İçime kurt düştü..

Mlscnm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2019
8
3
1
38
Arkadaslar sosyal medyada biriyle tanıştım. Birbirimizden hoşlandik ve tanışmaya karar verdik. Whatsappta konuşmaya başladık. Bu bana kendi fotolarini, is kimliğinin fotoğrafını, ailesinin fotolarini gönderdi güven vermek için, her şey çok iyiydi. Ben de ailemin fotosunu gönderdim. Çok güzeller dedi. Sonra, dayısını çok seviyormus onun fotosunu gönderdi. Yanında genc biri. Herhalde gençliği dedim ama benzetemedigim için de sordum, dayının yanındaki kim diye. O meğer öncesinde dayım ve kuzenim diye yazmış. Sonrasında bir sürü foto daha gönderdiği için arada görmemişim ben. O soruma cvp vermeyince, dayının yanındaki yakışıklı kim dedim bu sefer. Kuzenim dedi. Ben de, kuzenine de yakışıklı dedim ama kimin kuzeni dimi dedim güldüm. 2 saat kadar sonra telde konuşurken durup dururken ablan da hoşmuş dedi. Ben de bozuldum ama çaktırmadim. Bunu söylemesi ne alaka? Ne gerek vardı ki? Kısas mi yaptı sizce. Kaç yaşında adam yapar mı böyle bişey? Kısas değilse daha kötü, beni tanımaya başlamış biri ablama neden iltifat ediyor ki? Biz evlenince her zaman gorecek ablami sonuçta. Icime kurt dustu. Bem de güzelim ama sadeligi seviyorum. Ablam her zaman bakımlıdir. Ona da dedim bak ben sadelikten yanayim. Tabii makyaj yaptigim da olur yerine göre. Ama doğal halim budur. Sen eğer süslü seviyorsan baştan söyliyim dedim. Hayır dedi. Ama iste ablama durup dururken hoş demesi beni korkuttu. Ablam boşandı. Daha sonraki bi konusmamizda konu nasıl açıldı hatırlamıyorum, ablan ne zaman boşandı dedi. Belki o dogal bir soruydu ama e şimdi ilkinde hoş dediği için boşanmasini sorması da rahatsız etti beni. Ne diyorsunuz kızlar?

Bu ne ya hiç böyle fotoğraflı bir tanışma görmedim. Güven vermek ailenin fotoğraflarını görünce tamamlanıyor mu Ayrıca yakışıklıymış kelimesini nasıl kullanabildiniz? Siz derseniz adam da der ve bu ilişkinin somu olmaz, birbirinizle eğleniyor gibisiniz.

Bence siz haksızsınız.kendinizi kurtarmak için ortaya birşey atmışsınız.o da aymı şekilde karşılık vermiş.ikisi de çocukça.pot kırdıysanız daha üstüne tüy dikmeseydiniz daha iyi olurdu.

allah aşkına ne içiyorsunuzda bu kafayı yaşıyorsunuz banada diyin hele :)
benim 13 yaşında msn de tanıştıgım sevgilim vardı. biz böyle düşüncelere girmemiştik
tencere kapak misalisiniz :)
13 yaşında girmeyin zaten O yaşta oyunlardan, oyuncaklardan konuşurken böyle konulara girmek aklınıza gelmemiştir

Ben bişey atmadim, tüy de dikmedim. Nerden çıkardinız anlamadim

Sizin dediğinizin üstüne hiç garip olmamış bence.
Henüz birde diyelim ki resimde ki o olsa dahi yeni tanıştığınız birine hemen nasıl öyle şeyler söyleyebiliyorsunuz. Ben yapamazdım yanii

Bu işler tek bana mı saçma geliyor?
30luk 2 insan birbirlerini tanımadan görmeden, birbirlerine aile resimleri atıyorlar
Biri sen yaşlısın demeye çalışıyor, öbürü ablan çok eyiymiş diyor
Tanımayan 2 insan birbirinden sanal ortamda soğuyor
Baştan aşağı saçma geldi bana

Iyi de ben pot kırdım, bunun gençliği zannederek öyle dedim

Yani zaten bu şekilde tanışma biraz saçma. Hadi tanışmayı anlarım aile fotoğraflarınakadar girmek ayrı saçma. Aile bireylerine iltifat etmek apayrı bir saçmalık. Baştan sona gereksizlikler yumağı olmuş.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 25 üzeriyseniz aranızda güven ilişkisi olmayan insanlarla bu şekilde içli dışlı ilişkilere girmemeniz gerektiğini bilmeniz gerekirdi sanki.

Ben bişey atmadim, tüy de dikmedim. Nerden çıkardinız anlamadim
Ortaya bir laf atmışsınız.pot kırmışsınız bunun üstüne birde kendinizi kurtarmak için kuzeninde yakışıklıymış vs gibi birşey diyerek tüy dikmişsiniz.keşke hiçbirşey demeseydiniz.sizin nasıl hoşunuza gitmemişse onunda hoşuna gitmemiş misilleme yapmış.

Hayır siz anlamamissiniz. Ilk önce kendisi zannederek yakışıklı diyen benim. Sonrasında ablan hoşmus diyen o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…