- 28 Kasım 2013
- 656
- 472
- 133
Peki o sizin yanlış anladığınızı bu yüzden dediğinizi biliyor mu?Hayır siz anlamamissiniz. Ilk önce kendisi zannederek yakışıklı diyen benim. Sonrasında ablan hoşmus diyen o
EvetPeki o sizin yanlış anladığınızı bu yüzden dediğinizi biliyor mu?
Herkesi terslemiyorum. Sadece, ben 13 yaşındayken böyle bir muhabbete girmemistim diyen hanımefendiye uygun gördüğüm cevabı yazdimNeden her yazanı tersliyorsunuz?
Burada ki kadınlar gayet objektif yorum yapıyor.
Sizin yaptığınız bana göre daha saçma olmuş. Zaten tavrınızdan da anlaşıldığı üzere bence bu ilişki devam etmez.
Tamam o zaman durum değişti
Fake olması şart değil dünya kadar ilişki var böyle.online ortamda tanışanlar kimliklerini kanıtlamak için ve birbirlerini daha iyi tanımak için bu tür yollara girebiliyorlar.Nolur siz fake olun ya.
Fake olması şart değil dünya kadar ilişki var böyle.online ortamda tanışanlar kimliklerini kanıtlamak için ve birbirlerini daha iyi tanımak için bu tür yollara girebiliyorlar.
Hay Allah razı olsun. Tamam herkes benimle aynı fikirde olmasın ama objektif olsun. Ben objektif bakış açıları duymak istiyorum. Öznel yorumlar, eleştiriler ve ders vermeler değil..İyi de arkadaşlar resimi paylaşınca ablan güzel dememişki bu adamcık.
2 saat sonra, telde konuşurken ablan da hoşmuş demiş, durup dururken hemde. Sapık diyemesek de, dangalak olduğu kesin.
Bunca saattir ablasına mı bakıyordu, ya da baktı da aklından çıkaramadı mı...küçük beyinlice bir hareket. Bence arkadaşın bu yakışıklı da kim sorusuyla eşdeğer bir durum değil.
Bu yaşta bunun fazlasını yapan gördüm.okey platformunda bile bir komşumuz bu şekilde biriyle tanıştı ve evlendi.ondan çok tuhaf gelmiyor.Profilinde 31 yaşında olduğu bilgisi var. 30lu yaşlarında bir insanın bu muhabbeti döndürecek iq seviyesinde olduğuna inanmak istemiyorum.
Bu yaşta bunun fazlasını yapan gördüm.okey platformunda bile bir komşumuz bu şekilde biriyle tanıştı ve evlendi.ondan çok tuhaf gelmiyor.
Biz evlenince
13 yaşında girmeyin zaten O yaşta oyunlardan, oyuncaklardan konuşurken böyle konulara girmek aklınıza gelmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?