içimden geldi yazdım derdimi

rabbime yalvar yakar o herseye kadir diledigini affeder diledigini affetmez bak gercekten dua et bol bol burada olmadan daha iyi gelcek emin ol güzel bir abdest al ve dua et inş hersey yoluna girer

konu sahıbı arkadsım canım benım suan neler hıssettıgını az cok anlıyorum.bende sana bı hıkaye anlatmak ıstıyorum..acıkcası evlılık oncesı cınsel bırlıktelıkten yana degılım bende..yapanıda yargılamam yadırgamam karsıda cıkmama kendı hayatıdır sonucta derım..ama bır sene boyunca arkadsım yuzunden bununla mucadele etmıs bırı olarak senın yasadıklarını anlayabılırım..unıversıtedeyken ev arkadsım bır senelık sevgılısıyle ılıskıye gırıyo cocugu cok sevıyo cocugunda bunu cok sevdıgını sanıyo ( aslında hepımız oyle sanıyoduk ama yasananlardan sonra boyle olmadıgını acı bı sekılde anladık )bı aksam evde arkadsımla muahbbet ederken bıraz azından kacırma bıraz bırılerıyle paylasma ıstegıyle ıtırfata bulunuyo..sana bırsey soyluycem amalutfen bana kızma soru sorma yargılama sana guvenebılecegımı ılıyorum dıyo ve ıtırafı yapıyo( saun bıle tuylerım dıken dıken oldu o mutfak masasında oturuyodu ve ben bulasık yıkıyodum hıc beklemedıgım bı ıtıraf karsısında sok oldum yuzumu ona dondum ve sadece ıcımden gecen seyı soyledım tartmadan bıcmeden dusunmeden ıstemsızce pişman olcaksın!!!!) karsı cıktı hayır bız evlenıcez ben onu cok sevıyorum ona benı cok sevıyo( belkı ıcını bu sekılde rahatlatıyodu ) yaaa gıderse dedım...yosun gıdersede gıder bıtersede bıter pışman olmuycam sevdıgım adamla yasadım ben bunu dedı ( cok ustune gıtmek ıstemedım ama o gece herks kendı odasına cekıldı herkes tek basına kaldı o yaptıgı ıtıraftan pısman oldu belkı, bende sert cıktıgım ıcın ) bu ıtırfaın utunden ıkı hafta gectı ve ılıskı bıttı hıc beklemedıgı bı zamanda beklemedıgı bı anda beklemedıgı sekılde..hersey alt ust oldu arkadsımın eve gelısı aglayısı kabullenmmesı nasıl olur demelerı..tesellı edemedım basedemedım ucuncu ev arkadsımıza anlattık olayı..kafası dagılsın dıye sehır dısına cıktık ama olmuyodu hep ısmını sayıklıyodu.msjlar atıyodu arıyodu konturu yoktur belkı dıye cocugun haberı olmadan gıttı kontur yukledı telıne yıne msjına cevap gelmedı..ama akadsımız gunden gune erımeye basladı sureklı gulen kız bes karıs suratla gezer oldu kımseyle konusmuo okula gıtmıyo sureklı kafasında yasadıkları var..donucek o bana beklıycem dedı..keza bu olayların ustunden bıray gectı bız dıger arkadaımla hafta sonu eve gıdıcektık..o arkadsım o haftasonu ordaydı bıseyler yasadıgı cocuk arıyo bulusuyolar cocuk pısmanım senı o halde nasıl bıraktım artık hersey co guzel olucak dıyo barısıyolar ıkı hafta daha suruyo bu sure zarfında yıne bırlıkte oluyolar..ve yıne ılıskı bıtıyo bu arada arkasım adet olmuyo bız hepımız panık ya bısey olduysa napcaz kıme ne dıcez ??? artık dayanamıyo ve cocuga msj atıyo cocuk cok ıgrenc bı msjla gerı donuyo....arkadsım o gece ıste onu kalbınde breynınde bıtırdı cok sevdıgı cok sevdıgını sandıgı adam onu resmen kullanmıştı.okadar ofkelıydık kı arkadsımıza resmen bagırmak cagırmak ıstıyoruz ıyıce psıkolojısı bozulmasın dıye bısey dıyemıyoruz..neysekı adet oldu ve cok buyuk nefes aldık.kızlar bılemezsınız arkadsımın psıkolojısını bı kenara bıraktım bız bıle mahfolduk ya hamıle kaldıysa naparız ne ederız ??? gunler gectı ve bı gun arkadsım bana yosun sen cok haklıymıssın pısmn oldum ıste kopek gıbı pısma oldum deyıp agladı..ben kımı sevıcem artık kıme anlatıcam durumumu kım kabul edıcek benı dedı..bı sekılde rahatlatmaya calıstık gecelerı uyuyamıyodu hep kafasında bunlar vardı..okulda bı hocayla gorustuk durumu ustu kapalı anlattım bıze bı psıkolog ayarladı arkadsım duzenlı olarak gıtmeye basladı ama degısen bıseyler olmuyodu sankı..aylar gectı sonra bırınden etkılendı ama korkuyodu cocugunda buna karsı ılgısı vardı belkı ıyı gelır deyıp yureklendırdık...bır ıkı gorustuler ve dedımkı durust olup bu yasadıklarını soylemelısın ama karsındakı ınsanı tanı..bı muddet sonra.cocuga yasadıklarını anlattı cocuk benım ıcın problem degıl dedı ben senden cok hoslanıyorum bırıbırımzı tanımaya calısalım..arkadsım uctu havalara ve noldu ıkı gun gecmedı ccu bısyler yasamak ıstedı..kızın duzelen psıkolojısı yıne darmadagın oldu..geceler boyu anlattı dınledık akıl vermeye calıstık okadar cok dua edıyodu kı...allah benı affedermı yosun dıyodu..hergece aglıyodu gecelerce bırlıkte yatıık hep anlattı hep dınledım bır sene kadar surdu bu olay ve bıgun bırınden hoslanmaya basladı ama asla asla asla bellı etmıycem dugularımı bı daha ask yasamıycam kımseyı sevmıycem dedı..kapama kendını dedım sen okadar cok dua ettın kı allaha mutlu olcaksın bı gun..bı aksam hıc unutmuyorum msj attı yosun x le okulda karsılastık anıtta oturuyorzu gc gelırım...ve o aksam eve geldı perısan vazıyette x duygulanı anlatmıs bızımkı resmen olmaz demıs cok guzel seyler soyledı ama yapamadım yosun ben cocuga asık oldum ama yapamıyorum dedı..butun gece yıne konustuk en sonunda basından gecen herseyı anlat dedım neden boyle davrandıgını korkularını paylas herseyınle ıcten ol...butun cesaretını topladı ıkı gun sonra anlattı herseyı o yasadıklarını bı sene boyunca toparlanmak ıcın neler yaptıgını gecelerce agladıgını nasıl bı ınsan oldugunu basından neler gectıgını..cocuk sadece dınlemıs ve ben senın samımıyetıne ınanıyorum bana yalan soylemedın paylastın bunları ben herseye ragmen denemek ıstıyorum senden bı beklentım yok ben sana bıze ınanıyorum...ve korkuları uzuntulerı gerıde bırakarak basladılar sonuc ıkı sene sevgılı oldular okul bıttı cocuk askere gıttı dondu nısanlandılar nısandan bes ay sonra evlendıler 4 ay sonrada bırıncı evlılık yıldonumlerı var..ve arkadsım hala x benım dualarımın karsılıgı o olmasaydı senın destegın olamsaydı nasıl olurdum bılmıyrum der..cok uzun oldu kızlar belkı ama ne yasıyosak ınsanlar ıcın..o yuzden konu sahıbı arkadsı arkadsımın yasadıklarına sahıt oldugum ıcın cok ıyı nalayabılıyoum..korkularını pısmanlıklarını gelgıtlerını...bazı seylerın onune gecemıyoruz...ama soyle bız soz var babana bıle guvenme ben buna cok ıannaıyorum..bu hayatta kımseye guvenmıceksın sınırlarını durcan yerı bılceksın..ama yınede arkadsım hayat bı sekılde devam edıyo sende yasadıklarını untcaksın mutlu lcaksın ınsallah...

ne güzel yazmışsın ne güzel anlatmışsın çok ağladım ailem yanlış düşünmeye başlamıştı içime ağladım sustum dua ediyorum Allahım affetsin
bu saatten sonra kaybedecek bir şeyim yok demem buna eminim bu saatten sonra bir hata daha beni bitirir
karşıma seveceğim biri çıkar ve ben dürüstçe anlatırım ama yaptıklarımın arkasında dururum karşımdaki istemezse sen bilirsin derim yalan söylersem vicdanım yakamı bırakmaz
bu yükün altında ezileceğim kadar ezildim
haklısınız kimseye güvenmemek lazımm

canım benım sen yınede durust olucam dıye herseyını herkese anlatma dıyorum ya ınsanlara hıc guven olmaz tanı nasıl bı ınsan oldugunu anla oyle anlat ...soylede bısey var kı uzaktan bı arkads var yanı akadsımın arkadsı kızı ıkı kere gordum gormedım ama onun basından gecenlerıde zaman zaman duyuyorum..oda cocukluk askıyla 9 senelık sevgılısyle bırlıkte olmus sonra gel zaman gıt zaman ılıskı bıtmıs sonra kız bı baskasını almıs hayatına kaybetcek bıeyım yok demıs o cocuklada bırlıkte olmus..sonu yıne husrean sonra bi cocuk daha cıkmıs karsına bu cocuga basından gecenlerı anlatmsı neyse couk kabul edıyo evlenıyolar kı daha dort aylık falan evlıler sanırsam...cocuk okadar degısmıs kı kızın evlılıgı cehemneme donmus..cocuk her seferınde kızın baskasıyla bırlıkte oldugunu yuzune vuruyomus..hakaretler dız boyu kız azını acıp(kı ıyı bı meslek sahıbı cocuga eyvallahı olmaz ) kendını savundugunda cocuk buna bak bosnama davası acarım aılen gelıp nedeını sordugunda bır bır anlatırım bunları ıstemıyosun kapayıo cenenı oturcan dıyomus..cok uzuldum kıza...ama kızı esını tanıyan herkes soyle dıyo kocası kızı cok sevıyomus ve kızın onceden yasadıkları aklına geldıgınde cıldırıyomus..yanı cesıt cesıt ınsan var.sen sakın kaybedıcek bıseyım yok deme...kendıne saygın var herseyden ote..allah duları gerı cevırmez ınsallah sende cok mutlu olursun..

bazı günler oluyor belki de yazılanlardan bu kadar çok etkileniyorum
gece kaç kez besmele çekip dua okudum bilmiyorum ama rüyamda mı gerçekte mi bilmiyorum bu ikinci defa başıma geliyor
önüme geleni anlatmadım ilk ayrıldığımız hafta çok bunaldım çok ağladım en yakın arkadaşıma anlattım çok bunalmıştm hem de çok burayı da keşfetmemiştim bir o biliyor o gün sarıldı sizin gibi konuştu ilişkimizi biliyordu" evlenceğin adamdı inanmışsın bir hata olabilir lütfen ağlama deyip sarılmıştı" bir de psikoloğum biliyor o kadar bir de sizzzz :)
kimseyle paylaşmam artık
yeni bir ilişki için çok erken vakti gelince karşımdakini tanıyınca görüşürüz sizlerle

başa sarmış durumdayım o kadar güçsüzüm ki bugün nişanlanacaktık ilk adımı atacaktık onunla o ne yaptı hiçbir şey yokken gitmeyi seçti sabır ver Allahım sabır

ağlamaktan gözlerim şişti kızlar çok kötüyüm
offf çok uzun anlatsam mı
ben bile bıktım kendi derdimden adam kendi hayatına bakıyor ben ağlıyorum
ikimizin de o malum paylaşım sitesinden yok hala msn kullanıyoruz bugün ayrıldığımızdan beri ilk defa girdi gönderdiğim mesajları okumuş ve hiçbirini silmemiş hala duruyor hepsi ben otomatik girdim baktım benim görmem için desem şifresini değiştirmiş ilk başta girebildim şimdi giremiyorum
benim bilmedğim bir adresi daha varmış bunu bir hafta önce keşfettim ve yıkıldım başka bir isimle arkadaşlık isteği göndrdim kabul etti arkadaşlarına baktım bir kez daha yıkıldım arkadaşlarının çoğunu tanıyordum ama görmek istemediğim bir kız vardı o adreste bir de bir siteye fotosunu eklemiş sanki yanında bir kız var gülümsemiş
umrı-umda değil aslında ama sindiremiyorum yaaaa altı yılını ver her an sev ne hali varsa görsün ben sindiremiyorum
maillerimi neden silmiyor egosunu tatmin ediyordur bakıp bakıp fotolarımız filan vardı

Canım benim seni az çok anlayabiliyorum...
Bugün o kadar çok ağladımki, o kadar yıprattımki aillemin karşısında, bana çok kızdılar.
Niye kendine bu eziyeti yapıyorsun, niye bir erkeği onu bu kadar istiyorsun diye...
Çok çaresizim bende 5 yılımı verdim, bugün nişan yıldönümümüz ve ben ağlayarak geçirdim...
Ama sen o cesareti toplayıp, değmeyen insanı hayatından çıkarabilmişsin...
Acı çekeceksin, dibe batıp çıkacaaksın ama dua et nişanlanmadın...
Ben birde nişanlandım bir katta bunun sorumluluğunu taşıyorum.
Allah yardımcımız olsun, eğer fikir verebilcek durumda olabilsem önce kendime sözüm geçerdi ama ben birşey yapamıyorum.
Nolur yıpratma kendini diyeceğim ama bunu bende yapıyorum arkadaşım...

hala çıkartamadım maalesef durmadan bir yerleri didikliyorum ve beni üzen şeyler çıkıyor karşıma
Allahtan şifresini değiştirmiş giremiyorum artık ha parolasını sıfırlamak çok mu zor hayır tabiiki ama yapmayacağım umrumda değil artık
biz de bgünlerde nişanlanmış olacaktık ben 5 yıl yüzüğünü taşıdım onun parmağımdan çıkarmadım onun isteğiyle takmıştık o yüzüğü
çok zoruma gidiyor nefes alamıyorum bazen geçecek diyorum

buna bir yorum lütfen

buna bir yorum lütfen

belki henüz yaşım küçük size teselli vermek için ama kuzenimden bir örnek vereceğim..24 yaşlarında kuzenim aynı duruma düşmüştü.5 yıl çıktılar ve kesinlikle evleneceğim insan diyordu sonra ailevi sebepler yüzünden ayrıldılar.şuanda eski sevgilisi evlendi çocuğu oldu kendi hayatını kurdu ama kuzenim hala kimseyle evlenemedi.uzun süre depresyonda gibiydi.en çokta karşısındaki insanın hayatını düzene sokmuş olup,kendisinin hala evlenememiş olması koyuyordu.çok mutsuzdu ama inanın geçti.evet hatırlayınca elbet bir şeyler hissediyor ama kendine geldi artık.kendini işine verdi..sosyal hayatına önem verdi.bir de dua şart bence.insanoğlu zamanla her şeyi aşıyor.

göreceğim belki yuva kurduğunu vayy beaaaa diyeceğim
hayallerini besle büyüt sonra başkası yaşasın o hayalleri ne güzel di mi

en kötüsünü düşüneyim ben
Allahından bulsun Allahım büyük anne ahı almak zordur hayallerimi geleceğimi umutlarımı çaldı hesabını ödeyemz inşallah
soğukta uyuyor uyku tatlı geliyor şimdi ama ölüyor fARkında değil

Off seni çok iyi anlıyorum canım
Önce ilk yazdıkların hakkında bi şeyler söyleyim kimseyi kınamamak lazım, Çünkü kınadığın şey başına gelmeden ölmezmişsin...
Ve beddua ettiğini okudum beddua da etme. Bırak Allah her şeyi görüyor biliyor cezasını elbet o verecek.
Kimsenin senin yaptıklarını yargılamaya hakkı yok . Sen her şeyi kendin yaşadın ve bitti.
Bence başka şeylerle alakadar olmaya çalış ne biliyim işinle, gücünle, arkadaşlarınla daha sık vakit geçir.
Allah ' ım sana yaşadıklarını unutma gücü versin...Ben her gece bunun için dua ediyorum...

evet yargılamamk lazım kimseyi büyük konuşmamak da lazım
beddua etmeyeyim diyorum ama yapamıyorum sanki Allaha havale ettim deyince Allah onu çok mutlu edecekmiş gibi hissediyorum offf mutlu olduğunu görürsem yıkılırım ben bu kadar ağlarkenn

Allahin adaletine guven.
Onun mutlu oldugunu gorebilirsin, bir cok insan ic dunyasinda savasirken mutluluk pozlari verir,
kendisini daha guclu gostermek icin.
O yuzden salla. Insallah tez zamanda onu unutturacak biri cikar karsina,
ve o bir yuva kurmadan sen cok mutlu bir yuva kurarsinda o gucunur..

aminnnn canım aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…