İçime dert olan konu

okyanus2016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
1.245
2.032
83
Merhaba hanımlar.
İş çıkışı servise binmek üzere durağa doğru yürürken bir bey (babam yaşında) çok dikkatli baktı. Sanki birşey diyecek gibi. Yanımda arkadaşım da vardı. Yavaşladım kafamla efendim der gibi yaptım sonra tanıdık mı geldim diye gülümseyerek sordum. Hani sanki tanıdık gelmişim de bişey diyecek sandım. Yok dedi, bende neden baktınız ki o zaman anlamadım dedim.
Adam sapıkça bakmadı gerçekten tanıdık mı diye baktı sandım ve merak ettim.
Sonra servislerden birisine bindi. Ben adama sapık muamelesi yaptım gibi oldu ama niyetim o değildi. Belli ki tanıdık geldim aynı işyeri sonuçta ama o da en azından aynı işyerindeyiz filan diyebilirdi. Bu da benim içime dert oldu neden sordum ki görmeyip geçseydim diye. Of.

Bu arada yeni iş değiştirdim. Burası yeni iş yerim ama daha önce de gelip gitmişliğim var.

O an öyle gerekmiş öyle sormussun bu kadar büyütecek ne var canım :)
O da bir daha kızı yasindakilere dik dik bakmamayi öğrenir belki...

Tam olarak neresini dert ettiniz? Bana bakan birine tanidik mi diye gulumseyerek yaklasmam. Tanidik geldiyse veya taniyorsa, birsey diyecekse gelip kendini tanitabilir, ne diyecekse diyebilir. Gidip sormazdim.

Ne olacak yahu,adam unutmuş gitmiştir bile.
Hem dik dik bakması da doğru değil zaten,tanıdık geldiyse de insan o noktadan sonra söyler,ne kafanıza takıyorsunuz boşverin.

Görsel hafızam öyle kötü ki. En çokta bu yüzden kafaya taktım. Ya adam cidden beyefendi biriyse koca adam sapık muamelesi yaptım. Birde iş ortamında karşılaşırsak, yada görürsem sizce söyleyim mi? Dikkatli bakınca tanıdık sandınız diye düşündüm vs diye.

Ne olacak yahu,adam unutmuş gitmiştir bile.
Hem dik dik bakması da doğru değil zaten,tanıdık geldiyse de insan o noktadan sonra söyler,ne kafanıza takıyorsunuz boşverin.
Demi ya en azında demesi lazımdı sanki gördüm sizi, yada siz de servise biniyorsunuz sanırım filan. Zaten yeniyim burda kim iş arkadaşı kim yabancı bilmiyorum

Koca adam olmak sapikliga engel bir durum degil. Belki beyefendi, belki sapik bilemeyiz. Ne olduguda önemli degil. Bu konuyu uzatmayin. Zaten bi kere adamla konusmussunuz tekrar bulup ayni konu ustunden bos bos konusmaya gerek yok. Beyefendi biri degilse farkli anlar cunku.

Tam olarak neresini dert ettiniz? Bana bakan birine tanidik mi diye gulumseyerek yaklasmam. Tanidik geldiyse veya taniyorsa, birsey diyecekse gelip kendini tanitabilir, ne diyecekse diyebilir. Gidip sormazdim.
Şöyle oldu. Gidip sormadım ama tam yan yana geçerken bize döndü yönelir gibi yaptı. Bende bişi dicek sandım. Hatta sonra arkadaşıma sordum sen tanıyor musun diye. Ve bu kişi ile aynı iş yerinde olma olasılığımız çok yüksek (kişinin bay veya bayan olması mesele değil) çünkü o kişide başka servise bindi. Bende normalde sormam ama o kadar tanıdıkmışım gibi yönelince aniden sordu resmen ağzım. Sanki susturamadm

Bence bi daha böyle bi açıklama yapma

Haklısınız. Ben kendi açımdan baktım olaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…