi hissediyorum kendimi bence mevsimdendir ilkbahara az kaldı sana da sıcacık güneşli günler iyi gelir bence düşünürken bile keyifli ya :)

Kandaki dopamin seviyenize bir baktırın. Demir eksikliği ya da başka çnemli bir şeyin eksikliği, hormonal düzensizlikler böyle ruh hallerine sebep olabilir. Bizi biz yapan beynimizdeki kimyasallar. Yiyecek gibi. Tuz hakimse tuzlu, şeker hakimse tatlı olur. İkiside yoksa yavan tatsız bir şey çıkar ortaya. Bence doktora gidip kan tahlili yaptırın. Sorunun bir hapla çözülecektir belki.

Istemedigin bir evlilik icindesin bu yuzden.. sevmedigin birine katlanmak zorunda olmak.. butun mesela bu.. uzun suredir sevmemek sevilmemek vs. Sebep bu bence

Doğrudur.yoğun demir tedavisi gördum yakinlarda kan degerlerim hep inisli gidiyor bu dönem.hatta konu da acmistim bu konuda ilaç yedavisi ve alternatif ilave desteklerle epey toparladim.

Istemedigin bir evlilik icindesin bu yuzden.. sevmedigin birine katlanmak zorunda olmak.. butun mesela bu.. uzun suredir sevmemek sevilmemek vs. Sebep bu bence
Yok ben sevdim hep eşimi.sevdigine kanaat getirerek de evlendim ama hayatta hersey olabiliyor böyle...mevlanaya sormuşlar sevmekmi daha güzel yoksa sevilmemek mi diye cevabi şu olmuş; sevmek daha güzel çünkü sevildiğinden hicbirzaman tam olarak emin olamassın..benim ki bu hesaptı birnevi.

Sanırım ruhumuzun da tatmin olması gerekiyor; bedenimiz maddeten tatmin olsada. Genelde ruhumuzu doyuran ve tatmin eden de maneviyattır.
Maneviyat azaldıkça kalp ağır gelir,ruh sıkışır bedende. Ne yapsan için huzurlu olmaz.Kanaatimce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…