Iyi de ben pot kırdım, bunun gençliği zannederek öyle dedimE siz de yeğenine yakışıklı demişsiniz. Sizin söylediğiniz normal de adamın söylediği neden anormal oluyor?
13 yaşında girmeyin zaten O yaşta oyunlardan, oyuncaklardan konuşurken böyle konulara girmek aklınıza gelmemiştirallah aşkına ne içiyorsunuzda bu kafayı yaşıyorsunuz banada diyin hele :)
benim 13 yaşında msn de tanıştıgım sevgilim vardı. biz böyle düşüncelere girmemiştik
tencere kapak misalisiniz :)
Ben bişey atmadim, tüy de dikmedim. Nerden çıkardinız anlamadimBence siz haksızsınız.kendinizi kurtarmak için ortaya birşey atmışsınız.o da aymı şekilde karşılık vermiş.ikisi de çocukça.pot kırdıysanız daha üstüne tüy dikmeseydiniz daha iyi olurdu.
Iyi de ben pot kırdım, bunun gençliği zannederek öyle dedim
Ortaya bir laf atmışsınız.pot kırmışsınız bunun üstüne birde kendinizi kurtarmak için kuzeninde yakışıklıymış vs gibi birşey diyerek tüy dikmişsiniz.keşke hiçbirşey demeseydiniz.sizin nasıl hoşunuza gitmemişse onunda hoşuna gitmemiş misilleme yapmış.Ben bişey atmadim, tüy de dikmedim. Nerden çıkardinız anlamadim
Hayır siz anlamamissiniz. Ilk önce kendisi zannederek yakışıklı diyen benim. Sonrasında ablan hoşmus diyen oOrtaya bir laf atmışsınız.pot kırmışsınız bunun üstüne birde kendinizi kurtarmak için kuzeninde yakışıklıymış vs gibi birşey diyerek tüy dikmişsiniz.keşke hiçbirşey demeseydiniz.sizin nasıl hoşunuza gitmemişse onunda hoşuna gitmemiş misilleme yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?