İçimden kopan parça..

Yaşı itibariyle; babaya düşkün oluşu yahut evden çıkan herhangi birisi ardına da ağlama durumları da oluyor..
zaten bebeğiniz çok küçük; babasıyla ayrıldığınızı, bir daha aynı evde yaşamayacağınız gibi detayları bilmiyor ki. Siz biliyorsunuz . O Baba gidiyor diye ağlıyor sadece . Kendinizi bu detaylarla yormayın . Bundan sonrası için mutluluklar dilerim ..

Çocuğunuzun baba diye ağlaması, annesine şiddet uygulanırken görmesinden ve mutsuz bir ailede büyümesinden çok daha iyi emin olun.

2.5 yaşındaçocuk bu. Bakkaldan şeker almayınca da şeker şeker diye ağlıyor. Büyüdükçe alışacaktır. Dirayetli olun.

Yok girip şiddet uygulama durumu olmayacaktı, aklıma gelmedi o an hiç konuşmuyoruz çünkü.. 7/24 dayak yemiyordum..2 kez uyguladı ilkinde affettim 2. De yol verdim..

Teşekkürler..
Çok yoruldum.. Hiçbir şeye dirayetim kalmadı gibi hissediyorum..

Yok girip şiddet uygulama durumu olmayacaktı, aklıma gelmedi o an hiç konuşmuyoruz çünkü.. 7/24 dayak yemiyordum..2 kez uyguladı ilkinde affettim 2. De yol verdim..
Heh işte bende böyle düşündüğüm için demiştim..
Olsun bir daha ki sefere inşallah, aranızda konuşur, böyle bir durumla karşılaşınca ılımlı bir tutum icinde olalım dersiniz.
Zamanla mecbur konusacaksiniz...
Eski eşinizin yapısı mümkünse daha sakin, yapıcı ilişkiler kurmaya calisin.
Arada olan yavruya olmasin, kötü hatıralar kalmasın..

Teşekkürler..

Çok yoruldum.. Hiçbir şeye dirayetim kalmadı gibi hissediyorum..
Yıldırmasın seni çocuğun ağlaması olacak yolu olsa zaten bu vaziyete gelmezdin şakın yıkılma vazgeçecek gibi görünme oğlun daha çok ağlarsam bişiler değişebilir mesajı almasın yada babası çocuk büyüdüğünde anne yuvanı yıkmadın benim için babamdan dayak yedin sağol demeyecek

Bu konu ne kadar abartılıyor
Her çocuk ağlar
Bugün barışsanız yarın baba işe gitme diye ağlar.
Biraz daha büyür bana telefon alır diye ağlar.

Asıl onu yaralayan annesinin dayak yediğini görmek olur.
Kendimden biliyorum emin olun..

Nekadar net ve kararlı olsanızda bu tarz durumlar duygusallaşmanıza,acaba diye düşünmenize sebep olacak.Sözkonusu evladınız çünkü.

Kimse boşanmak için,çocuğunu ayrı büyütmek için evlenmiyor.Kendinizi suçlamayın.Evet çok zor biliyorum.Ama inanın çocuk büyürken; anne babanın aynı evde yaşamasından ziyade mutlu bir ortamda büyümesi çok daha önemli.Huzursuz,mutsuz evlerde tartışmaların ortasında büyüyüp yıllar sonra mutsuz,psikolojik sonrunları olan birsürü insan var.

Bir kere şiddet uygulayıp affedilip şiddeti bırakanıda görmedim.Siz yol vermişsiniz tebrik ederim bu güçlü olduğunuzu gösterir.Güçlü kalmaya devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…