İçimdeki şüphe

Aaa bak bunu düşünmemiştm. Belki hasta olduğu için eşine yaklaşmıyordur gerçekten. Bebeğe bulaşır diye.

Hasta olup da bilmiyor da olabilir.

Bir de kamera vs dedik ama öyle bir kadın varsa, komşulardan biri de olabilir. Burada öyle iki konu okumuştum. Adam yan komşunun kız kardeşiyle görüşüyordu. Öyle bir şey varsa güvenlik kamerasından bir şey çıkmaz.

Eve gizli kamera takmasını söyledik ama yapacağını düşünmüyorum

Bu saate kadar hiç aramadı mı eşiniz , sadece bir msjla geçiştirdi mi yani.
Hamile halınızle üzülmezsiniz umarım...
Aldatma yoksa bile diğer yaptıkları sizi üzmeye yeter gerçi ama , rabbim sağlık versin size ve bebeğinize inşallah .

Ayrı yaşayan eşler olarak hiç görüntülü konuşma huyunuz yok mu? Benim eşim de vazifesi dolayısıyla ayda en az 2 hafta dışarıda olur. Normal arama bile yapmayız ben evdeysem o da çalışmıyorsa o an hep görüntülü konuşuruz. Kaldı ki siz hamilesiniz, iki ayrı eviniz var. Sizin yerinizde olsam hep görüntülü ararım.

Arkadaslar merhaba herkese...saçı sormadim esime once herseydn emi olmam lazım evet bencede sac basli basina bir delil ama sadece bununla cikamam karşısına...yalan söyleyip sabahlara kadar ne yediği belirsiz insanlarla gezmesi de ona göre normal defalarca yapti kotu bisey yapmadim dedi...hastalık meselesinede gelirsek bende supheleniyordum..2 ay öncesine kadae cinselligimiz vardi ve su an minik minik sivilce gibi seyler çıkmış vajinamda gidip muayene olucam bu hafta..kameradan ziyade pesine birini takmayi düşünüyorum ama once bi zemin hazirlamam lazim bu isi yapan birilerini bulmam lazım kafam o kadar karışık ki kendimi ezik zavalli gibi hissediyorum...

Her yerden engelledim onu bence ekmegine yağ da sürdüm ama neyse..konuşmak sesini daha duymaya tahammülüm yok çünkü bebegini düşünüp (sözde) cinsellik yasamayan adamin beni ve bebegi strese sokup yaptiklarina bakarmısınız

Eve yeni taşındık kimseyi tanımıyoruz

Keşke sabah baskın yapsaydın....

Engellediğiniz için sizi suçlu çıkarıp bide kızar şimdi

Diğer şeyler olmasaydı sadece saç teline takılmazdım, çok saçma şeyler olabiliyor, dışardan gelmesi imkansız değil bir rüzgarla camdan bile girebilir..

Engellediğiniz için sizi suçlu çıkarıp bide kızar şimdi
Evet muhtemelen oyle olur..yoo zaten sac telini soylersemde ben suclu olurum yalan soyleyip sabahlara kadar sarhos gezmesinde de birsey yokmuş kotu birsey yapmıyormuş soyledigi bu

Evet muhtemelen oyle olur..yoo zaten sac telini soylersemde ben suclu olurum yalan soyleyip sabahlara kadar sarhos gezmesinde de birsey yokmuş kotu birsey yapmıyormuş soyledigi bu
Dışarıya bu kadar alıştıktan sonra siz yanına gidince ne olacak acaba?
Evden sıkılacak bu defa da Allah yardımcınız olsun

Ben bekleyemezdim ya. Rapor falan bir şekilde halledip giderdim. Maalesef böyle pis bir huyum var içime gram şüphe vs düşsün ya da aklıma bir şey takılsın gözümü fena karartıyorum..

Fırsatını bulup doğumdan önce giderseniz mutlaka kamera alıp yerleştirin.

12 saat filan sürüyor zaten artik gidemem iznim bitti
Eşinin rahatlığı burdan belli.12saat yıldan ,hamile halinle gelemiyecegini bildiği için parti yapıyordur.Eger boşanamam diyorsan hiç üsteleme,lakin tahammül edemem diyorsan benim fikrimce ara ,sıkıştır.Napiyorsun de,görüntülü ara.Ben olsam bir dakka durmam da .Sen gidemem diyorsun.İki ay ćooookkkk gecccc.Adam yapacağını yapar zaten bu sürede.

Valla bana bu kadar destek olunsa coktan yoldaydim yani.Hic bir şey imkansız değil,biletini alıp cuma akşamı evinde olup pazar geri gelip,evede kamera yerlestirseydin şimdi oturup izlerdin,eşinin ne yaptığını.İzin almanada gerek kalmazdı.Sen doğum iznine gittiğinde zaten evde buluşmaz.Yapiyorsa şimdi yapıyor.Hem nolmuş hamileysen 35 haftalık hamileyken 15saat yol gidip geldim.Hele böyle birşey olduğunu sezsem beni kimse tutamaz

Hpv olabilir mi ki minik sivilce dediğiniz şeyler, inşallah değildir

Böyle bişey yaşasam hiç eşime hissettirmeden eve gittiğim zaman karşı komşunun kapısına giderim. Durumu anlatırım sadece bi süre bakmasını isterim. Komşuya güvenmem dersen aileden en samimi olduğum kim varsa yada eş dost açarım durumu. Zaten varsa eve sarı saçlı gelen kadın ortaya çıkar.
Sonrası tabiki boşanma.
Çocuk için neden acele ediyorsunuz böyle evlilikler oturmadan anlamıyorum ki.
Aynı şehirde bile değilsiniz ve hamilesin.
Ne diyim Allah yardımcın olsun

Hpv olabilir mi ki minik sivilce dediğiniz şeyler, inşallah değildir
Olabiliri kalmamış hpv bu. Konu sahibi arkadaş acilen doktora git hamilelikte sıkıntı bu hastalık. O sivilce dediğin seyler yüzünden normal Doğum yapamazsın. Seni korkutmak istemem ama bebek ve sen önemlisin. Kocan olacak adi pislik yemiş hurmayı. Allah yardımdın olsun Province

Eşine o saç telinin hesabını sorduğunda ne dedi sordun heralde dime örtpas etmedin dimi

Bisey dicem.
Benim saçlarım sarı
Sürekli çamaşır yıkarım,yikamama ragmen utulerken esimin kazaklarinin üzerinde,saclarimi görürüm ve elimle alar atarım yapışıyor..
Mevsim kış,kazaklar koyu renk
Acaba eve esinin bir erkek arkadasi ya da bekar ve sevgilisi olan bir arkadasi mi geldi. Gercekten birinin sari sacli karısı olabilir.
Umarim şüphelerinde yanılırsın. Üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…