yani demek istediğim bu rahatsizlik yüzünden rezil oluyorum..Kendinizi tam ifade edemememissiniz.
Rahatsizliginiz mi var?Pratik mi degilsiniz? Konu basliginda ne demek istedini?
evet pratik degilim.. çok yavaşim...Kendinizi tam ifade edemememissiniz.
Rahatsizliginiz mi var?Pratik mi degilsiniz? Konu basliginda ne demek istedini?
mecburumGece is yapmayin dicem o zaman
mecburumben yapmasam kim yapacak..
meraba arkadaşlar..
Gece körlüğü yüzünden çok çekiyorum işimi çok yavaş yapıyorum.. korkuyorum bişey kırılacagim diye.. bide yürürken çok zorlaniyorum... tedavisi bile yok.. nabicagimi bilemiyorum
dün kv misafirlerimiz vardi.. bulaşık yıkayim dedim bardagi kırdım.. azarlamadi da arkamdan kötü bişey demişlerdi gelin beceriksiz diye.. içim rahat etmedi
bişey yapamamaktan korkuyorum ben.. eşim bişey demesede ilerde bana azarliycak..
geçen hafta sonu da annemleri iftara çagirdim yemek olmamişti çok rezil olmuşum.. hiç biş öle yemek yapmazdim..çok sulu olmuştu olmadi iş içimden çikaramiyorum ben.
hızlı pratik yapan biri olmak istiyorum bu gece körlüğü gözüm benim hayatımı mahvetti..
hiç bişey yapamiyorum kızlar...
ilerde bişey olacak diye çok korkuyorum hep rezil oluyorum..çok üzülüyorum..
nabicagimi bilmiyorum becerikli biriyim herşeyi yapıyorum ama çok yavaşim.. hızlı pratik olmak istiyorum... napmam lazim...
kimseeye karşı laf ettirmezdim..Bu kadar yüklenmeyin kendinize. Bakın bahaneniz de var. Benim o da yok. İnsan bu hata yapabilir. Kim ne deme hakkına sahip. Siz bu kadar kesin arkamdan bir şey diyorlar diye endişelenirseniz hayat geçmez. Biraz daha rahat olmaya çalışın. Biri bir şey derse de elinizden geleni yapıyorsunuz. Allah'a havale edin gitsin. Hayır kendi öz annenize karşı bile rahat değilsiniz. O sizi niye eleştirsin yemek sulu oldu diye. Eşiniz de eleştirmez. Seven adam afiyetle yer bütün yaptıklarınızı. Beğenmiyorsa da oturur kendi yapar.
ben çok bardak kırdım ya. yeni bardak aliyorum her seferinde:)Her bardak kırılışında, nazar çıktı nazar diyin :)
Ben bu anlattıklarınız yüzünden arkasından konuşulcak biri olduğunu sanmıyorum. Yada ben hiç görmedim!
Siz ELALEM için istiyosunuz yani. Yanlışmı anladım. Bırakın ne derlerse desinler senin hayatın bu. Sen ve eşin memnunsa onlara nekimseeye karşı laf ettirmezdim..
yemek konusunda çok iyiyimdir.. eşim çok severek yer benim yemeklerimi onda sıkıntı yok.
misafir gelince elim ayagim dolanir.. normalde o şekilde sorun yaratmam da..
misafirlerde sıkıntı oluyor. mesela eşimin akrabalari.. komşulari gelirse ortasinda rezil edecek bişey yaparsam çok kötü oluyorum.. çok yavaşca hareket ediyorum görme yüzünden.. hızlı pratik yapsam aa gelin çok pratik hanim hanim gözaçik dersinler istiyorum oda yok. becerikli de çok yavaş...
çok utanirim böle şeylerden aklima gelir üzülüyorum off ben niye böleyim dediğim oluyor.içim rahat etmiyor misafirlerde...
çok utaniyorum yaSiz ELALEM için istiyosunuz yani. Yanlışmı anladım. Bırakın ne derlerse desinler senin hayatın bu. Sen ve eşin memnunsa onlara ne
Azarlanma kaygısı,millet ne der kaygısı,rezil olma kaygısı,bunların hepsi özgüven eksikliği.meraba arkadaşlar..
Gece körlüğü yüzünden çok çekiyorum işimi çok yavaş yapıyorum.. korkuyorum bişey kırılacagim diye.. bide yürürken çok zorlaniyorum... tedavisi bile yok.. nabicagimi bilemiyorum
dün kv misafirlerimiz vardi.. bulaşık yıkayim dedim bardagi kırdım.. azarlamadi da arkamdan kötü bişey demişlerdi gelin beceriksiz diye.. içim rahat etmedi
bişey yapamamaktan korkuyorum ben.. eşim bişey demesede ilerde bana azarliycak..
geçen hafta sonu da annemleri iftara çagirdim yemek olmamişti çok rezil olmuşum.. hiç biş öle yemek yapmazdim..çok sulu olmuştu olmadi iş içimden çikaramiyorum ben.
hızlı pratik yapan biri olmak istiyorum bu gece körlüğü gözüm benim hayatımı mahvetti..
hiç bişey yapamiyorum kızlar...
ilerde bişey olacak diye çok korkuyorum hep rezil oluyorum..çok üzülüyorum..
nabicagimi bilmiyorum becerikli biriyim herşeyi yapıyorum ama çok yavaşim.. hızlı pratik olmak istiyorum... napmam lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?