İçime kurt düştü..

E sen kuzene yakışıklı diyince sorun yok o sorunca mı var anlamadım zaten öyle bir güvensizlik varsa devam etmeyin

Şunu anladım ki kk kadınlarının çoğu çok aşırı kıskanç.Ortada fol yok yumurta yok ilişki yok flört bile yok denecek kadar az ama adamı ablanızdan kıskanıyorsunuz.Yani çok garip değil mi sizce de? Bence siz ablanızı zaten kıskanıyorsunuz normalde de adam da sorup edince iyice kıskanmışsınız.

Aslını astarını bilmediğiniz adamlarla neden aile resimlerinizi bilgilerinizi kendi resimlerinizi paylaşıyorsunuz? Yapmayın allah aşkına yaa bu ne cesaret bu zamanda?

Ben anlamadım ya. Kocaman adam ben dayımı çok seviyorum nah bu da fotoğrafı der mi ki? Neden videolu konuşmuyor sunuz? Fotoğraflara ne gerek var?

1.. muhabbetiniz sacma aile fotolari falan ne alaka? Neyse diyelim

2. ..onu kastederek kim o yakisikli dediyseniz sorun yok bence

3..2 saat sonra ablan da guzelmis .demesi gereksiz..kisasa kisas diyelim hadi

4...ablan ne zaman bosandi? Demesi benim de midemi bulandirdi.. burda kisasa kisas olamaz!

Fazla bel baglama bu adama.derim

Sizin dediğinizin üstüne hiç garip olmamış bence.
Henüz birde diyelim ki resimde ki o olsa dahi yeni tanıştığınız birine hemen nasıl öyle şeyler söyleyebiliyorsunuz. Ben yapamazdım yanii
Jesse pinkman, ne ağladı dizide...En sevdiğim dizidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…