İçimdeki minicikk şey..

canım benim ya Nasıl hissettiğini en iyi ben bilirim emin ol Benimde son adet tarihim 15 mart ve bugün ilk gün gecikti Test yaptım ve çooook silik bi çizgi vardı Ne hissedeceğimi bilmiyorum Eşimde bilmiyor Ayrıca 3,5 yaşındaki kızımda Hislerimiz kayboldu sanki ve bu sabah 15 dk teste bakakaldık... Çok istiyorduk ailece ve hiç beklemediğim bi aydı hapı bırakalı 2 ay oldu... Ben biraz beklerim diye düşünmüştüm Ay amma yazmışım Affet ben sana destek olacakken kendi durumum girdi araya işte Ama çooook tuhafım yaaa Anla beni sabaha kadar yazabilirim Eminim sende öylesindir Bu arada bebeklerimiz aynı günlerde doğacak sanırım.... 15 MART :CüvCüv: Tebrik ederim a.s.

Ayy çok sevindim gerçektenn..
fatosss ben hesapladım 20 Aralığa falan denk geliyor bi aksilik olmazsa tabi:Saruboceq:
Yaz bebeği olsun isterdim ama kısmet tabii..bayanssulusmile

Canımm tebrik ederim.Ne güzel hem taze gelin hem de tazecik bir anne olacaksın:)
Bugün doktora gidecektin,gittin mi?

Ayy harika o zaman,hadi tekrar tekrar hayırlı olsun canım.Gördün mü bebişini.

Gordumm gordummsırnaşık şey
Pek bişi olmasa daa:sm_confused:
Doktorun göstermesiyle bak bu şu ilerki aylarda bu böyle böyle olucak falan filan:hulya:
Ama çok güzeldi muayne boyunca ağlayarak gezdimsenağlama
Daha sonra eşimle beni odada tek bıraktı doktorum bebişinizle bi tanışın diye dakikalarca ağlayarak o boş ekranı sevdikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayy bu harika bir duygu ya..Allah tamamına erdirsin inşallah..Sorunsuz bir hamilelil geçirmen dileğiyle..

canım yaaa kıyamam ben ama ağlarım bak zaten bi tuhafım :gitme: Benim ikinci hamileliğim kısmetse allah sonunu hayır eder... :Saruboceq: Bende hesapladım 20 aralık ama değişebiliyor tabi bu ... Benin bi kızım var 3.5 yaşında Senin sanırım ilk hamileliğin Harika bi duygu yaaa Bende bugün yine test yaptım yine var çıktı Biraz daha geçsin sonra bi dr seçip kontrollere başlıcam Ama dr seçmek te zor şimdi..... Ne mutlu sen tanıştın yani bebekle....Hayırlı olsun inşallah ikimize de olumunekankayizsmile

arkadaşım bide yay burcu olacak galiba... Ben oğlakım eğer sabırlı olurda 1-2 gün fazla kalırsa aynı burçta olucam bebişimle ...

Bende canımm bendee :gitme: Bi de ilk olunca:gitme:
Benimde hesaplamalarıma göreee 20 Aralık ama kısmet tabigamyoncuiremsu
Bende geçen çok korkuyordum doktora gitmeye tam 5 tane test yapmıştımkaydirigubbakcemile3
Ama doktora gidince içim daha bi rahatladı
Kan testi falan da yapılıncaaaa:CüvCüv:
Çok değişik bi duyguymuus yasenağlama

Bu arada malesef benim 1-2 günlük bi farkla aynı burçta olma imkanım yok:1no2:
Doğum günüm temmuzda oluncasırnaşık şey

Doğum günüm temmuzda oluncasırnaşık şey [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]

olsun yaaa Ama kışın ortası nasıl olur bilmiyorum benim kızım temmuz 29 da doğdu sıcaklarda bebek bakmak, kendine bakmak hatta hamile kalmak bile çooook zor bide benim evim çok sıcak oluyor Şimdi de kışın ortası nasıl olur bilmiyorum ... Merakla ve sabırla bekliyorum... Ama nasıl olursa olsun harika olacağına eminim... :CüvCüv:
Bide merakımı mazur gör ama avatarındaki bayan sen misin Hani şu hamile olan.... Nedense benim de karnım öyle de ondan sordum.... :roflol: Yaaa biliyor musun ben 18 kilo aldım ilk hamileliğimde... 52 kiloydum şimdi 54 kiloyum aynısı olursa eder 72 bilmiyorumkismile

Doğum günüm temmuzda oluncasırnaşık şey [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

olsun yaaa Ama kışın ortası nasıl olur bilmiyorum benim kızım temmuz 29 da doğdu sıcaklarda bebek bakmak, kendine bakmak hatta hamile kalmak bile çooook zor bide benim evim çok sıcak oluyor Şimdi de kışın ortası nasıl olur bilmiyorum ... Merakla ve sabırla bekliyorum... Ama nasıl olursa olsun harika olacağına eminim... :CüvCüv:
Bide merakımı mazur gör ama avatarındaki bayan sen misin Hani şu hamile olan.... Nedense benim de karnım öyle de ondan sordum.... :roflol: Yaaa biliyor musun ben 18 kilo aldım ilk hamileliğimde... 52 kiloydum şimdi 54 kiloyum aynısı olursa eder 72 bilmiyorumkismile[/QUOTE]

Bilmiyorum canım ya sıcaklarda zor olur başlarda da yaz bebeği de ayrı olur diye düşünüyorumm
Ama hayırlısı olsun da aman aman neyse:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
Yok hayatım o ben değilimm ama benim karnım da öylee:icecream: başlarda çok hoşuma gitmişti de doktora sordum bi hormon arttığı için bağırsaklarda hareketlerinde yavaşlama oluyormuş o yüzden bağırsaklarda gaz oluşuyormuş ama malesef o gaza bağlı şişkinlikmişş internette izlemiştim bende belki öyle bişi yoktur diye tüm gebelikte ortaya çıkarmışş:ecrin_bebek:
Kilo işini de düşündümm de kendimi kısmak içimden gelmiyor sanki bişe olucakmış gibiicokacimcoook
Gebelikten sonra veririz be canııım:asigim:

canım benim bende doktora gittim dün.... Bi aksilik çıktı... bugün yine gidicem.. Bebek gayet iyi gözüküyor Küçük bi kese var fakat yumurtalıklarımda 3 cm lik bi kist varmış... Ben bunu hiç bilmiyordum Hiç bi belirti (kasık ağrısı ,ara kanamalar, adet gecikmesi yada olamama aşırı kanama) olmadı bende... Şimdi takibe alınıyorum eğer kist büyüme yaparsa gebeliği sonlandıracak doktor fakat büyümezse sorun olmaz dedi... Bugün bi başka doktora gidiyorum Aynı şeyi söylerse duruma kendimi ve kızımı alıştırıcam ama farklı bişey söylerse kafa karıştırırsa farklı bi doktor daha denicem.... ınsan böyle durumlarda kabullenemiyor işte.... Şimdi çok iyi besleniyorum ki bebeğim şu işin üstesinden gelsin... Allah sana ve bebişine sağlık versin versin En önemli şey sağlık .... :Saruboceq:

Canım benimm mesajını sabah 9 gibi okudumm ağlamaktan cevaplayamadım malesef:1no2:
Hayatım dua ediyorum inşallah bebişleri sağlıklı bi sekilde doğururuz:Saruboceq:
Sende hemen umutsuzluğa kapılma :çok üzgünüm:

hayırlı olsun Allah kucagımıza almayı kokularını duymayı da nasip etsin insallah.. bu arada o kadar duygusal olmusum ki mesajları okurken aglamaktan goslerim sisti :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…