- Konu Sahibi offffpuffff
-
kendini çok fazla yıpratma,elbette yaşamışsın birşey o anki önüne geçemediğin duygularınla ama bunun altında da ezilme derim..hem belli mi olur belki maddi sıkıntılardan bu yuvayı kuramayacağını düşünüyorda olabilir,erkekler biz kadınlardan daha zayıf bence.en ufak bir zorlukta pes edebiliyorlar.ayrılacağınızı aklından bile geçirmiyordun değil mi ...kimbilir belki de tekrar bir araya gelirsiniz.emin ol bu üzüldüğün günlerine sonradan çok yanarsın.herşey iki bacak arasından ibaret değil ayrıca.yüreğini sen temiz tut kin besleme kimseye,gün gelir Allah'ın adaleti bulur onu cnm ...üzülme zaman herşeyin ilacı.
seni üzmek istemem ama bencede başka biri olabilir...ama hiç bir şey senden daha kıymetli değil bunu hiç aklından çıkarma.bence arkadaşlarınla daha fazla zaman geçir kendine uğraşlar bul yani fazla düşünme, düşünmek için fırsatlar yaratma..
Sen düşünüp düşünüp yıpratma kendini. Hayat işte kimisi can evimizden vurur kimisi kırılan yüreğimize deva olur. 6 yıl az bir zaman değil. Eğer o kişinin seni bırakma sebebi başka biriyse emin ol ki o kişi hayatı boyunca hiç ama hiç MUTLU OLAMAZ.
Mevlana der ki;
Umut verip güven aşılayarak yarı yolda bıraktığın kişinin gönül sadakasını iki dünyada da ödeyemezsin.
Sen gönlünü ferah tut bitanem, 'hayatının aşkı' elbet bir gün sürpriz yapıp karşına çıkacak inanıyorum..
Dua, tefekkür, sabır.. ve sabrın sonu selamet :) en güzel dileklerim, dualarım seninle..
emin ol ben de bilmiyorum neden olduğunu
üniv. tanıştık her şey normaldi evinden uzakta iki ay önce eve gitti ve tüm aile ile konuştu istemeye geliceklerdi beni tarih belirlediler işte ocak 20 gibi filan
biz eşya baktık beğendik o dönünce alacaktık beyaz eşyalarımızın bir kısmını aldık
evde olduğu zaman bir anda aramamaya başladı biliyordum ki maaşını almadı para sıkıntısı var bu bunaldım demeye filan başladı
kasım sonunda bir gün sana çok aşığım dedi bir kaç gün sonra seni çok seviyorum mantığımla verdiğim savaşı yalnız kazanmalıyım dedi ve ben o günden sonra durmadan mesaj attım daha sonra kredi kartı brcuna filan baktığımda baya bir harcama yaptığını gördüm anladım ki o dönemde de parasızmış
ben kalktım yanına gittim karşımda ağladı bitti dedi seni seviyorum yapma dedim bak hayallerimiz vardı ben hiçbir şeye inanmıyorum dedi sonraki mesajları da aynı unuttum sildim biz birlikte yapamayız filan gibiydi
bugün yine kredi kartı ekstresine baktım borç aynı şekilde duruyr ustune yeni borç eklenmiş şekliyle
ve ben arayıp sormuyorum 20 gündür filan en son vicdanın rahatsa diyeceğim bir şey yok benimki çok rahat seni allaha havale ettim deyip kapattım konuyu
uzun ve karmaşık oldu üzgünüm
işte bu yazdıklarınız bitiriyor beni
ama keşkelerle olmuyor
ben ki karşı olan bir insandım bunu aman çok güzel bir şey yaptım demek için de yazmadım
inanmayın çok çok güvensenizde çok aşık olsanızda
bence bir kadın bir erkekle birlikte olmalı bir adamla yaşamalı tüm bunları .yaşadım ve gördüm neden evlilikten sonraya bırakılmalısı gerekildiğini
Boşverin affedin kendinizi.. Netice de herhangi biri ile yaşamadınız bunu sevdiğiniz insanla üstelik evleneceğim dediğin insanla yaşadınız, o bunun değerini bilememiş o ayrı...
mesajını görünce ben yazdım sandımbenimde 6 yıllık ilişkim var 3 gün önce bitti ve şuan askerde 60 günü kaldı seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?