Daha yeni taşındık tanimiyoruz guvenlikleri..kayitlari izlemeye kalksam gunler sürer
Hayir kadin geliyor temizliğe..ne kadar cok ayrıntı yazmissiniz hicbirini yapmak aklimdan bile geçmezdi..nevresim filan degismez asla esim biraktiğim takim vardi geldiğimde baska bi yerde gozume çarpmadı sac...zaten bayagi sari bi sac evimde bembeyaz tv unitesinin üzerinde kabak gibi olmasıydı asla farketmezdim zaten..Evet ben de öyle tahmin ediyorum. En azından arkadaşların dediği gibi yapın. İzin alın ve evinize gidin. Evin girişinde bir yere kamera yerleştirin. Micro kameralar oluyor çok küçük onlardan alın. Ayrıca o kameraları kurduğunuz yeri telefondan da izleyebiliyorsunuz. Eşiniz bugün telefonunu açarsa da her şeyi içinizde tutun sakin sakin konuşun, seni merak ettim vs deyin belli etmeyin. Şüpheci yaklaşmayın. Zor biliyorum ama dişinizi sıkın. Yoksa aldatıyorsa bile önlemini alır, siz de içinizdeki bu şüpheyle yaşarsınız. Ayrıca eve bir kadın girdiyse falan bile sadece tv ünitesinde saçı olmaz. Evin muhakkak başka yerlerine de dökülür. Evi süpürdüğünüzde süpürgenin toz haznesine bakın. Koltukları da çekin süpürgeyle. Yatak odanızı inceleyin. Banyoya tuvalete muhakkak kıl tüy düşer. Özellikle banyo giderlerine klozet altlarına dikkat edin. Eğer süpürgenizin fırça ucu varsa fırça ucuyla koltuk ve halıları süpürün ya da tüy toplama bantlarından alın ve evdeki halıların, koltukların üzerinde gezdirin. Koltuklarda minderler varsa aralarına falan muhakak girer saç teli falan. Yani ben saçımı dağıldığı için banyoda bir daha toplamaya kalkıyorum paspaslara muhakkak saç düşüyor. Eve bir kadın girip çıkıyorsa anlaşılır zaten. Eğer eşiniz evi temizletmiyorsa tabii. Temizletiyorsa ya kanıtlar gider ya da size temizliğe kadın çağırmıştım ondan düşmüştür der. Boxerlarına vs bakın. Yani sizi evde aldatıyorsa ve nevresim falan kendisi değişip yıkamıyorsa muhakkak anlaşılır. Evinizi eşiniz mi temizliyor bu arada?
Komsu filan tanımıyoruz karşımız boş zaten diger iki dairede de varliklari ike yoklukları belli olmayan insanlar var malesef girseler bile kinse farketmezHer anı yavaş yavaş izlemezsiniz zaten. Hızlı sararlar, birilerini görünce izlersiniz. Kadın geldiyse de gece geç vakit gelmiştir. Komşulardan çekinirler.
Herseyi kabul ederim ederimde ettimde ama ihanet bambaska birsey...varsa eger ben oldugunu düşünüyorum gerci kanıtlarsam ayrılırımÖncelikle kendinize bi sorun bakalım aldatılmış olursam gerçekten boşanır mıyım yoksa kocamdır aldatırda bahanesi vardı mı diyeceksiniz?
Çünkü eğer boşanmayacaksanız boşuna bebeğinizi tehlikeye atmayın, kocanızın gözünde de zaten affediyor sürekli yapayım konumuna düşmeyin.
Konunuza gelecek olursak ben aldatıldığınızı düşünenlerdenim. Eve mutlaka kamera yerleştirin.
Kriminal gibisin mübarekEvet ben de öyle tahmin ediyorum. En azından arkadaşların dediği gibi yapın. İzin alın ve evinize gidin. Evin girişinde bir yere kamera yerleştirin. Micro kameralar oluyor çok küçük onlardan alın. Ayrıca o kameraları kurduğunuz yeri telefondan da izleyebiliyorsunuz. Eşiniz bugün telefonunu açarsa da her şeyi içinizde tutun sakin sakin konuşun, seni merak ettim vs deyin belli etmeyin. Şüpheci yaklaşmayın. Zor biliyorum ama dişinizi sıkın. Yoksa aldatıyorsa bile önlemini alır, siz de içinizdeki bu şüpheyle yaşarsınız. Ayrıca eve bir kadın girdiyse falan bile sadece tv ünitesinde saçı olmaz. Evin muhakkak başka yerlerine de dökülür. Evi süpürdüğünüzde süpürgenin toz haznesine bakın. Koltukları da çekin süpürgeyle. Yatak odanızı inceleyin. Banyoya tuvalete muhakkak kıl tüy düşer. Özellikle banyo giderlerine klozet altlarına dikkat edin. Eğer süpürgenizin fırça ucu varsa fırça ucuyla koltuk ve halıları süpürün ya da tüy toplama bantlarından alın ve evdeki halıların, koltukların üzerinde gezdirin. Koltuklarda minderler varsa aralarına falan muhakak girer saç teli falan. Yani ben saçımı dağıldığı için banyoda bir daha toplamaya kalkıyorum paspaslara muhakkak saç düşüyor. Eve bir kadın girip çıkıyorsa anlaşılır zaten. Eğer eşiniz evi temizletmiyorsa tabii. Temizletiyorsa ya kanıtlar gider ya da size temizliğe kadın çağırmıştım ondan düşmüştür der. Boxerlarına vs bakın. Yani sizi evde aldatıyorsa ve nevresim falan kendisi değişip yıkamıyorsa muhakkak anlaşılır. Evinizi eşiniz mi temizliyor bu arada?
Komsu filan tanımıyoruz karşımız boş zaten diger iki dairede de varliklari ike yoklukları belli olmayan insanlar var malesef girseler bile kinse farketmez
Herseyi kabul ederim ederimde ettimde ama ihanet bambaska birsey...varsa eger ben oldugunu düşünüyorum gerci kanıtlarsam ayrılırım
Kamera isi cok mantikli ama bundan sonraki gidişim dogum iznim icin olacak ve ben evdeykende eve birini getiremez heralde..ben ordaykende dışarı filan gittigi yok tabi 3 5 gunden bahsediyorum 3 5 ay kalsam belki baslayacak ben ordayken sokakta gezmelere dedektif tutmak o zaman daha mantikliSiz bilirsiniz. Elinizde kanıt olmadığı için zamanla kendinizi böyle olmadığına ikna edeceğinizi tahmin ediyorum. Çevrenizdekiler de sizi bu yönde ikna edeceklerdir. Bir arkadaş daha yazmış, insan yakınına olumsuz bir şey söylemek istemez. Kimse kız kardeşine eldeki tek somut delil bir tel saç iken “aldatıyordur, git kayıtları izle” demez. Hem de hamileyse.
Oturun mantıklı düşünün. Kötü bir şey öğrenseniz çok strese girecekseniz, bebeğiniz için kötü olacaksa, kendinizi kötü bir şey olmadığına ikna edin, hiç araştırmayın. Hamileyken boşanınca çok yıpranabilirsiniz. Bebeğiniz doğsun, bir kendinize gelin, ondan sonra gizli kamera vs düşünürsünüz.
Yok eğer ikna edemeyecekseniz, bu bilinmezlik sizi daha çok stres yapıyorsa ya dediğim gibi kayıtları inceleyin veya arkadaşların dediği gibi kamera yerleştirin. Veya kamerayı bulur diye düşünüyorsanız detektif de tutabilirsiniz. Rumuzunda kahve kelimesi olan, Antalyalı bir arkadaş öyle yapmıştı. Dedektif bir sürü fotoğraf çekip getirmişti. Eşi önce yalvarıp, sonra çirkefe bağlamıştı, evden gitmiyordu vs.
Her ihtimali düşünüp ona göre hareket edin.
Bence siz doğumunuzu bekleyin çünkü bu şekilde strese girip bebeğinizin hayatını tehlikeye atabilirsiniz. Ama tabi o zamana kadar bi mevzu varsa da kapanırsa da orasını da bilemeyiz içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın.. Önceliğiniz bebeğiniz olmalı şu anda. Zaten hiçbir sır gizli kalmaz ortaya çıkacaksa ileride de mutlaka çıkacaktır.Kamera isi cok mantikli ama bundan sonraki gidişim dogum iznim icin olacak ve ben evdeykende eve birini getiremez heralde..ben ordaykende dışarı filan gittigi yok tabi 3 5 gunden bahsediyorum 3 5 ay kalsam belki baslayacak ben ordayken sokakta gezmelere dedektif tutmak o zaman daha mantikli
Evi ne kadar temizlersen temizle, halıları ne kadar süpürürsen süpür yine de saç kalıyor. Özellikle halıların tüylerinin arasına falan giriyor. Ben evlenirken saçımı kızıla boyatmıştım. Evlendikten 4 ay sonra falan kahve tonlarına döndüm, saçlarım da aşırı uzundu kalça hizamda omuzlarıma kadar kestirdim. 8-9 ay sonra ailemin yanına gittim geldim. Evi bir tımar edeyim dedim. Süpürgemin hayvanlar için tüy toplama aparatı vardı, ucunda da fırçası var tüy falan bırakmıyor yerde ama ben onu evlendim evleneli bir kere kullanmıştım çünkü tüyler hep fırçaya dolanıyordu midem bulanıyordu çıkarmaya. Evi tımar edicem ya hani taktım yine onu süpürdüm. Fırçayı temizlerken bir baktım birkaç tane uzun yeni boyalı kıpkızıl saçlar. Bir an yamuldum. Kafayı yedim. Ben her gün ev süpüren insanım ne bileyim kalacağını. Delirdim. Koştum marketten rulo tüy toplama aparatı aldım halıları baştan sona onunla gezdim. Bir şey yok. Eşim nevresim falan değiştirmez ben evde yokken. Zaten o zamanlar maksimum bir hafta annemlerde kalıyordum. Giderken de sitah nevresimler vardı yatakta. Kirliden çıkardım nevresimi onuda geçtim rolo ile yok kızıl saç falan. Sonra kafama dank etti benimdir diye. Öyle bir paranoya geldi ki aklıma benim olacağı gelmiyor bile. Öyle bir badire atlattım. Adamın canına ot tıkayacaktım yoksa. Erkekler temizlik yapsa bile bizim kadar ince yapmaz. Koltuk minderlerinin altı arkası falan süpürmezler. Ben her temizlik yapışımda süpürürüm mesela.Sherlock sen misin
Eve birisi girse ben yokken aklıma gelen ilk şey halılar olur. İnsan kendi düzenini bilir hani. Erkekler bizim gibi değil. Banyo gideri falan eşim hayatta temizlemez benim evde yoksam biliyorum. Evi süpürse bile öyle detaylı yapmaz. Nevresim vs hayatta değişmez. Eve gelen kadın da öyle detaylı temizlik yapmaz başında biri durmuyorsa. Sen evine gidince dediklerimi yap canım. Farklı kadın saçı çıkarsa, kocanın çağırdığı kadını çağır ev temizlet yine hem saçlarına bak hem ağzını ara.Hayir kadin geliyor temizliğe..ne kadar cok ayrıntı yazmissiniz hicbirini yapmak aklimdan bile geçmezdi..nevresim filan degismez asla esim biraktiğim takim vardi geldiğimde baska bi yerde gozume çarpmadı sac...zaten bayagi sari bi sac evimde bembeyaz tv unitesinin üzerinde kabak gibi olmasıydı asla farketmezdim zaten..
Aklınızda bulunsun. Ne olur ne olmaz. Eşime güveniyorum ama erkek o. Babam da olsa %100 güvenmem.Kriminal gibisin mübarek
Halida koltuk arasına yapismis gorsem bu kadar abartmazdim ama tv unitesine düşmüş belli yeni dusmus yaniEvi ne kadar temizlersen temizle, halıları ne kadar süpürürsen süpür yine de saç kalıyor. Özellikle halıların tüylerinin arasına falan giriyor. Ben evlenirken saçımı kızıla boyatmıştım. Evlendikten 4 ay sonra falan kahve tonlarına döndüm, saçlarım da aşırı uzundu kalça hizamda omuzlarıma kadar kestirdim. 8-9 ay sonra ailemin yanına gittim geldim. Evi bir tımar edeyim dedim. Süpürgemin hayvanlar için tüy toplama aparatı vardı, ucunda da fırçası var tüy falan bırakmıyor yerde ama ben onu evlendim evleneli bir kere kullanmıştım çünkü tüyler hep fırçaya dolanıyordu midem bulanıyordu çıkarmaya. Evi tımar edicem ya hani taktım yine onu süpürdüm. Fırçayı temizlerken bir baktım birkaç tane uzun yeni boyalı kıpkızıl saçlar. Bir an yamuldum. Kafayı yedim. Ben her gün ev süpüren insanım ne bileyim kalacağını. Delirdim. Koştum marketten rulo tüy toplama aparatı aldım halıları baştan sona onunla gezdim. Bir şey yok. Eşim nevresim falan değiştirmez ben evde yokken. Zaten o zamanlar maksimum bir hafta annemlerde kalıyordum. Giderken de sitah nevresimler vardı yatakta. Kirliden çıkardım nevresimi onuda geçtim rolo ile yok kızıl saç falan. Sonra kafama dank etti benimdir diye. Öyle bir paranoya geldi ki aklıma benim olacağı gelmiyor bile. Öyle bir badire atlattım. Adamın canına ot tıkayacaktım yoksa. Erkekler temizlik yapsa bile bizim kadar ince yapmaz. Koltuk minderlerinin altı arkası falan süpürmezler. Ben her temizlik yapışımda süpürürüm mesela.
Ne macera adam son anda kurtulmuş suçlanmaktan şükür ki fark etmişsinizEvi ne kadar temizlersen temizle, halıları ne kadar süpürürsen süpür yine de saç kalıyor. Özellikle halıların tüylerinin arasına falan giriyor. Ben evlenirken saçımı kızıla boyatmıştım. Evlendikten 4 ay sonra falan kahve tonlarına döndüm, saçlarım da aşırı uzundu kalça hizamda omuzlarıma kadar kestirdim. 8-9 ay sonra ailemin yanına gittim geldim. Evi bir tımar edeyim dedim. Süpürgemin hayvanlar için tüy toplama aparatı vardı, ucunda da fırçası var tüy falan bırakmıyor yerde ama ben onu evlendim evleneli bir kere kullanmıştım çünkü tüyler hep fırçaya dolanıyordu midem bulanıyordu çıkarmaya. Evi tımar edicem ya hani taktım yine onu süpürdüm. Fırçayı temizlerken bir baktım birkaç tane uzun yeni boyalı kıpkızıl saçlar. Bir an yamuldum. Kafayı yedim. Ben her gün ev süpüren insanım ne bileyim kalacağını. Delirdim. Koştum marketten rulo tüy toplama aparatı aldım halıları baştan sona onunla gezdim. Bir şey yok. Eşim nevresim falan değiştirmez ben evde yokken. Zaten o zamanlar maksimum bir hafta annemlerde kalıyordum. Giderken de sitah nevresimler vardı yatakta. Kirliden çıkardım nevresimi onuda geçtim rolo ile yok kızıl saç falan. Sonra kafama dank etti benimdir diye. Öyle bir paranoya geldi ki aklıma benim olacağı gelmiyor bile. Öyle bir badire atlattım. Adamın canına ot tıkayacaktım yoksa. Erkekler temizlik yapsa bile bizim kadar ince yapmaz. Koltuk minderlerinin altı arkası falan süpürmezler. Ben her temizlik yapışımda süpürürüm mesela.
Yok canım ben kendi başıma gelenden bahsettim. İnsan şüpheye düşünce ufacık bir şeyden bile nem kapıyor. Tv ünitesine düşmüşse sağa sola hayli hayli düşmüştür. Halıların arasına girmiştir yani.Halida koltuk arasına yapismis gorsem bu kadar abartmazdim ama tv unitesine düşmüş belli yeni dusmus yani
O kadar kısa süre kızıl saçla kaldım ki, bir de yani neredeyse bir sene saç mı kalırmış evde o kadar süpürmeye ne bileyim aklıma gelmedi başta. Panikle aklıma her şey geldi de saçlarım gelmedi bile.Ne macera adam son anda kurtulmuş suçlanmaktan şükür ki fark etmişsiniz
Mesaj mi atmis sadece okadar aramaya hamilesiniz birde , aramadi mi sizi?Beyefendi msj atma zahmetinde bulundu bana saatler sonra yani uyanmış ama hala ise gitmemiş yani hala evde yada baska bir yerde ama hala ortada yok
One sürdüğüm seyler bahane degil ama gercekten izin alamam 7 aylik hamileyim zırt pirt gidebilcegim bi yol degil benimkisi gidince gunlerce kendime gelemiyorum..inanin ben herseyden cok gitmek ogrenmek istiyorum..sanki bişeyleri ogrenmek istemiyorum gibi görünmüş olabilir ama ben eminim var kadinlar hisseder ayrica bu kadar sey varkende inanmamak ahmaklik OlurKonu sahibi fikirlerimizi sunduk ancak işe yaramayacak gibi. Eve geri dönemem,izin alamam, o kadar yolu gidemem vs vs. başka türlü gerçeği öğrenmeniz zor.
Doğuma kadar eve gitmeyecekseniz zaten olay kapanır gider.
Güvenlik kamerası görüntülerini isteyin diye yazdı arkadaşlar onu da yapamayacağınızı anlattınız. Ee başka yolu kalmadı. Gerçekten ortaya çıkarmak isteseniz bunlar hiç bahane değil inanın.
Bebeğinizi sağlıkla kucaklayın inşallah hakkınızda hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?