İçime kurt düştü..

Keşke yakışıklı dedim ama kimin kuzeni demek yerine "kuzenim diye yazmışsın görmedim ben sen sandım" falan deseydiniz. Şimdi siz kuzenine yakışıklı deyince o da ablanıza güzelmiş demiş. Hoş ben bunda bir art niyet göremedim ama yine de gözlemleyin

Herkesi terslemiyorum. Sadece, ben 13 yaşındayken böyle bir muhabbete girmemistim diyen hanımefendiye uygun gördüğüm cevabı yazdim

İyi de arkadaşlar resimi paylaşınca ablan güzel dememişki bu adamcık.

2 saat sonra, telde konuşurken ablan da hoşmuş demiş, durup dururken hemde. Sapık diyemesek de, dangalak olduğu kesin.

Bunca saattir ablasına mı bakıyordu, ya da baktı da aklından çıkaramadı mı...küçük beyinlice bir hareket. Bence arkadaşın bu yakışıklı da kim sorusuyla eşdeğer bir durum değil.

Fake olması şart değil dünya kadar ilişki var böyle.online ortamda tanışanlar kimliklerini kanıtlamak için ve birbirlerini daha iyi tanımak için bu tür yollara girebiliyorlar.

Profilinde 31 yaşında olduğu bilgisi var. 30lu yaşlarında bir insanın bu muhabbeti döndürecek iq seviyesinde olduğuna inanmak istemiyorum.

Hay Allah razı olsun. Tamam herkes benimle aynı fikirde olmasın ama objektif olsun. Ben objektif bakış açıları duymak istiyorum. Öznel yorumlar, eleştiriler ve ders vermeler değil..

Profilinde 31 yaşında olduğu bilgisi var. 30lu yaşlarında bir insanın bu muhabbeti döndürecek iq seviyesinde olduğuna inanmak istemiyorum.
Bu yaşta bunun fazlasını yapan gördüm.okey platformunda bile bir komşumuz bu şekilde biriyle tanıştı ve evlendi.ondan çok tuhaf gelmiyor.

sız resmen ablanızı kıskanıyorsunuz
dul falan hemen yazdınız arada bosanmıs olunca ne olurmus sevgılınız ne maksatla sormus olabılır
sızın ablanız ya ! sırf bosanmıs dıye aklınıza neler gelıyor pes

Bu yaşta bunun fazlasını yapan gördüm.okey platformunda bile bir komşumuz bu şekilde biriyle tanıştı ve evlendi.ondan çok tuhaf gelmiyor.

Tanışmak mesele değil, iletişim ve teknoloji çağındayız; insanlar face, insta ve türlü ortamlardan arkadaş edinip bu sanal arkadaşlığı belli bir müddet sonra gerçeğe taşıyabilirler, sorun burada değil. Sorun daha bu insanlar birbirlerini yüz yüze görmemişler, kızımız "Evlilik" kelimesini kullanabiliyor. Akrabalarının fotoğraflarını, kişilerin bilgisi olmaksızın internet ortamında dağıtıyor. Bir de tanımadığı bir adam üzerinden ablası ile yarışa giriyor. Bu fazlasıyla anormal.

Dünya çok değişmiş Arkadaşlar.
Ya da ben çok geri kalmışım.
Ne değişik diyaloglar,ne tuhaf bir ilişki.
Hani yaşlar 18-20 olsa anlayacağım.
Milletin yaşını bırakayım,kendime bakayım.
Bu konuyla;
Bir yaşıma daha girdim,oldum 46...

Sanırım kasten söyledi sen misin Dayımın yanındakine bu yakışıklı kim diyen kısasa kıssas yapmış ama seninde davranışının ve sonucu hiç hoş olmamış

Öyle sanıyla manıyla olmaz. Dememen gerekiyordu, yok dayının yanındaki yakışıklı kim falan filan. Yanındaki kim demişsin, kuzen demiş, arada kaynayabilir, tekrar aynı şekilde sorabilirdin. Al işte elin adamı çıktı, daha mı iyi oldu? Bence anormal bir durum yok, kıskanması üzerine o da ablana hoş demiş. Seninle konuşup konuşup ablanla beraber olacak değil herhalde.

Ayrıca güven meselesi öyle aile resimleriyle, kimlik atmayla olmuyor. Aha aldım bilgileri, gider kredi çekerim, gider işyeri açarım, o kişiyi de boğazına kadar borca batırırım, tabi bunu fesat biri düşünebilirdi. 25-30 küsür yaşındasınız, ama bu yaptıklarınızı 15 yaşındaki ergenler yapmaz. Aileler de zamanı gelince zaten tanışır. Neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…