- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
- Konu Sahibi icimdeki_sen
-
hepsıde bırbırınden sık ve guzelmıs canım ınsallah bır omur boyu mutlulukla kullanırsın sahsen ben bayıldım hepsınede
canım oncelıkle topıgı hayırlı olsun aramıza hoşgeldın:) ceyızlerıne gelınce hepsi bır harıka bayıdım bahar gıbı ıcıne acıo ınsanın ozellıkle de suzgecıne bayıldım hatta asık oldum dıyebılırım ruyalarıma gırebılır o derece yanı:) nerden aldın ogrenebılrmıyım yurt dısındasın sanırım yurtdısından mı aldın acaba bı sekılde satın alabılmenın bır yolu var mı acaba turkıyeden?
Cok sagol canim
Evet bulabilirsin sanirim, markasi vileroy&boch yanilmiyorsam evmanya'da bulabilirsin bu markayi.
tam bir vintage ev olacak ne kadar güzel aldıkların canım mutlu,huzurlu günlerde kullan
merhaba, hepsi çok güzel ve sevimliler
umarım tatlı bir evin olur
üstü sepetli, altı askılıklı parçayı nerden ve ne kadara aldın öğrenebilir miyim :26: antreye çok güzel gider gibi geldi, çok beğendim
canım topiğin hayırlı olsun. çeyizlerinin hepsi birbirinden güzel bakmaya doyamadım. tam benliklergüle güle aşkla kullan hepsini. takipteyiz
bu eşyalar evin içine girince harika bi ortam oluşturcağından eminimm
güle güle kullan
Türkiye'den almadın sanırım :26:
Şansıma küseyim ne yapayım
Benim yerime de kullan
"Ben yurtdisinda yasiyorum :26:
Ama bulabilirsin sanirim, Türkiyede herseyin en güzeli en iyisi mevcut"
ve pahalısı
country tarzı ürünler, masif ahşaplarla yapılmış mobilyalar Türkiye'de çok pahalı geliyor bana. En uygunu İkea, onlar da ince yapıyorlar gibi :44: Daha demin bir blogda okumuştum aynı avize yurt dışında 80-90 euroyken Türkiye'de 350 liradan başlıyormuş.
Neyse sağlık olsun
Aldıkların çok hoş güle güle kullan yurtdışında olmana rağmen birçok şeyin burdaki çeyizlerle aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?