içimdeki rezaleti çikamamak....:((

Peki eşiniz onun ailesi sizinkiler bilmiyor mu bu rahatsızlığınızı ?
İçinizi rahat tutun bence..
Tıp ilerledi isterseniz bu konuda yine de bir kaç yer araştırabilirsiniz.
Belki çok çözüm yoktur ama sizi rahatlatacak kadar birşeyler icat edilmiştir

saol omega3 faydasini gördün mü görme alanin nasıl bulanik mi?
gece körlüğü olanlar çikip gelsin konuşalim burda. benim de ihtiyacim var böle bilgiye.
Kullanıyorum farkedemiyorum faydasini ama 6 ayda bir doktora gidiyorum. Tahlil yapılıyor en azından ilerleme yok diyor doktor. Güneş gözlüğü mutlaka kullan gün ışığı da çok zararlı göz icin

Sanırım görme alanıyla ilgili bir problem sizinki. Bu bir rahatsızlık ve neden rezil olasınız ki? Öyle düşünmeyin. Hele ki kendi aileniz yemek sulu oldu diye sizi eleştirmez...

Rahatsızlık olmasa bile bazı insanlar pratik olamıyor. Kim dört dörtlük ki? Siz de yavaş yavaş yapın. Kırılan kırılsın, bırakın. Eşiniz de biraz destek olursa, hiç sorun kalmaz. Merak etmeyin...

Öncelikle sakin olun,herkesin yapısı bir değildir, bazıları çok hızlı iş yapar,bazıları çok yavaş yapar.kim ne derse de desin bosverin,aldırmayın hiç kimseye.Siz biraz sknti yapıyorsunuz o yüzden de eliniz ayağınıza dolaşıyor..Aman deyin ne olursa olsun,benden daha değerli değil hiçbir şey deyin,düzelir.Kafanizdan atin olumsuz dusunceleri. 2 bardak kirilacaksa kirilsin,dünyanın sonu mu..siz rahatladikca paniginiz azalacak,her şey de güzel olacak.

Çok zor bir durum, allah yardımcınız olsun.
Teyzemde de var aynısı.
Eşiniz yardim etsin size, hoş yardim etse zaten bu duruma gelmezdiniz.
Rabbim isinizi kolaylaştırsın

İyi bir doktora gidin.
Gerçekten alanında uzman olan birisi yardim edebilir.
Gözlük kullanıyor musunuz?

Kullanıyorum farkedemiyorum faydasini ama 6 ayda bir doktora gidiyorum. Tahlil yapılıyor en azından ilerleme yok diyor doktor. Güneş gözlüğü mutlaka kullan gün ışığı da çok zararlı göz icin
doktor tedavi ile ilgili bişey sölemiyormu?
% de kaç görüyosun?
bende katarakt vardi az bişey.. ameliyat yapcakti.. bişey demiyolar doktorlar

doktor bulmam lazim. hepsi ayni..
türkiyenin neresinde olursa olsun gece körlüğü daha iyi anlayan doktor çiksin...
hepsi ayni..
gözlük kullanmiyorum doktorlar vermiyor. benim görme alanim iyi gece körlük yüzünden bulanik yapıyor. gözlük kullansam fayda etmiyor.

ne alakasi var beceriksizlikle? benimde dun misafirlerim vardi tam ezan okunurken bir bardak suyu doktum yemek masasina, sonra da bir demlik çayı. kusura bakmayın ben biraz sakarimda dedim gülüştuk geçtik. kendine guven ve kendinler dalga geç.

Ne alakasi var neden insanlardan boyle seyler bekliyosunuzki kimse de sizden boyke seyler beklemiyodur. Neyseniz nasilsaniz oyle olun. Size iyisin iyi deseler arkanizdan konussalar daha mi iyi. Kimsenin kotu dusundugunu sanmiyorum ama iyi sozler soylesinler diye de takilmazdim bu kdr

Ben katarakt ameliyatı oldum. Benim çevre görmem tamamen gitti sadece odak görmem var artık o da %70
geçmiş olsun bi baktığında sağı solu göremiyorsun demi katarakt ameliyat olunca sala sola görebiliyormusunuz?
odak görme sadece önünü görüyosun sanirim..
hangi doktora gittiniz tavsiye edecegi en iyi doktor kimdir.

Evet sağ Sol ve aşağı yukarı görüşüm yok. Ben beyoğlu göz e gidiyorum. Orada retina uzmanı irfan perente var ona kontrol oluyorum ama en iyisinidir bilemem rutin kontrollerim oluyo. 6ayda bir tahliller yenileniyor. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…