İçimdeki minicikk şey..

Sabırla bekliyorum o günleri Gerçi annesin yine de gizli saklı olan sırlarımız var aramızda ama babaya karşı çok özel bi durum söz konusu kıskanıyorum bende... :tomato:

Sır mıı ay ne güzeeeel:))))
Olsun canım bazı çocuklar babalarına yaklaşmayı bile istemiyor o açıdan da düşün
Söylüyorum ama o bana kızarsa o beniiim yaklaşma babama diye ben ne yaparım bilemiyorumm:1rolleyes:

canım benim ben yemeği hazırlamalayım seninle sohbet etmek çok güzel Bu gün dışarıda gezdik gezdik yemek falan kaldı Ben yine burdayım ama geç cevap verebilirim Ufaktan bişey hazırlayım şimdi
cokacimcoook Bende acıkmaya başladım açlığa tahammülüm yok hemen mide alt üst oluyor :CüvCüv:

ay bı kuyruk meselesine gülmekten gözümden yaş geldi hemen eşimi aradım ona anlattım çok güldü...
bende şu anda hamileyim ama çok riskli bir gebelik bakalım sağ salim kavusabilecekmiyim bebeklerime...
Allahım herkesin yavrusunu analı babalı büyütsün, sizinkileride bagışlasın

Aşk olsun utkucum :umursamaz: ben gıcık oluyorum ama bu duruma Siz kafa yapıyosunuz.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aman he şaka kaydirigubbakcemile5 sorma ya söyledikleri karşısında şok oluyoruz bazen :1shok: Daha 2 gün önce bi resim yapmış kardeşini çizmiş bide yanında karman çorman bişey var ama çözemedik babasıyla "bu ne" diye sorduk "anne bilmiyomusun bebeğin suyu o" dedi... Ağzımızdan ne çıkacak diye pusuya yatıyor sanki bu arada kızım 3.5 yaşında ... Ayrıca katılmana mutlu oldum yaaa Senin bebekler ikiz galiba tek yumurta mı çift mi Çok hoş bişey gerçekten Şanslı insanlardan birisin sende Ben şanslı özel görürüm ikizleri olan aileleri...... a.s.

Bende çok güldümm güldüm de bi yandan da düşünüyorum öyle bişe olsa ben ne yaparımm diye gülme komşuna gelir başına misaliikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tebrikler darısı bizlere

Aminn canım
Allahım bu mutluluğu herkese yasatsınn:Saruboceq::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…