İçimdeki tuhaf duygu...

Kbrrannr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
30
1
6
29
Eski sevgilimin arkadaşına âşık oldum üstelik evli .
Kafayı yemek üzereyim olmaz dediğim şeyler oluyor yapmam dediğim şeylerin bas rolüne geçiyorum..
Böyle saçmalık olurmu diyeceksiniz çokta haklisiniz ama elimde değil çocuk resmen rüyalarıma giriyor onu görünce kızarıyorum onunla hayaller kuruyorum üstelik bu platonik sevgi olayından kimsenin haberi yok ben bile kendi kendime yok canım öyle saçmalık olmaz diyorum ama resmen 4 aydır böyle..Kızlar ne yapmam lazım lütfen bana fikir verin aciliyim mi çocuğa nasıl aciliyim ya işler sarpa sararsa ....

Acil oda kabul etsin ikinci kadin ol yada yuva yikip tek ol.

Bence sen aşık olduğunu zannediyorsun. Aşık olsan dahi inan aşktan kimse ölmüyor. Yani vazgeçeceksin tabi ki. Bir de nasıl açılacağını soruyorsun. Benim eşime böyle bir kız dadansa aşık olsa gerçekten tüm saygımı bozup, ölümüne çirkefliğimi konuştururum. Kendine gelmelisin.

Son düzenleme:
Aşk temiz duygulardır , sen aşık falan değilsin , kendini o adamın karısının yerine koy !!!! Bunların hepsi aşkı memnular, yaprak dökümü vs ile insanlara normalleşiyor aklının ucundan bile geçmemesi lazımken

Gönlünü dizginleyememiş olabilirsin; ama iradene hakim olmak senin elinde.

Duygularını kalbine mi gömersin, camdan mı fırlatırsın, klozete atıp sifonu mu çekersin bilemiyorum; ama açılma tabii ki!

Saçmalamayın ne açılması kendinizi o kadının yerine koyun bi.. bi de işler sarpa sarmasa he dese metres olucaksın yani...

Bundan sonra yapmam etmem asla diye büyük konuşmazsın..

Valla sanki o adam benim kocam gibi okuyup içim cız etti adam evli karisina asik seviyor yüksek ihtimal sevmese devam etmezdi evliliği dimi? Sen ne ayaksin kardeşim şurada bir sürü konu açılıyor eşim aldatiyor diye sen bunları bile bile belki onlara akıl bile verdin Kesinlikle açılma hatta şehir değiştir eğer kendini durduramzsan kimsenin yuvasını bozma açılıp kardeşim

ay hamur açan kadın ne alaka ya pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…