farbetter bu nasıl bişii:1no2: Lavabodan çıkamıyorum yahu:sinifsinif:
Merhabalar arkadaşlarr..
Şuan nasıl hissettiğimi kestiremiyorummm
Çok değişiğim:çok üzgünüm:
Bu sitede daha yeni olduğum için bi çoğunuz beni tanımıyorsunuzz..
Ama bu günlerde eşimin ve sizlerin yakınlığına çok ihtiyacım var..
Yaklaşık 3 aylık evliyim (ne aceleniz vardı diyeceksiniz ama:1rolleyes: eşimle yaklaşık 8 senedir birlikteyiz)
Son adetim geçen ayın 15'inde gerçekleşmişti ve bu son aylarda kendimde de inanılmaz değişiklikler görüyordum..
Eşimin de haberi olmadan gizlice ovulasyon testi yaptımve pozitifti..
Ama şuan o kadar mutluyum ki doktora gitmeye cesaret dahi edemiyorumbilmiyorumkismile
Şuan sizden bu dönemde yanımda olmanızı istiyorumm:asigim:
canım benim ya Nasıl hissettiğini en iyi ben bilirim emin ol Benimde son adet tarihim 15 mart ve bugün ilk gün gecikti Test yaptım ve çooook silik bi çizgi vardı Ne hissedeceğimi bilmiyorum Eşimde bilmiyor Ayrıca 3,5 yaşındaki kızımda Hislerimiz kayboldu sanki ve bu sabah 15 dk teste bakakaldık... Çok istiyorduk ailece ve hiç beklemediğim bi aydı hapı bırakalı 2 ay oldu... Ben biraz beklerim diye düşünmüştüm Ay amma yazmışım Affet ben sana destek olacakken kendi durumum girdi araya işte Ama çooook tuhafım yaaa Anla beni sabaha kadar yazabilirim Eminim sende öylesindir Bu arada bebeklerimiz aynı günlerde doğacak sanırım.... 15 MART :CüvCüv: Tebrik ederim a.s.
mide bulantilarinmi cnm
merak etme iyiye isaret bunlar..3 aydan sonra biticekyerimseniben
Canımm tebrik ederim.Ne güzel hem taze gelin hem de tazecik bir anne olacaksın:)
Bugün doktora gidecektin,gittin mi?
Ayy harika o zaman,hadi tekrar tekrar hayırlı olsun canım.Gördün mü bebişini.
Ayy bu harika bir duygu ya..Allah tamamına erdirsin inşallah..Sorunsuz bir hamilelil geçirmen dileğiyle..
Gordumm gordummsırnaşık şey
Pek bişi olmasa daa:sm_confused:
Doktorun göstermesiyle bak bu şu ilerki aylarda bu böyle böyle olucak falan filan:hulya:
Ama çok güzeldi muayne boyunca ağlayarak gezdimsenağlama
Daha sonra eşimle beni odada tek bıraktı doktorum bebişinizle bi tanışın diye dakikalarca ağlayarak o boş ekranı sevdikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım yaaa kıyamam ben ama ağlarım bak zaten bi tuhafım :gitme: Benim ikinci hamileliğim kısmetse allah sonunu hayır eder... :Saruboceq: Bende hesapladım 20 aralık ama değişebiliyor tabi bu ... Benin bi kızım var 3.5 yaşında Senin sanırım ilk hamileliğin Harika bi duygu yaaa Bende bugün yine test yaptım yine var çıktı Biraz daha geçsin sonra bi dr seçip kontrollere başlıcam Ama dr seçmek te zor şimdi..... Ne mutlu sen tanıştın yani bebekle....Hayırlı olsun inşallah ikimize de olumunekankayizsmile
Bu arada malesef benim 1-2 günlük bi farkla aynı burçta olma imkanım yok:1no2:
Doğum günüm temmuzda oluncasırnaşık şey [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
canım benim bende doktora gittim dün.... Bi aksilik çıktı... bugün yine gidicem.. Bebek gayet iyi gözüküyor Küçük bi kese var fakat yumurtalıklarımda 3 cm lik bi kist varmış... Ben bunu hiç bilmiyordum Hiç bi belirti (kasık ağrısı ,ara kanamalar, adet gecikmesi yada olamama aşırı kanama) olmadı bende... Şimdi takibe alınıyorum eğer kist büyüme yaparsa gebeliği sonlandıracak doktor fakat büyümezse sorun olmaz dedi... Bugün bi başka doktora gidiyorum Aynı şeyi söylerse duruma kendimi ve kızımı alıştırıcam ama farklı bişey söylerse kafa karıştırırsa farklı bi doktor daha denicem.... İnsan böyle durumlarda kabullenemiyor işte.... Şimdi çok iyi besleniyorum ki bebeğim şu işin üstesinden gelsin... Allah sana ve bebişine sağlık versin versin En önemli şey sağlık .... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?