İçime kurt düştü..

allah aşkına ne içiyorsunuzda bu kafayı yaşıyorsunuz banada diyin hele :)
benim 13 yaşında msn de tanıştıgım sevgilim vardı. biz böyle düşüncelere girmemiştik
tencere kapak misalisiniz :)
verin kimliklerinizi elin adamına yarın öbür gün üzerinize hatlar borçlar çıkarsada gelmeyin buraya :)

arkadasim sen bu adamla daha yuz yuze tanismamissin. ne evliligi yahu? kendi degerini bi farkina var once. ablan, adam, vs. onemi yok. once sen.

Bir kadın olarak erkek arkadaşınıza " bu yakışıklı kim " diye sormanız tuhaf değil de adamın ablan hoşmuş demesi mi garibinize gitti ??

Atalar boşuna dememiş iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye.

Pot kırmışsınız birde uzatmışsınız üzerine kimin kuzeni falan diye ne gerek var allah aşkına? Pardon sen sandım diyin geçin.O da size nispet yapmış demek ki eğer nispet yapmayıp gerçek fikriyse zaten sorun var demektir.Tanımadığınız insanlara iyice emin olmadan bu kadar anlam yüklemeyin bence.

Arada evlenme lafı okudum ...ilerde biz evlenince ablami hep görecek diye.. Siz nasıl evlilige bağladınız olayı ya nasıl kızıyorum böyle kendini hooop evlilik meraklısı bakisina düşüren bayanlara ...yapmayın bunu kendinize ya..ne evlenmesi daha neyini biliyorsun bu kişinin ...

akraba da dayi yani, kel alaka

Takip edin hisleriniz doğru olabilir bir iki defa daha ablanızdan bahsederse anlayın ki muhattabınızın kalbi gerçekten bozuk..... Yani bence biri benim kardeşimin dul ya da bekar olmasıyla ilgileniyorsa bu gayet problemli maymun iştahlı sadakatten bi haber kişilikten haber verir.... Böyle tipler çok saf olur biraz ablam da seni beğendi övdü falan de seninle tanışmak istiyor falan de bu dökülür zaten öyle bişey varsa.....

Cok sacma bi konu acmissin sen adamin kuzeninr yakisikli de sorun yok o sana ablan hos deyince sorun olsun ikinizde cocukca ve cahilce davranmissiniz

Konu bir tarafa insanı boşanmaktan soğutursunuz. Kızkardeş bile huylanırsa boşanıldığı için gerisini düşünemiyorum. Ablanda güzelmiş derken yani siz hep güzelsiniz demek istemiş olamaz mı? Ailecek

Burdan belli olan tek şey ablanı kıskandığın...hemde öyle böyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…