- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.032
- 83
- Konu Sahibi okyanus2016
-
Ağzın bal yesin emi. Valla öyleyim ya. Hele başkası için çok takıyorum.Hayattaki her detayı bu kadar kafana takarsan çabuk yaşlanırsın:)
Demi ya en azında demesi lazımdı sanki gördüm sizi, yada siz de servise biniyorsunuz sanırım filan. Zaten yeniyim burda kim iş arkadaşı kim yabancı bilmiyorumNe olacak yahu,adam unutmuş gitmiştir bile.
Hem dik dik bakması da doğru değil zaten,tanıdık geldiyse de insan o noktadan sonra söyler,ne kafanıza takıyorsunuz boşverin.
Görsel hafızam öyle kötü ki. En çokta bu yüzden kafaya taktım. Ya adam cidden beyefendi biriyse koca adam sapık muamelesi yaptım. Birde iş ortamında karşılaşırsak, yada görürsem sizce söyleyim mi? Dikkatli bakınca tanıdık sandınız diye düşündüm vs diye.
Şöyle oldu. Gidip sormadım ama tam yan yana geçerken bize döndü yönelir gibi yaptı. Bende bişi dicek sandım. Hatta sonra arkadaşıma sordum sen tanıyor musun diye. Ve bu kişi ile aynı iş yerinde olma olasılığımız çok yüksek (kişinin bay veya bayan olması mesele değil) çünkü o kişide başka servise bindi. Bende normalde sormam ama o kadar tanıdıkmışım gibi yönelince aniden sordu resmen ağzım. Sanki susturamadmTam olarak neresini dert ettiniz? Bana bakan birine tanidik mi diye gulumseyerek yaklasmam. Tanidik geldiyse veya taniyorsa, birsey diyecekse gelip kendini tanitabilir, ne diyecekse diyebilir. Gidip sormazdim.
Bence bi daha böyle bi açıklama yapmaGörsel hafızam öyle kötü ki. En çokta bu yüzden kafaya taktım. Ya adam cidden beyefendi biriyse koca adam sapık muamelesi yaptım. Birde iş ortamında karşılaşırsak, yada görürsem sizce söyleyim mi? Dikkatli bakınca tanıdık sandınız diye düşündüm vs diye.
Haklısınız. Ben kendi açımdan baktım olaya.Koca adam olmak sapikliga engel bir durum degil. Belki beyefendi, belki sapik bilemeyiz. Ne olduguda önemli degil. Bu konuyu uzatmayin. Zaten bi kere adamla konusmussunuz tekrar bulup ayni konu ustunden bos bos konusmaya gerek yok. Beyefendi biri degilse farkli anlar cunku.
Pardon hanımefendi neye hazır gibi? Maşallahınız neye?Sizde dünden hazır gibi masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?