İçime oturdu bişey diyemedim?

Önceki durumlarla birlikte düşündüğüm için birikti sanırım. Yüzeysel anlatıyorum tabi biraz da.
O önceki durumları bahane edip, ben yaşlıyım siz gençsiniz bütün işi siz yapacaksınız dememiş ama? Ucundan da sen tut da birlikte taşıyalım demiş. Bu kadar alınganlıkla her denilenin altında bir şey arayıp bulmakla hayatı hem kendinize hem de etrafınıza zehir edersiniz.

eski kadınların iki cümlesi var:

1. evlendiğimde belim maydanoz bağı kadardı - çünkü o zaman fast food yoktu minnoşum diyesim geliyor :)
2. biz hamile hamile / hasta hasta neler yaptık - kişisel tercihleri miydi ? mecbur mu bırakıldılar ? bilmiyorum. ama gerçekten çok çok büyük kısmı ay hamileyim ay hastayım demeden hep uğraşmış.

yani onlar gençken olaylar farklıymış. 10 sene öncesinden bile farklı şu an herşey.

kötü niyetli, affedilmesi gereken bir şey yok bence. keza köyde yaşayan, bağ tarla işi yapan kadınlar daha dayanıklı oluyor genelde. ama bence güzel de, sürekli toprak ve güneşle iç içeler. doğallar. daha sağlıklılar genelde.

ameliyatınız hala zorluyor mu ? özel değilse neydi ? belki aylar sonra hala ağrısı olacak bir şey olmadığını düşünüyordur ?

yani çok ağır taşıyamam demene rağmen taşıdığın içinmi sıkıntı yapıyorsun?? gerçekten seni anlamaya çalışıyorum
Emek vermekten ya da iş yapmaktan hiç gocunmam.. "Ameliyat mı kaldı" hadi bakalım diye bu kadar önemsiz davranması üzdü.

Detay versek hak verirsiniz belki uüzeysel kaldı biraz
E detay verin. Detay versem öyle detay versem böyle diyeceğinize verin o zaman. Ne ameliyatı oldunuz? Belki önemsenmeyecek bişeydir siz fazla önemsiyorsunuzdur. Ne ameliyatı olduğunu söylemediğinize göre basit bir şey muhtemelen. Bel fıtığı ameliyatı olan birine kimse kalkıp ağır kaldır demez sanıyorum.

O devrin kadınlarının çoğu tarla da doğurdu , bizden daha ağır yükler taşıdılar vs. Ameliyatınızı bilmediğimiz için doğrudur yanlıştır diyemem ama kadının kurduğu cümle de gocunacak bir şey yok. Bu kadar narin düşünmek size zarar verir.

Çok abartmışsınız ya sanki kadın hakaret etti birşey yaptı yani ağır bir ameliyat değilse birşey kalmadı şundan ne olacak anlamında demiştir eşiniz nerde mesela o arada hani çok çok ağır bişey olsa zaten size kalmaz o iş..büyükler hep söyler biz şöyleydik böyleydik diye kendi annem bile der affedemeyecek laf yok ki ortada değersizlik falan ne alaka..

Galiba bazen fazla hassasım güzel cvp için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…