hayırlı olsun Allah kucagımıza almayı kokularını duymayı da nasip etsin insallah.. bu arada o kadar duygusal olmusum ki mesajları okurken aglamaktan goslerim sisti :sinifsinif:
fatoscuuum canımm hosgeldinna.s.
evet dün gece gittiğim ve bursa da ünlü olan doktorumun söyledikleri karşısında ben şoke oldum... Kist zaten bi çok hamilelikte olabilen bişeymiş.... Bebeği besleyen bi faktördür diyor doktor... Zaten parçalanmaya başlamış bile Yakında hiç bişey kalmaz dedi Ufak tefek kanamalar da parçalanmasından oluşuyormuş ve açık kahverengi olduğu için pek önem taşımıyor dedi... Rahim sıkılaştırıcı ilaç kullanıyorum ve 3 ay bazı yasaklarım var dinlenmelisin diyor doktorum... Çoook mutluyum bebeğimi hareket ederken bile göstedi 6 haftalık Aynı hastahanede görev yapan diğer doktoru ( kisti sorduğumda "Ben senin özel doktorun değilim deyip" beni muaynehanesine yönlendiren hiç bi yanıt alamadığım paragöz doktor ismini yazmaya da cüret edicem.... NEDRET KOLSAL ....) Onuda uzun uzun anlattım doktoruma hastanede sözü geçen bi doktordur Ziya çetin... Ayrıca arkadaşım, sağlık bakanlığına da şikayette bulundum Kanamam olduğu halde acile alınmadığım için... Öyle yani... Şu an bebeğim sağlıklı ve bende mutluyum ve ikinci kez anne adayıyım...
Canım benimmm..
İnan o kadar sevindim ki sabaha kadar yazabilirim yanii gamyoncuiremsu bende de küçücük bir kist vardı acaba çok fazla umutlanmadan bende tekrar gitsem mi doktora diyeee..Şuan ellerim ve gözlerim şiş bi şekilde yazını tekrar tekrar okuyorumm..
Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsinn herkesee..
Yasakların ne bu arada? Dinleniceksin tabii ben bile pek sorunum olmamasına rağmen yataktan kalkamıyorum:gitme:
Doktorlar da saçmalamaya başladı iyice tövbee yaa..
Çooook iyi yapmışsın canım akılları başına gelirde 2 düşünür 1 söylerler bundan sonra
Fatoos beni tek bırakma ama gel buralara da çok bunalıyorum gözlerimden yaş eksik olmuyor bu aralarr..
Yataktan kalkmaya mecalim olmuyor oldugum yerde kalıyorum bişi de yiyemiyorumm..
bilmiyorumkismile:ecrin_bebek:
Tatlım ya keyfini çıkar hamileliğin Çok takma kafana bulantıymış yorgunlukmuş boşver nasıl hissediyorsan öyle yap... Zaten bebek seni yönlendirecek Nasıl yatman gerektiğine bile karar verecek daha şimdiden... Güzel şeyler bunlar .... Doktorun yasakları ise turşu doğuma kadar yasak... acı yasak... ağır iş (özellikle ilk 3 ay)... kafein ...dar kıyafet... saç boyama... haplarını da düzenli kullanırsan bide ilk 3 ay eşinden uzak durursan sorun kalmaz dedi... :asigim: Ama şimdi çok iyiyiim guclubacismile Hala kanamam oluyor ama sorun etme zararsız dediği için rahatım... yerimseniben
Keyfini çıkarmaya çalışıyorum ya okula gidemiyorum ya o canımı sıkıyorr..
Bi yandan da bugünlerin de kıymetini bilim hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum eşim de izin al ara ver istersen biraz okula diyor canım benim..
Fatosumm ya öyle güzel ki sen benden biraz daha tecrübelisin bunların hepsini teeek tek dinlemek istiyorumm:hulya:
Dikkat et canım kendine üzme böyle durgun olmayerimseniben bana diyorsun ama sende keyfini çıkarr..
Bende bu aralar çok fena tiksinme başladı.Hamilelikten önce aşırı sevdiğim turşudan domatesten özellikle kahveden(hiç bırakamayacağımı zannederdim ama çok tiksiniyorum bu aralar:1no2:)
Daha yazıcam bişi daha vardı ama unuttuuumm:CüvCüv::sinifsinif:
evet evet benim ilk hamileliğimde berbettım ben....Bi çok şey berbet kokuyordu... Yemek hazırlarken eşime 50 kez lavaboya koşardım... Canım oda kıyamaz ve kahvaltılık bişey koyardı kendine... Ama şimdi hiç bişeyim yok biraz bulantım oluyor sabahları o kadar Şu kanamalarım da kesilse ooooh değmeyin keyfime... zemuszemus Şimdi merakla bekliyorum bakalım ne zaman harekete geçecek ...Biraz büyüsün ablası güçlensin ... :dance:
Bende çok fenayım o konuda ya adam doğumdan sonra kahvaltı etmeyecek veya dışardan 1-2 sene yemez herhaldekaydirigubbakcemile3
Fatoscuum kalp atıslarını duyduuk:teytey:
ayy kıyamam ya harika bişey dimiiii :gitme: İnsan o usg den uzaklaşmak istemiyor Hep hissetmek istiyorsun onu... Ben patik örmeye başladım bile :hulya: Minik minik çok hoş oluyor yaaa.... Bitince yüklerim canım gösteririm sana...
Hemde nasıllll
Yukle yuklee ben bana kalsa kıyafet falan da alıcam da annemler uğursuzluktur yapma diyorlar sempatiksalakcinni
Onlardan gizli eşimle bi takım aldık zateeenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu arada kızın ne tepki veriyor alısabildi mi yeni kardes fikrine
evet canım daha neler diyor büyükler Fenalık geliyor -tatlicadiarzu- Belki vardır bi bildikleri diyorum elimden geldiğince dinliyorum ama bazende çok saçma şeyler söylüyorlar yaaa... Annecim kıyamam ta edirneden yetişiyor bana telefonla mesela....
Arkadaşım bizde istiyoruz bişeyler almak ama annem korkutuyor işte... Zaten sıkıntı atlattık yenisine gerek yok diyoruz vazgeçiyoruz... :1no2: Ama cinsiyeti bi belli olsun koşa koşa gidicem çarşıyaaaalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis En güzllerinden alıcam Kız olursa zaten kızımdan kalan giydiremediğim bi çok şey var ama erkek olursa herşey sil baştan alınacak bizde herşey pembe... İşte biraz zaman geçsin Bi liste yaparız birlikte istersen... bilmiyorumkismile Yada şöyle diyelim eksiklerimizi görüp birbirimize fikir veririz... olumunekankayizsmile Listeni eşinle annenle yapman daha zevkli kaydirigubbakcemile3
Kızım zaten çoook istiyordu... Ağlıyordu yavrum hep ben yanlız kalıyorum diye Sokağımızda Hatta sülalede bile hiç kız yok Hep erkeklerle oynamak zorunda kalıyor... Yavrum "Anne nolur bi kız kardeş alalım" diye yalvarıyordu... Bide oldukça sakin bi çocuktur ve erkek çocuklardan çok canı yandı o yüzden kinli biraz erkeklere... Kız istiyor yani Kızım belki doktor amcada kalmamıştır kız bebek diyoruz oda "başka hastaneye bakarız o zaman" diyor ve babasına sarılıyo " babacım sen bulursun bi kız kardeş dimi" Alıştırmaya çalışıyoruz Biz şimdi onu kötü çocuklardan yaramaz çocuklardan koruyacak erkek bebek alabiliriz diye uzun uzun muhabbetler ediyoruz.... Erkeğe içi ısınsın ama kız olursa (ben öyle hissediyorum sanki içime kız olacak gibi doğuyor ama önce sağlık inşallah ) kız olursa nasılsa çok sevinir diye düşünüyoruz... Gayet iyiyiz yani kardeş konusunda Sadece babamıza sıkıntımız, "kardeşime bişey alırken biraz büyüğünü de bana alabilirmiyiz babacım" diye arada bi hınzırlığı da tutuyor tabi Yazık kocacım da "tabi kızım" diyor ama aklından da hesap yapıyor akannehir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Çok uzun oldu galiba ama nasılsa ikimiz başbaşayız topikte rahatım o yüzden :roflol: :roflol: :roflol:
Yaa bende kız istiyorum (önce sağlık) Öyle harika bişey kiii Topuklu ayakkabılar giyiliyor Tak tuk geziyor içeride Ojeler falan O şirin elbiseler Bi anne için çok güzel bişey devamlı seni takip eden ve taklit eden bi kızın olması Bide daha uyumlu ve sakin oluyorlar Erkekte güzeldir gamyoncuiremsu ama işte zarif kibar bi kız yetiştirmeye alıştım ve erkeğe nasıl davranılır onu kestiremiyorum... :sm_confused: Artık babasına çok iş düşüyor sanırım... a.s
Ya tabiki önce sağlık daa
Şöööyle minicik şirin bi kız hiçte fena olmazdı:1rolleyes:
Fatoooş çok güzeeel babasına aşık oluyor kız çocukları eşimin çok hoşuna gidiyor öyle şeylergamyoncuiremsu
Bazen insanın canı sıkılıyor o duruma ama Hani babasına aşık olması falan Hep dışlıyor anneyi, babaya yaklaştırmıyor... Örneğin babasını severken "aslan babacım" diye seviyor Ben neyim peki diye sorunca ona babam aslan ben kedi ANEMDE BİZİM KUYRUĞUMUZ diyor Arkadaşım bazen kızıyor insan o duruma işte... :dilcikar: Erkek çocuğuda anneye çoook düşkün olur Hep derdim onlar sarmaş dolaşken bende bi erkek alıcam oda beni sevsin falan Aslında erkekte güzel bişey Ne bileyim işte Allah ne verirse o olucak... Razıyım ikisine de....
O da var tabi yavrun sonuçta ona da kızamıyosun sinirlenemiyosun için burkuluyor
Bilmiyorum şuan düşünemiyorum o halde
Küçükken öyle olur da büyüyünce anasının kızı babasının oğlu olur:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?