- Konu Sahibi offffpuffff
-
Bu duyduğum okduğum kaçıncı hikaye hatırlamıyorum. Ama çoğu kişinin aksine ben suçun erkeklerde olduğunu düşünmüyorum. Bence çoğu konuda biz kadınlar suçluyuz. Sonuçta zorlama yok tecavüz yok. Bu gibi olayları ben bi hediye verip sonra verilen hediyeyi geri istemek gibi değerlendiriyorum. Şahsen ben evlenene kadar hiç bi erkekle bi ilişki yaşamadım eşim bana evlenmeden benden böyle bşy isteseydi asla kabul etmezdim
1. Bunca yıl bekleyen adam evlenene kadarmı sabredemeyecek ?
2. Neden durduk yere zina ya gireyim ?
3. Olurda evlenmeme durumu olursa bu lekeyi yükü nasıl taşırım (sakın bana modernlikden felan bahsetmeyin nikahsız ilişki modern felan değildir eski çağda yokdu nikah asıl modern olan nikahdır.. neyse) ?
Uzun lafın kısası geçmiş olsun halinize üzüldüm açıkçası keşke yapmasaydınız beni yanlış anlamayın amacım sizi eleştirmek değil.Paylaşmanız çok iyi olmuş inşallah gençlerimiz bu tür olaylardan ibret alır ders alır ve doğru yolu bulur.
aaaaaaaa olurmuu canımmböyle düşünürsekk modernsiz oluyoruzz
,herne olursa olsunn bunu kabul etmekk zorundayızz,evlenmeden önce çok sevsendee birlikte olmıyacaksınn
işte sorunn bundan sonra başlayacak
başka birine aşık oluyorsunn sonraa eeee oda dicekkii
nolur büyük konuşmayın ya hepinizin çoluğu çocuğu var Allah korusun.kimseyi kınamayın..herkesin başına gelebilir herkes hata yapabilir..
zaman herşeyin ilacıdır..
Böyle şeylerde nasıl güvenebiliyorsunuz karşınızdakine?, diyelim adam sizi bırakmadı ama psikopat çıktı evlenmek zorunda mı hissedecektiniz kendinizi?, sonra ölüm var kalım var bu tarz bir şeyde olabilirdi. Evlenmeden birlikteliği onaylıyor ve buna göre yaşamayı seçiyorsanız amenna, ama aksi düşünce de olup karşımdaki beni bırakmaz diye güvenmek de neyin nesi? artık olan olmuş ah vah etmenin çaresi yok. Üzerine sünger çekip önünüze bakın artık. Böyle bir şey yaşadığınız için sakın onu beklemeye ümit etmeye mecbur hissetmeyin kendinizi.
çok klasik bir laf ama gerçekten de doğru zaman her şeyin ilacı
bakın ben de karşıydım evlenmeden neye güveniyorlar ki derdim ama oldu yaşandı düşünmedim çünkü karşımdaki adamı sevdim ha bu saatten sonra üzülmek dışında elimden bir şey gelmiyor
ben demedim ki çok modernim ki modernlik bu değil dediğim gibi eğer umrumda olmasaydı hayata tutunmak için buraya sığınmazdım
ben o insanla birlikte oldum düşünmedim ki bir gün gidecek bir iki günlük bir insan değildi sevdiğim 6 yıl elini tuttuğum adamdı eşim diye hitap ettiğim insandı ben bunları yaşadım ama hep yanımda olacak sandım ben psikologa gidiyorum arkadaşım ben geceleri ağlıyorum dua ediyorum buraya yazıyorum bir insanın yorumu bile hafifletiyor içimi
ben ne kadar ağırım bir ben bilirim ben bir karar verdim ama sonunun böyle olacağını düşünmedim benim annem ister miydi bilmiyor da zaten ne kadar zor onun yüzüne bakmak biliyor musunuz
ben böyle olsun istemedim sonunun böyle olacağını düşünemedim ben bu adamla ev eşyası baktım beğendim beyaz eşyamı aldım... ben bu adamla bir gelecek kuracaktım ama o gitti
Allahım kimseye yaşatmasın çok zor
zaten dışarıdan bakıp yorum yapmak,ahkam kesmek o kadar kolay ki..bir yaşayan bilir ne çektiğini,neler hissettiğini..
ben de zamanında çok ahkam kestim en yakın arkadaşımın evleneceği kızın başından benimki gibi bir olay geçmiş kız anlatmış buna ben hemen yok olmaz falan dedim karşı çıktım ama seviyordu ve evlendi şimdi mutlu
bakın yok olmaz dedim eleştirdim şimdi benim evleneceğim insan da arkadaşımla aynı durumda olacak
ben hayır derken bu duruma düştüm başkalarını eleştirdim kendim yaptım
ben hatalarımı gördüm arkadaşlar ne olur büük konuşmayın başkalarına laf söylemeyin yargılamayın
şimdi diyorum ki offfpufff o kız da senin gibi sevdi güvendi demek ki onun da ilişkisi yedi yıllık filanmış çünkü
yaşamayan bilemiyor
amin
dua edin ben bu siteye girince insanların ne kadar çok derdi varmış dedim bazen kendi derdimi minicik gördüm
şu aklıma takılan şeye de birileri yorum yapsa benim maillerimi neden silmemiş hepsini okumuş diğerlerini silip benimkileri neden silmemiş bırakmış öyle anlamadım
artık sorgulamak size ne kazandıracak ki :/ bence önünüze bakın artık düşünmeyin kurcalamayın bile...
kızıyorum kendime düşünme diyorum
unuttum sildim diyen adam maillerimi de silsin keşke ben silseydim ama açamıyorum şimdi
okuyup okuyup egosunu tatmin etsin
uzun zamandır yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordum bir aydır bu sitedeyim ve bana çok iyi geliyorsunuz
öncelikle lütfen yargılamayın beni beni zaten yiyip bitiriyor bu durum
6 yıl görüştüğm insanla yaşadıklarım
ilk görüşmeye başladığımızda benden bir beklentin olmasın diye söyledim ona ve yıllarca olmadı da bir beklentisi
ayrı şehirlerdeyiz biz bir gün yanına gittiğimde ki bu yeni yakın 4 ay önce filan bazı şeyler yaşadık 6 yıl çok sevdim ve çok güvendim bu olduktan sonra ben çok ağladım beni alnımdan öpüp sen ayıp bir şey yapmadın bu kadar beklememiz bile mucize zaten bu yıl evleneceğiz ne olur üzülme dedi çok sevdim ve karşı koyamadım ve ne oldu ayrıldık nişanımıza bir ay kala çekti gitti başka yerde yazmıştım bilen bilir
evet biliyorum yanlış yaptım yıllarca kızdım evlenmeden bir şey yaşayan kızlara neye güveniyorlar dedim kötü gözle baktım ve bu duruma düştüm
inanır mısınız ayrıldığımızda tek laf etmedi bu konuyla ilgili psikolojim o kadar bozuk ki onu suçlamıyorum zorlamadı beni sonuçta sevdiğim insandı hayatımı geçireceğim adam sandım
düşündükçe bitiyorum başka biriyle onunla yaşadıklarımı yaşamak Allahım çok zor inanın dua ediyorum durmadan kendimi temiz hissedemiyorum
kimseye bir şey anlatamıyorum psikologum dışında ailemin yüzüne bakamıyorum
Selam canım.. öncelikle "keşke şöyle olmasaydı, keşke bunu yapmasaydım, neden ..vs.vs.." gibi fuzuli kelimeleri beyninden çıkarmalısın. durumunda; o kelimeler olduğu müddetçe çok canın yanar ve bahsettiğin işin psikolojik yönünü çözmen/aşman oldukça sancılı olur.. sevdin inandın birşeyler yaşadın oldu bitti... öncelikle böyle düşün. çünkü zamanı geriye alamayacağımız için öncelikle yaşadıklarını kabullenerek sevdiğin için yaşadığını tekrarlayarak işe başlamalısın.. sonrası mı? evet o karakter yoksunu.. evet o erkeklerin delikanlıların yüz karası.. bunda da hem fikiriz.lakin şu dakika itibari ile asla arayıp sorma msj atma iletişime geçme. senden nokta haber alamayınca o zaten paşa paşa kürkçü dükkanına dönecek. istekli yada değil farketmez. bir kızın günahına girmenin vebalini kimse kolay kolay ödeyemez.. Allah'a havale et.. ve senden çok rica ediyorum asla dönme! seni o olaydan sonra köşeye atan insana ne olur yalvarıyorum (!) geri dönme. çünkü sonuçları daha kötü olur. şimdi yapacaklarına gelirse, kendine meşgale bul. uğraşlar bul. kafanı dağıtacak şeyler yap.. meşgul et beynini.. dışarı çık, insanlarla görüş sohbetler et. bu dönemi en iyi böyle aşarsın.. sen kötü bir şey yapmadın arkadaşım bunun bilincinde ol. tabi ki toplumumuz gereği bu tarz şeyler hoş karşılanmaz.. ama sen beyninde kötü birşey yapmadım diye oturt. böylelikle güçlü olabilirsin. asla ona mecburmuşsun gibi bir izlenim bırakma. yoksa çooooooooooook üzülürsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?