Kullanıyorum farkedemiyorum faydasini ama 6 ayda bir doktora gidiyorum. Tahlil yapılıyor en azından ilerleme yok diyor doktor. Güneş gözlüğü mutlaka kullan gün ışığı da çok zararlı göz icinsaol omega3 faydasini gördün mü görme alanin nasıl bulanik mi?
gece körlüğü olanlar çikip gelsin konuşalim burda. benim de ihtiyacim var böle bilgiye.
doktor tedavi ile ilgili bişey sölemiyormu?Kullanıyorum farkedemiyorum faydasini ama 6 ayda bir doktora gidiyorum. Tahlil yapılıyor en azından ilerleme yok diyor doktor. Güneş gözlüğü mutlaka kullan gün ışığı da çok zararlı göz icin
doktor bulmam lazim. hepsi ayni..Çok zor bir durum, allah yardımcınız olsun.
Teyzemde de var aynısı.
Eşiniz yardim etsin size, hoş yardim etse zaten bu duruma gelmezdiniz.
Rabbim isinizi kolaylaştırsın
İyi bir doktora gidin.
Gerçekten alanında uzman olan birisi yardim edebilir.
Gözlük kullanıyor musunuz?
ne alakasi var beceriksizlikle? benimde dun misafirlerim vardi tam ezan okunurken bir bardak suyu doktum yemek masasina, sonra da bir demlik çayı. kusura bakmayın ben biraz sakarimda dedim gülüştuk geçtik. kendine guven ve kendinler dalga geç.evet pratik degilim.. çok yavaşim...
gözümü bu şekilde hareketde edemiyorum... sağa sola bakamiyorum görmüyorum önümü bile...
mesela dün akşam tezgahin önümde bardak varmişti ben koymuşum da sora beynime vuruyor unutuyorum o bardagi.. sora paat diye kırıldı görmemişim önümü..
çok kötü hissettim bide misafirler vardi.
ne düşünmüşlerdi gelin beceriksiz diye..
ben sadece baktığı yere görüyorum...
tam görme engelli degilim.. sadece nereye bakiyosam onu görüyorum..
sağa sola yere bakamiyorum önüme baktığımda..
Ne alakasi var neden insanlardan boyle seyler bekliyosunuzki kimse de sizden boyke seyler beklemiyodur. Neyseniz nasilsaniz oyle olun. Size iyisin iyi deseler arkanizdan konussalar daha mi iyi. Kimsenin kotu dusundugunu sanmiyorum ama iyi sozler soylesinler diye de takilmazdim bu kdrkimseeye karşı laf ettirmezdim..
yemek konusunda çok iyiyimdir.. eşim çok severek yer benim yemeklerimi onda sıkıntı yok.
misafir gelince elim ayagim dolanir.. normalde o şekilde sorun yaratmam da..
misafirlerde sıkıntı oluyor. mesela eşimin akrabalari.. komşulari gelirse ortasinda rezil edecek bişey yaparsam çok kötü oluyorum.. çok yavaşca hareket ediyorum görme yüzünden.. hızlı pratik yapsam aa gelin çok pratik hanim hanim gözaçik dersinler istiyorum oda yok. becerikli de çok yavaş...
çok utanirim böle şeylerden aklima gelir üzülüyorum off ben niye böleyim dediğim oluyor.içim rahat etmiyor misafirlerde...
Ben katarakt ameliyatı oldum. Benim çevre görmem tamamen gitti sadece odak görmem var artık o da %70doktor tedavi ile ilgili bişey sölemiyormu?
% de kaç görüyosun?
bende katarakt vardi az bişey.. ameliyat yapcakti.. bişey demiyolar doktorlar
geçmiş olsun bi baktığında sağı solu göremiyorsun demi katarakt ameliyat olunca sala sola görebiliyormusunuz?Ben katarakt ameliyatı oldum. Benim çevre görmem tamamen gitti sadece odak görmem var artık o da %70
Evet sağ Sol ve aşağı yukarı görüşüm yok. Ben beyoğlu göz e gidiyorum. Orada retina uzmanı irfan perente var ona kontrol oluyorum ama en iyisinidir bilemem rutin kontrollerim oluyo. 6ayda bir tahliller yenileniyor. Geçmiş olsungeçmiş olsun bi baktığında sağı solu göremiyorsun demi katarakt ameliyat olunca sala sola görebiliyormusunuz?
odak görme sadece önünü görüyosun sanirim..
hangi doktora gittiniz tavsiye edecegi en iyi doktor kimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?