- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi bankadilekm29
-
Çok ama çok haklısın. O lanet şüpheyle nasıl başa çıkacağımı bilmiyorumki. Birde yapı olarak sakin bir insanım ben. Yani sorunları çok uzatamam çabuk affederim. Sabah bile pantolonunu ütüleyip işe gönderdim onu( İçim kan ağlasa bile hatta kahrolsam bile tepkimi ne kadar belli edebilirim onu bilmiyorum. Belki burnundan fitil fitil getirsem içim azda olsa soğur. Ama yok işte kendimi çok aciz ve çaresiz hissetmek daha da içimi yakıyor
Arkadaşlar gerçekten herkese tek tek teşekkür ederim. İnanın halen ne yapacağımı bilmiyorum. Burnundan fitil fitil getirmeye kararlıyım. Çünkü bu durumu biz daha çıkarkende yaşamıştık. Ha bir hatasını daha tekrarlarsa kesinlikle telafisi yada geri dönüşü olmaz olamaz. Bunu ona iyice anlattığıma inanıyorum. Ama inanın ailesiyle hergün yüzyüze bakıp onlara anlatmamak beni çok zorluyor. Biliyorumki anlatsam kıyamet kopacak hatta babası mahfeder. Ama bu kadar rezilliği ben kaldırabilirmiyim. Beni çekemeyenleri bu şekilde mutlu etmezmiyim. İşte o yüzden yalnızca ben ve sizler biliyorsunuz bu durumu. Sanırım kendimi tutabilmeye devam edebildiğim sürecede yalnızca bizlerin arasında kalacak.
Zaten mail adresini fark edince alelacele mail adresini kapattı üyeliklerinin bir kısmını sildi. Ama sonraki gün mail adresinin şifresini ver deyip ısrar edince tamam al için rahat etsin diye verdi. Ama daha kötü oldu çünkü başka profillerde buldum(( Dün akşam çok üzgündü kıyamam senin gözyaşlarına keşke seni üzeceğime ölseydim falan dedi. Bir daha yaparsam gençliğimin hayrını görmeyeyim dedi. Dedi ama ben artık nasıl güvenirimki ona. Yada nasıl geçerki bu acı inanın bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?