Hayır almıyorum şu an..E girseydi o da bi kahve içer giderdi çocuğunda gönlü olurdu tabi kanlı bıçaklı değilseniz , alışılır heralde zamanla ...
Psikolojik yardım alıyormusunuz çocuk için
Şiddet uyguladıBosanma sebebiniz nedir?
Şiddet uyguladı
Şiddet uyguladı
Çocuğunuz şimdi ağlar tabi. Babasının size yaptıklarını bilmiyor. İlerde yediğiniz dayağı işittiğiniz hakareti duyunca o kahraman ve sevimli olan baba gözünden düşüp gidecek. Annesine eziyet eden adam gelecek aklına. Ben de küçükken babamın ne mal olduğunu anlamadığım zamanlarda birkaç gün evde olmadığı zaman onu özlerdim. Ağlardım. Şimdi yaptıklarından dolayı nefret ediyorum ondan. Çocuğum için dayak da yerim demeyin. Asıl onun için yemeyin dayak.Slm kızlar.. Boşanma aşamasındayım, bugün babası oğlumu görmeye geldi alıp parka götürdü, bi şeyler almış falan.. Oğlum çok düşkündür babasına 2.5 yaşında... Bırakırken kıyameti kopardı baba gel diye, yani öyle böyle değil zor sakinleştirdim.. Babasının da benim de içimizden bi şeyler koptu.. Çok üzüldüm, keşke böyle olmasaydı, o da çok üzüldü, durumdan kara bi sayfa paylaşmış... Nasıl olacak böyle ya boşanan çocuklu anneler bu çocuk görme durumlarını nasıl yapitınız,veya bu konuda fikri olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.. Zira çok üzgünüm...Oğlumu öyle görmeyeyim de şiddete, hakarete, aç başıma ne gelirse gelsin her şeye katlanayım dedim bir an.. Burda deniliyor ya çocuk var boşanamıyorum diye.. Gerçekten zor, çok zor yaşayan bilir..
Evet sanki sağlıklı düşünemiyorum... Tam güçlüyüm bitti gitti diyorum böyle bi şey oluyor, ya oğlum baba gitti falan diyor, yıkılıyorum tekrar hoop başa sarıyorum.. Çocuk olmasa hiç umurumda olmaz.Yahu cocuk bu baba da der anne de ama size siddet uygulayan birine fazla iyimsersiniz sanki..
Aşılamayacak sorunlar yoksa barışmayı deneyin çocuk için boşanamıyorsanızda yine çocuk için hataları karşılıklı düzeltip mutlu olabilirsiniz eşinizle açık açık konuşun çocuğunuz siz ve Eşiniz birlikte bi yemeğe çıkın..boşanmalarda anne babalar hayatına kaldığı yerden devam ediyor ama darbeyi çocuklar alıyorSlm kızlar.. Boşanma aşamasındayım, bugün babası oğlumu görmeye geldi alıp parka götürdü, bi şeyler almış falan.. Oğlum çok düşkündür babasına 2.5 yaşında... Bırakırken kıyameti kopardı baba gel diye, yani öyle böyle değil zor sakinleştirdim.. Babasının da benim de içimizden bi şeyler koptu.. Çok üzüldüm, keşke böyle olmasaydı, o da çok üzüldü, durumdan kara bi sayfa paylaşmış... Nasıl olacak böyle ya boşanan çocuklu anneler bu çocuk görme durumlarını nasıl yapitınız,veya bu konuda fikri olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.. Zira çok üzgünüm...Oğlumu öyle görmeyeyim de şiddete, hakarete, aç başıma ne gelirse gelsin her şeye katlanayım dedim bir an.. Burda deniliyor ya çocuk var boşanamıyorum diye.. Gerçekten zor, çok zor yaşayan bilir..
Şiddet yüzünden boşaniyor, adam sinirlenip yine kadına saldırsa evde. Böyle insanlarda öfke kontrol problemi var. Sıradan bir ayrılık değil. Çocuk da alışır zamanla.Keşke girseydi eve, ne olacak ki..
Bir gün ayrılırsam her istediğinde gelip görebileceği, isterse her akşam gelip uyutabilecegi şekilde bir ayrılık olsun isterdim...
Allah'ım yardımcınız olsun.
Konu sahibi eşini iyi bilir tabi ki, varsa böyle birşey yaşama ihtimali olacak şey değil..Şiddet yüzünden boşaniyor, adam sinirlenip yine kadına saldırsa evde. Böyle insanlarda öfke kontrol problemi var. Sıradan bir ayrılık değil. Çocuk da alışır zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?