O önceki durumları bahane edip, ben yaşlıyım siz gençsiniz bütün işi siz yapacaksınız dememiş ama? Ucundan da sen tut da birlikte taşıyalım demiş. Bu kadar alınganlıkla her denilenin altında bir şey arayıp bulmakla hayatı hem kendinize hem de etrafınıza zehir edersiniz.Önceki durumlarla birlikte düşündüğüm için birikti sanırım. Yüzeysel anlatıyorum tabi biraz da.
yani çok ağır taşıyamam demene rağmen taşıdığın içinmi sıkıntı yapıyorsun?? gerçekten seni anlamaya çalışıyorumTaşıdım mecburan bırakamazdım
Emek vermekten ya da iş yapmaktan hiç gocunmam.. "Ameliyat mı kaldı" hadi bakalım diye bu kadar önemsiz davranması üzdü.yani çok ağır taşıyamam demene rağmen taşıdığın içinmi sıkıntı yapıyorsun?? gerçekten seni anlamaya çalışıyorum
Detay versek hak verirsiniz belki uüzeysel kaldı birazYa bu kayınvalideler de "A" deseler suçlular.Ne demiş ki kadın. Bunda alınacak gücenecek ne var. Vallahi anlayamadım
E detay verin. Detay versem öyle detay versem böyle diyeceğinize verin o zaman. Ne ameliyatı oldunuz? Belki önemsenmeyecek bişeydir siz fazla önemsiyorsunuzdur. Ne ameliyatı olduğunu söylemediğinize göre basit bir şey muhtemelen. Bel fıtığı ameliyatı olan birine kimse kalkıp ağır kaldır demez sanıyorum.Detay versek hak verirsiniz belki uüzeysel kaldı biraz
Bahane arıyor değilim ama beni üzwn durumu abartmış mıyım ne yapmalıyım burdaki diğer tecrübe eden arkadaşlardan fikir almak için yazıyorum..KK’e yazmak icin bahane ariyon bacim
Çok merak ettim, ne ameliyatı oldunuz?Emek vermekten ya da iş yapmaktan hiç gocunmam.. "Ameliyat mı kaldı" hadi bakalım diye bu kadar önemsiz davranması üzdü.
Ne dedik bacım Ördek Kemal gibi alınmaya ne gerek var şimdi?Eşyayı taşıdım tühhh demiyorum farkındaysanız. Haketmediğim tarz, üslup incitiyor. Aynını kendi kızına yapmaz
Ama doğru üç ay geçmiş..ki ameliyatına göre değişir tabikide..bence anlatmadığın..kendini değersiz hissettiren başka konular olmuş.Emek vermekten ya da iş yapmaktan hiç gocunmam.. "Ameliyat mı kaldı" hadi bakalım diye bu kadar önemsiz davranması üzdü.
Galiba bazen fazla hassasım güzel cvp için sağolunO devrin kadınlarının çoğu tarla da doğurdu , bizden daha ağır yükler taşıdılar vs. Ameliyatınızı bilmediğimiz için doğrudur yanlıştır diyemem ama kadının kurduğu cümle de gocunacak bir şey yok. Bu kadar narin düşünmek size zarar verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?