içimdeki rezaleti çikamamak....:((

geçmiş olsun.
bende annemleri çagirmişim kuru fasulye yaptım çok sulu olmuştu. yedirdim işde ama yinede ailemden de eşimin ailesinden de utanirim huyum bu işde

Canım anladıgım kadarıyla gündüz herşey normal.. gecede sadece önünü görüosun o da tam net degıl galıba. Sende gündüz yap yemeklerını mesela çalılıyorsan bır haftasonu herşeyı yap hoppppp dondurucuya. Akşam yapılan twmızlıkten pek hayıe cıkmıo zaten. Dolaba hersey atabılırsın. Köfte börek kek kızartma ne bılım... öyle mısadır gısıncede herkes rahatsızlıno bılıo yapma iş... insanlarıda cidden sallama. Bunı ögrenmeliyiz.. el ne der kavramındam nefreet ediyorum sen yapacagını yap gerisi tevekkül. Yemekte öyle biliomusum besmeleni çek yap netice allahtan.. her işini besmele ile ve yap subhaneke oku hızlıca yaparsın allahım sen benim gören gözlerim ol de. Ahh arkadaşım insanoğlu alalha nankörlük ediyor sen mi yaranacaksın sana mı kulp bulmayacaklar.. ve güzel olan yemegi bile kendınden bilme.. bir yemeginin dibi yansa ayagın bır taşa takılsa unutma tesaduf degil düşün ben bugun bir hata mı ettim.. swn bunlara bak... kendini insanlar için yıpratma...

geçmiş olsun.
bende annemleri çagirmişim kuru fasulye yaptım çok sulu olmuştu. yedirdim işde ama yinede ailemden de eşimin ailesinden de utanirim huyum bu işde
bak benim annem de boyle hersey mukemmel olsun diye ugrasir durur 50 yasinda kalp hastasi yapti kendini. elalem ne der diye yasanmaz. neyse sen bilirsin tabi hayat senin hayatin. benim icin temiz olsun nasil olursa olsun.

zaten normal de de herkes her isi iyi yapamaz cnm os dagilimi yapilmasi iyi yani. birde iyi gorenler bile bardak canak kirabilir bunu niye bu kadar dert ettinki. ozaman sende kv bi bardak takimi al madem bu kadar takiyor biseyin kirilmasini mesala ben buladik makinesinden kaseleri cikarirken iki tanesini kirdim kv hemen aldim bi takim

akşamlari temizlik yapmıyorum.
çalışıyorum eve yorgun geliyorum arkadaşim..
eşim işten gelene kadar hazirliyorum. eşim işten gelince yemek hazir oluyor.
sonra yemegi yiyoruz bulaşıklari makineye atiyorum. çay demliyorum çay içiyoruz akşamlari eşimle.
film izliyoruz hiç bişey yaptığım olmuyor. hafta sonu evi temizliyorum. ( heryeri temizleyemiyom)
ama bakin eşimle rahatim sıkıntı yok çok şükür
misafirler varken elim ayagim dolanir heyecanlaniyorum çünkü ilk defa yapıyomuşum gibi heyecanim oluyor. ter içinde kaliyorum heyecanlanip kırdım bardagi misafirler güldü.. çok utandim biraktim gittim yıkamadim bulaşıklari felan.

Kac yıllık evlisin ?

Canım bak daha cok yenisin yenıyiz ınsn brnde senin gibiyim misafır olunca bır panık bır panık. Alışacagız zamsnla aşacagız bunları. Seri olacsgız. İnsn bana. Sen kendını geliştirmeye bak. Neden kendınden 40 yıllık bır ev hanımı edası beklıosun...

inşallah..
milletin içinde rezil olunca firozen elsa gibi taaa bulunmayacak uzaklarda gidesim geliyor elim buz sihirle heryere buz evi yapasim geliyor öle biriyim işde..

Son düzenleyen: Moderatör:
rahatsızlığınıza üzüleceğiniz yerde, yemek yapamadığınız için mi üzülüyorsunuz ?
size beceriksiz diyecekler diye mi ?
azarlayacaklar diye mi ?

sizden kıymetlisi var mı şu dünyada. neden buradaki kadınlardaki bu gereksiz özveri diye düşünüp duruyorum. yapmayın abi yapmayın. ''gece görüş açım çok daralıyor, iş yapamıyorum'' deyin geçin kenara. bunu bile bile sizin arkanızdan beceriksiz diyeceklerse, sizi azarlayacaklarsa gram vicdan yoktur zaten o insanlarda.

Son düzenleme:
esiniz kv tarafina sizin rahatsiz oldugunuzu dile getirsin hastalik bu ayiplanacak bi durum yok.ona gore onlarda sizi uzecek durumlarda bulunmazlar.ayrica o halde aksamlari ozellikle yemege misafir almayin..

Bu gece körlüğü degil, goz tembelligi gibi. Doktora gorunmenizde fayda var

Canım çok geçmiş olsun. Glokomdan kaynaklı mı gece körlüğü yoksa başka bi sebepten mi?

Başkaları ne der diye düşünme. Çok biliyolarsa kendileri yapsınlar. Senin zaten bir mazeretin var birde bunları düşünüp kendini üzme.

Erkek arkadasimin abiside dunyagoze gitti. Retinanizin kalinligi yeterli degil deyip gozunu lazerle cizmediler. Baska doktorlara göründü megerse retina kalinligi normalmis . farkli doktorlarada gorundunuz mu

Erkek arkadasimin abiside dunyagoze gitti. Retinanizin kalinligi yeterli degil deyip gozunu lazerle cizmediler. Baska doktorlara göründü megerse retina kalinligi normalmis . farkli doktorlarada gorundunuz mu
evet gittim sağ gözümde % 70 sol gözümde % 30 görüyormuşum.. ben sağ gözümü kullaniyormuşum doktor dedi..
ben kapının anahtar deliği kadar görüyorum

Affedin ama hâlâ anlamadım. Gündüz sorun yok ama gece mi oluyor bu durum?
Aydınlık ortamda bile mi?

Ve..
Misafir gelince ben de heyecanlanırım, her zaman güzel yaptığım yemeği o zaman rahat yapamam filan.. Bunlar normal aslında.
Rahatsızlığınızdan ötürü iyice kaygılanıyorsunuz, sıradan şeyleri biraz daha abartıyorsunuz gibi geldi bana..

Eşinizle aranızda sorun yok, hatta ailesi ile bile sorun olmuyorsa elalemi neden dert ediyorsunuz.
Varsın "pratik gelin" demesinler. Güleryüzlü gelin desinler bunlar daha mühim inanın.

Allah şifa versin, farklı doktorlar deneyin derim

evet gittim sağ gözümde % 70 sol gözümde % 30 görüyormuşum.. ben sağ gözümü kullaniyormuşum doktor dedi..
ben kapının anahtar deliği kadar görüyorum
öncelikle geçmiş olsun.
tamamını okumamadım gerçi de.
senin ciddi bir görme sorunun varken başkalarının beceriksiz deyeip demeyeceğine
neden takıldın bu kadar?
istediklerini diyebilirler.
gerçi insan olan demez o da ayrı ya.
sanırım senin kendi kendine kuruntun.
açıkcası konuya bakışın çok garip.
sen görme sorunlu bir insansın ve bununla bir takım zorluklar yaşaman normal.
zorlandığın yerde eşin vs. kim varsa yanında o yardıme decek sana.
yemek olmuşmuş olmamışmış tırıvırı meseleler bunlar

Bu ne bicim kon u basligi ben anlamdim , yaziyida mi gece yazdiniz ? Bu naisl rahatsizlik bilmiyorum ama hastaliginiza gore yasayacaksiniz hayatinizi, esinizden destek alarak. Karanlikta goremiyrsaniz onemli islerinizi gunduz yapacaksiniz bu kadar basit. Aksam gozun gormuyorsa gecmeyeceksin bulasigin basina herkes bilmiyor mu hastaligini.

Gece körlüğünde hava kararmaya vaşlarken senin görüşün de düşüyor etrafı iyi göremiyorsun diymi akşamları bişey yapmamaya çalış pek ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…