• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki yara...

seni kırmak istemediği için ne reddedebilmiş ne de evet diyebilmiş.

reddetse seninle nasıl arkadas olarak kalacak ki? senin ondan hoşlandığını bile bile senle nasıl eskisi gibi konusacak?

ben anlayabiliyorum onu bir sürü şey düşünmek zorunda kalıyosun çünkü karşındaki senin için değerli bir insan olmazsa ayrılırız diyemiyosun.

baktın olmadı benim erkek arkadasımın yaptığını yap, sen kes at. ya hep ya hiç de, her türlü acı cekiyosun sonucta :oops:seninle böyle konusmak benim canımı yakıyo de hayatından cıkar, bu kadar yakınsanız seni iki güne özlicek gelicektir

eğer gelmezse sevmiyor demektir, yani yine kendin için iyi bi karar vermiş olursun .

En son bana böyle ciddi kararlar hemen verilmez vs. dedikten sonra cevap vermedim başka şeyler de demişti çok kızmıştım.Dedim sevgisi yokmuş bana saygısı kalsın bari.Çünkü yazsam durduramayacaktım kendimi ikimizin de kalbi kırılacaktı :D Beni o yönde sevip sevmediğine hiç emin olamadım.hem öyleydi hem değil gibiydi ama ortak bi erkek arkadaşımız bizi çıkıyo zannediyormuş uzun zaman öyle diyim sana.Gerçi ben hiçir zaman verilen ipuçlarını anlamam o konuda biraz odunum :D Sanırım hep yanlış anladım olmasını istediğim gibi hissettim :D dediğin gibi o açıdan da bir şey dememiş olabilir ama insan öyle de üzülüyor böyle de..Şimdi zaten konuşmuyoruz..Birbirimizin hayatlarından çıktık gibi bişiy..Dediğim gibi 2 ay falan oldu..Okullar açılıp aynı şehre döndüğümüzde de değişen bir şey olacağını sanmıyorum.Kurduğum hayallerle başbaşa kalıcam..Bir de çok güvendiğim bir arkadaşı kaybetmiş olacağım :/

Back
X