Aaa bak bunu düşünmemiştm. Belki hasta olduğu için eşine yaklaşmıyordur gerçekten. Bebeğe bulaşır diye.
Eve gizli kamera takmasını söyledik ama yapacağını düşünmüyorumHasta olup da bilmiyor da olabilir.
Bir de kamera vs dedik ama öyle bir kadın varsa, komşulardan biri de olabilir. Burada öyle iki konu okumuştum. Adam yan komşunun kız kardeşiyle görüşüyordu. Öyle bir şey varsa güvenlik kamerasından bir şey çıkmaz.
Ayrı yaşayan eşler olarak hiç görüntülü konuşma huyunuz yok mu? Benim eşim de vazifesi dolayısıyla ayda en az 2 hafta dışarıda olur. Normal arama bile yapmayız ben evdeysem o da çalışmıyorsa o an hep görüntülü konuşuruz. Kaldı ki siz hamilesiniz, iki ayrı eviniz var. Sizin yerinizde olsam hep görüntülü ararım.
Her yerden engelledim onu bence ekmegine yağ da sürdüm ama neyse..konuşmak sesini daha duymaya tahammülüm yok çünkü bebegini düşünüp (sözde) cinsellik yasamayan adamin beni ve bebegi strese sokup yaptiklarina bakarmısınızBu saate kadar hiç aramadı mı eşiniz , sadece bir msjla geçiştirdi mi yani.
Hamile halınızle üzülmezsiniz umarım...
Aldatma yoksa bile diğer yaptıkları sizi üzmeye yeter gerçi ama , rabbim sağlık versin size ve bebeğinize inşallah .
Eve yeni taşındık kimseyi tanımıyoruzHasta olup da bilmiyor da olabilir.
Bir de kamera vs dedik ama öyle bir kadın varsa, komşulardan biri de olabilir. Burada öyle iki konu okumuştum. Adam yan komşunun kız kardeşiyle görüşüyordu. Öyle bir şey varsa güvenlik kamerasından bir şey çıkmaz.
Engellediğiniz için sizi suçlu çıkarıp bide kızar şimdiHer yerden engelledim onu bence ekmegine yağ da sürdüm ama neyse..konuşmak sesini daha duymaya tahammülüm yok çünkü bebegini düşünüp (sözde) cinsellik yasamayan adamin beni ve bebegi strese sokup yaptiklarina bakarmısınız
Evet muhtemelen oyle olur..yoo zaten sac telini soylersemde ben suclu olurum yalan soyleyip sabahlara kadar sarhos gezmesinde de birsey yokmuş kotu birsey yapmıyormuş soyledigi buEngellediğiniz için sizi suçlu çıkarıp bide kızar şimdi
Dışarıya bu kadar alıştıktan sonra siz yanına gidince ne olacak acaba?Evet muhtemelen oyle olur..yoo zaten sac telini soylersemde ben suclu olurum yalan soyleyip sabahlara kadar sarhos gezmesinde de birsey yokmuş kotu birsey yapmıyormuş soyledigi bu
Eşinin rahatlığı burdan belli.12saat yıldan ,hamile halinle gelemiyecegini bildiği için parti yapıyordur.Eger boşanamam diyorsan hiç üsteleme,lakin tahammül edemem diyorsan benim fikrimce ara ,sıkıştır.Napiyorsun de,görüntülü ara.Ben olsam bir dakka durmam da .Sen gidemem diyorsun.İki ay ćooookkkk gecccc.Adam yapacağını yapar zaten bu sürede.12 saat filan sürüyor zaten artik gidemem iznim bitti
Valla bana bu kadar destek olunsa coktan yoldaydim yani.Hic bir şey imkansız değil,biletini alıp cuma akşamı evinde olup pazar geri gelip,evede kamera yerlestirseydin şimdi oturup izlerdin,eşinin ne yaptığını.İzin almanada gerek kalmazdı.Sen doğum iznine gittiğinde zaten evde buluşmaz.Yapiyorsa şimdi yapıyor.Hem nolmuş hamileysen 35 haftalık hamileyken 15saat yol gidip geldim.Hele böyle birşey olduğunu sezsem beni kimse tutamazKonu sahibi fikirlerimizi sunduk ancak işe yaramayacak gibi. Eve geri dönemem,izin alamam, o kadar yolu gidemem vs vs. başka türlü gerçeği öğrenmeniz zor.
Doğuma kadar eve gitmeyecekseniz zaten olay kapanır gider.
Güvenlik kamerası görüntülerini isteyin diye yazdı arkadaşlar onu da yapamayacağınızı anlattınız. Ee başka yolu kalmadı. Gerçekten ortaya çıkarmak isteseniz bunlar hiç bahane değil inanın.
Bebeğinizi sağlıkla kucaklayın inşallah hakkınızda hayırlısı..
Hpv olabilir mi ki minik sivilce dediğiniz şeyler, inşallah değildirArkadaslar merhaba herkese...saçı sormadim esime once herseydn emi olmam lazım evet bencede sac basli basina bir delil ama sadece bununla cikamam karşısına...yalan söyleyip sabahlara kadar ne yediği belirsiz insanlarla gezmesi de ona göre normal defalarca yapti kotu bisey yapmadim dedi...hastalık meselesinede gelirsek bende supheleniyordum..2 ay öncesine kadae cinselligimiz vardi ve su an minik minik sivilce gibi seyler çıkmış vajinamda gidip muayene olucam bu hafta..kameradan ziyade pesine birini takmayi düşünüyorum ama once bi zemin hazirlamam lazim bu isi yapan birilerini bulmam lazım kafam o kadar karışık ki kendimi ezik zavalli gibi hissediyorum...
Olabiliri kalmamış hpv bu. Konu sahibi arkadaş acilen doktora git hamilelikte sıkıntı bu hastalık. O sivilce dediğin seyler yüzünden normal Doğum yapamazsın. Seni korkutmak istemem ama bebek ve sen önemlisin. Kocan olacak adi pislik yemiş hurmayı. Allah yardımdın olsunHpv olabilir mi ki minik sivilce dediğiniz şeyler, inşallah değildir
Eşine o saç telinin hesabını sorduğunda ne dedi sordun heralde dime örtpas etmedin dimiHanimlar merhaba..buraya böyle bir konu açacağım ölsem aklima gelmezdi..
Esimle 2 yila yakindir evliyiz bi 10 yillikta sevgililik dönemimiz var 1 yildan fazladırda atanma sebebiyle de baska bir ilde kalıyorum..malumunuz birde bebek bekliyorum...evliligimizin ilk zamanlari cok sıkıntılar yaşadık boşanmayı cok düşündüm zamanla durumu kabullendim bazi şeyleri alttan almayi öğrendim evliligimi devam ettirne karari aldım herneyse..
Sorun su ki bu aralar icimde beni yiyip bitiren bi suphe var..esimin beni aldattigindan supheleniyorum kadinlar hisseder derler ya icimde aynen boyle bir his var...
Yeni ev aldik biz memlekette oldugum sure icinde de evi taşıdık evi toplamda 2 kez temizlettim halılarımı yikamaya vermiştim yeni serdim temizlikle beraber ve eve bizden baska kimse girmedive ailemizde sari sacli kimse yok neyse...geçenlerde izin alip tatile memlekete gittigimde tv ünitesinin uzerinde sapsarı bir sac teli buldum...diger evim olsa pek umursamazdim arkadas es dost filan derdim geçerdim ama bu eve yeni tasindik 2 kez evi temizlettim ve temizlettigim gun calistigim ile geri döndüm yani eve kimse girmedi...esimle aramizda zaten cinsellik yok doktor hicbir sorun olmayacağını soyledigi halde korkuyormuş bebege birsey olur diye...ne dokunma ne temas hic bisey yok sonucta cinsellik tam anlamiyla olmasada baska seyler olabilir degil mi??
Birkac arkadasi var onlarla gezince yalan konuşuyor cok kac kere evdeyim yatıyorum dedi ucu sabahlara kadar sokakta cıktı zil zurna sarhoş hemde...dun gecede aynı sekilde evdeyin yatıyorum dedi ama ise gitmemiş yine iki eli kanda olsaydi giderdi isine normalde arıyorum sabahtan beri çıkmıyor telefonlara is yerini aradim yorgunmus evde uyuyormuş dediler..
Kizlar ben napicam icimdeki sesi susturamıyorum artık gerçekten kadinlar hissediyormus kendimi aptal gibi hissediyorum ne yapmalıyım?? Uzun oldu biraz kusura bakmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?