Acil oda kabul etsin ikinci kadin ol yada yuva yikip tek ol.Eski sevgilimin arkadaşına âşık oldum üstelik evli .
Kafayı yemek üzereyim olmaz dediğim şeyler oluyor yapmam dediğim şeylerin bas rolüne geçiyorum..
Böyle saçmalık olurmu diyeceksiniz çokta haklisiniz ama elimde değil çocuk resmen rüyalarıma giriyor onu görünce kızarıyorum onunla hayaller kuruyorum üstelik bu platonik sevgi olayından kimsenin haberi yok ben bile kendi kendime yok canım öyle saçmalık olmaz diyorum ama resmen 4 aydır böyle..Kızlar ne yapmam lazım lütfen bana fikir verin aciliyim mi çocuğa nasıl aciliyim ya işler sarpa sararsa ....
Saçmalamayın ne açılmasıEski sevgilimin arkadaşına âşık oldum üstelik evli .
Kafayı yemek üzereyim olmaz dediğim şeyler oluyor yapmam dediğim şeylerin bas rolüne geçiyorum..
Böyle saçmalık olurmu diyeceksiniz çokta haklisiniz ama elimde değil çocuk resmen rüyalarıma giriyor onu görünce kızarıyorum onunla hayaller kuruyorum üstelik bu platonik sevgi olayından kimsenin haberi yok ben bile kendi kendime yok canım öyle saçmalık olmaz diyorum ama resmen 4 aydır böyle..Kızlar ne yapmam lazım lütfen bana fikir verin aciliyim mi çocuğa nasıl aciliyim ya işler sarpa sararsa ....
Aaa ben De diyorum yazı nerde alıntı olmasa xperia nerden biliyor diye dusunecektim.
Silinmiş konuyu anlamayanlar için adres niteliği taşır alıntılarAaa ben De diyorum yazı nerde alıntı olmasa xperia nerden biliyor diye dusunecektim.
ay hamur açan kadın ne alaka ya pardonValla sanki o adam benim kocam gibi okuyup içim cız ettiadam evli karisina asik seviyor yüksek ihtimal sevmese devam etmezdi evliliği dimi? Sen ne ayaksin kardeşim şurada bir sürü konu açılıyor eşim aldatiyor diye sen bunları bile bile belki onlara akıl bile verdin Kesinlikle açılma hatta şehir değiştir eğer kendini durduramzsan kimsenin yuvasını bozma açılıp kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?