içimden geldi yazdım derdimi

seni üzmek istemem ama bencede başka biri olabilir...ama hiç bir şey senden daha kıymetli değil bunu hiç aklından çıkarma.bence arkadaşlarınla daha fazla zaman geçir kendine uğraşlar bul yani fazla düşünme, düşünmek için fırsatlar yaratma..

kendini çok fazla yıpratma,elbette yaşamışsın birşey o anki önüne geçemediğin duygularınla ama bunun altında da ezilme derim..hem belli mi olur belki maddi sıkıntılardan bu yuvayı kuramayacağını düşünüyorda olabilir,erkekler biz kadınlardan daha zayıf bence.en ufak bir zorlukta pes edebiliyorlar.ayrılacağınızı aklından bile geçirmiyordun değil mi ...kimbilir belki de tekrar bir araya gelirsiniz.emin ol bu üzüldüğün günlerine sonradan çok yanarsın.herşey iki bacak arasından ibaret değil ayrıca.yüreğini sen temiz tut kin besleme kimseye,gün gelir Allah'ın adaleti bulur onu cnm ...üzülme zaman herşeyin ilacı.:3:

kin beslemiyorum kimseye belki ben de canını yaktım birilerinin onu ödüyorum
sorun ne bilmiyorum açık açık konuşmadı isterdim beni karşısına alsın böyle böyle desin onu da yapmadı
maddi problemleri var orası kesin önceden de yazdım kart borcu duruyor kredi taksidi ödenmemiş

seni üzmek istemem ama bencede başka biri olabilir...ama hiç bir şey senden daha kıymetli değil bunu hiç aklından çıkarma.bence arkadaşlarınla daha fazla zaman geçir kendine uğraşlar bul yani fazla düşünme, düşünmek için fırsatlar yaratma..

yok canım üzülüyorum ama sonra amann diyorum
varsa da Allah mutlu etsin diyemeyeceğim
ben 6 yıl ağacı suladım besledim büyüttüm ben o ağacın gölgesinden faydalanamadım başkasına da hayrı olmasın

Sen düşünüp düşünüp yıpratma kendini. Hayat işte kimisi can evimizden vurur kimisi kırılan yüreğimize deva olur. 6 yıl az bir zaman değil. Eğer o kişinin seni bırakma sebebi başka biriyse emin ol ki o kişi hayatı boyunca hiç ama hiç MUTLU OLAMAZ.

Mevlana der ki;
Umut verip güven aşılayarak yarı yolda bıraktığın kişinin gönül sadakasını iki dünyada da ödeyemezsin.

Sen gönlünü ferah tut bitanem, 'hayatının aşkı' elbet bir gün sürpriz yapıp karşına çıkacak inanıyorum..

Dua, tefekkür, sabır.. ve sabrın sonu selamet :) en güzel dileklerim, dualarım seninle..

Sen düşünüp düşünüp yıpratma kendini. Hayat işte kimisi can evimizden vurur kimisi kırılan yüreğimize deva olur. 6 yıl az bir zaman değil. Eğer o kişinin seni bırakma sebebi başka biriyse emin ol ki o kişi hayatı boyunca hiç ama hiç MUTLU OLAMAZ.

Mevlana der ki;
Umut verip güven aşılayarak yarı yolda bıraktığın kişinin gönül sadakasını iki dünyada da ödeyemezsin.

Sen gönlünü ferah tut bitanem, 'hayatının aşkı' elbet bir gün sürpriz yapıp karşına çıkacak inanıyorum..

Dua, tefekkür, sabır.. ve sabrın sonu selamet :) en güzel dileklerim, dualarım seninle..

teşekkürlerrrrrrrrr çokkk

emin ol ben de bilmiyorum neden olduğunu
üniv. tanıştık her şey normaldi evinden uzakta iki ay önce eve gitti ve tüm aile ile konuştu istemeye geliceklerdi beni tarih belirlediler işte ocak 20 gibi filan
biz eşya baktık beğendik o dönünce alacaktık beyaz eşyalarımızın bir kısmını aldık
evde olduğu zaman bir anda aramamaya başladı biliyordum ki maaşını almadı para sıkıntısı var bu bunaldım demeye filan başladı
kasım sonunda bir gün sana çok aşığım dedi bir kaç gün sonra seni çok seviyorum mantığımla verdiğim savaşı yalnız kazanmalıyım dedi ve ben o günden sonra durmadan mesaj attım daha sonra kredi kartı brcuna filan baktığımda baya bir harcama yaptığını gördüm anladım ki o dönemde de parasızmış
ben kalktım yanına gittim karşımda ağladı bitti dedi seni seviyorum yapma dedim bak hayallerimiz vardı ben hiçbir şeye inanmıyorum dedi sonraki mesajları da aynı unuttum sildim biz birlikte yapamayız filan gibiydi
bugün yine kredi kartı ekstresine baktım borç aynı şekilde duruyr ustune yeni borç eklenmiş şekliyle
ve ben arayıp sormuyorum 20 gündür filan en son vicdanın rahatsa diyeceğim bir şey yok benimki çok rahat seni allaha havale ettim deyip kapattım konuyu
uzun ve karmaşık oldu üzgünüm

ah canım ya maddı sıkıntılarmı acaba canını cok sıktı
benımde para durumum cok kotuyken mustakbel nısanlım karsıma cıkmıstı ama ınan bende ara ara sırf bu yuzden bıtırmeyı dusundum toparlıyamıcam boyle gıderse dıye karamsarlıga dusuyordum
diğer mevzu ; yapıcak bısey yok aslında. uzun zamandırda berabermıssınız yasında kucuk değil
ben boyle seylerı ne modernlık ne gerı kafalılık olarak degerlendırıyorum
aynı seyı bende yasasam c ok uzulurudm bır kadınlar bırıne aıt olmayı cok sevıyoruz aslında
benım erkek arkadasım ıcın bekaret cok onemlı hanı dıuyorkı bır kısıyle degıl kac kısıyle oldugu bellı degıl sonucta daha onceden hızlı yasayıp daha sonra esım dıyemem ben dıyor
senın durumun farklı senı anlayan bırı karsına ıllakı cıkacaktır veya arkadasın gerı gelecektır
en olmadı ben hıc onaylamıyorum ama yapay z.r yapıyolar
sen yeterkı yuregını ferah tut tövbe et
dedımya ben yargılamıyorum kımseyı
benım basımda bır evlılık gectı bır turlu cınsellık basarılamayan
herkez bsıeyler yasıyor
yanı o gunlerı yasayacagıma dr dr gezecegıme dıllere dusecegıme ınan yerınde olmayı dılerdım
Allah yolunu acık etsın
ne olumlu ne olumsuz sadece bende bıseyler yazmak ıstedım

bu durumu önemsemeyen erkekler var çok miktarda
benim bir arkadaşım iki ayrı erkekle farklı zamanlarda da olsa beraber yaşadı

şimdi öğretmen olarak atandı ve evlendi
gayette mutlu

bir sıkıntılı durum bu ama hayat devam ediyoo önemli olan bundan sonrası önce kendini korumalısın

geri dönse bile onunla cinsel anlamda bir şeyy asla yaşamam
başka biriyle nasıl olsa kaybedecek bir şeyim yok diye birlikte de olmam ben. bu saatten sonra elbette tekrar seveceğim ve evleneceğim evleneceğim insanla bunu nasıl yaşarım diye düşünüyorum
ben karşımdakine dürüst davranmak istiyorum en baştan yalan söylemek vicdanımı daha da kötüleştirecek
en çok istediğim bir bebeğimin olması bir kızım olsun istiyordum ama şimdi yokkk Allahım bana daha kötüsünü yaşatmadı arkadaşlar buna da şükrediyorum hamile kalıp bi cana da kıyabilirdim o zaman hiç yaşayamazdım

Canım çok geçmiş olsun yorumlarının çoğunu okudum sen zaten herşeyi bilen ve çok doğru ve sağlıklı düşünen bir insansın.
lütfen kendini üzme ve suçlama çünkü sende biliyorsun ortada bir suçlu varsa oda o adam.
Sen o kişiyi 6 yıl tanımışsın güvenmişsin birşeyler yaşamışsın alacağını alıp seni bırakması çok iğrenç bir yerde demişsin evlenmeden bunları yaşamam iyi oldu tarzı birşey yazmışsın haklısın iyi yönünden bakarsak evlenmeden onun yüzünü görmüş oldun bir nevi kurtuldun
İnanki onu düşünmeyerek bir süre sonra unutmasanda acılarının azaldığını göreceksin hatta seni gerçekten seven güvenilir birini tekrardan seveceksin

işte bu yazdıklarınız bitiriyor beni
ama keşkelerle olmuyor
ben ki karşı olan bir insandım bunu aman çok güzel bir şey yaptım demek için de yazmadım
inanmayın çok çok güvensenizde çok aşık olsanızda
bence bir kadın bir erkekle birlikte olmalı bir adamla yaşamalı tüm bunları .yaşadım ve gördüm neden evlilikten sonraya bırakılmalısı gerekildiğini

Durumunuza üzüldüm ama yukarda ettiğiniz laf bence doğru değil , çünkü günde binlerce kadın boşanıyor bu insanlara tekrar evlenmek hak değilmi? Rahibe hayatımı yaşayacaklar size göre?

ben onu kastetmedim ki evlenmeden önce birkaç kişi ile birlikte olan insanlardan bahsettim bu benim görüşüm ama ben şimdi biriyle yaşadım bunu sonra başka biriye görüşmeye başladım yine onunla da böyle bir şey yaşadm ayrıldım ben bunu söylemek istedim
tabiiki insan anlaşamaz boşanır ama boşanan insan da nasıl olsa bir şey olmaz deyip önüne gelenle yaşamamalıdır bunu başka birini sever evlenir o başka ben bunu anlatmak istedim
benim yapığım hatalar ortada kimseye akıl verecek yaşta değilim ki herkesin kendi hayatı ama ben şimdi bunları yaşadım keşke bir adamla yaşasaydım keşke sadece o olsaydı dedim
bir kişi dokundu bu kadar kötü hissederken bir kişi daha bir kişi daha bu zor anlatabildim inşallah
yanlış anlaşılmak en korktuğum şey kendi görüşümü yazdım sadece

Ben o yorumu okuyunca aklıma eskiden söylenen bir söz geldi hani derler ya gelinlikle girdiğin evden kefenle çıkarsın, işte bu sözlerin ardında da hep bu var, yani kadın ömrü boyunca bir erkeğin olsun başkası olursa kirlenir mantığı ama meşru olmak şartı ile bence kadında insan, onun da duyguları var istekleri var.. Bu açıdan bakın ve pişmanlık duymayın siz kirli filan değilsiniz tek üzülmeniz gereken sevdiğiniz insanın böyle adi bir insan çıkması..

zaten her şeyin sebebi aşk duygularım
bana şu anda ağır geliyor bu konular dışındA karşıma bir adamı koyamıyorum kimseyi sevemeyecekmişim gibi hissediyorum sanki ona baktığım gibi bakamayacağım kimseye elini tutup yürüyemayeceğim kimsenin
evet haklısınız güvendiğim dağlara kar yağdı içim buz tuttu erir inşallah bir gün

Boşverin affedin kendinizi.. Netice de herhangi biri ile yaşamadınız bunu sevdiğiniz insanla üstelik evleneceğim dediğin insanla yaşadınız, o bunun değerini bilememiş o ayrı...

Boşverin affedin kendinizi.. Netice de herhangi biri ile yaşamadınız bunu sevdiğiniz insanla üstelik evleneceğim dediğin insanla yaşadınız, o bunun değerini bilememiş o ayrı...

buradaki yorumlar biraz daha içimi ferahlattı keşke olmasaydı dedim ama artık olan oldu
yoluma devam edeceğim bu yükün altında eziliyordum yorumlarınız sayesinde biraz daha güçlendim
evet sevdim ve yaşadım bu ilişkiden aldığım dersler bana yeter
inanç güven aşk bu kavramlar sarsıldı toparlamak zaman ister güveneceğim seveceğim biri çıksın ama körü körüne aşk yok bundan böyle her aşk bitiyormuş bir gün bunu öğrendim

mesajını görünce ben yazdım sandım:( benimde 6 yıllık ilişkim var 3 gün önce bitti ve şuan askerde 60 günü kaldı :( seni çok iyi anlıyorum :14::14:

yok artık ciddimisin?biz dün barıştık tekrar.inşallah sizde barışırsınız canım ama bende çok şaşırdım durumumuza aynısı tıpkı.bizimde şafak 63.çok kötü oluyo böyle zamanda ayrılık

yani insan nwfsi anlık birsey baslar ve biter o misal olmus bitmiş gitmiş geri dönüşün olurmu düşünmekle ne kazancaksın.sadece keske o kdar yakınlasma olmasaydı yani sevdigin adam olursa varmı bilmiyorum su an ona bu gercegi söylemen en mantıklısı tpıta careler tükenmez diyen arkdasa diyorum peki vicdanı insanın yakasını bırakırmı bence pişnamlıktır yapılmıstır böyle düşünülmesi gerek ama bunuda yapamazsan sonuçta bende burda okudum yani bunun çözümü bir ameliyata bakıyor cok kendini yıpratma zamana bırak ve bir daha aynı hatayı yapma

Back
X