- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
Eşim aşağıdadydı diyaloğu görmedi. ssonra karşı geldi zatenÇok abartmışsınız ya sanki kadın hakaret etti birşey yaptı yani ağır bir ameliyat değilse birşey kalmadı şundan ne olacak anlamında demiştir eşiniz nerde mesela o arada hani çok çok ağır bişey olsa zaten size kalmaz o iş..büyükler hep söyler biz şöyleydik böyleydik diye kendi annem bile der affedemeyecek laf yok ki ortada değersizlik falan ne alaka..
Rica ederim. Bu tür şeyler için canınızı sıkmayın. Ve bu arada geçmiş olsun.Galiba bazen fazla hassasım güzel cvp için sağolun
SöylemeyecekÇok merak ettim, ne ameliyatı oldunuz?
Eşinize bu diyaloğu anlatıp şikayet mi ettniz? O da annesine karşı mı geldi? Gerçekten mi?Eşim aşağıdadydı diyaloğu görmedi. ssonra karşı geldi zaten
Ya hu eşyayı ya da ameliyatı belirtmek istememem kvnin haklı olduğunu göstermez bi defa. Benim sorunuö üslupla. Ameliyatı basit hadi böyle konuşalım deme hakkı var mı kimsenin? Sonuçta bi kesik ve yük kaldırmaya bikaç ay engel olan bi ameliyatım oldu..SöylemeyecekKaç kişi sordu söylemiyor. Taşınan eşyayı da söylemiyor. Demek ki kayınvalide haklı
Yo hiç anlatmadım biz taşırken karşı gelip yardım ettiEşinize bu diyaloğu anlatıp şikayet mi ettniz? O da annesine karşı mı geldi? Gerçekten mi?
Ben kaldırdım çok merak ediyorsanız. Bence sizin de üslup sorununuz var fazlasıyla.Ay sonra kendi kaldırdı değil mi? Hiiih
Aiy size resmen, kaldıramazsan kaldırırlar gülüm demiş. Bu göndermenin altında kalacağıma o eşyanın altında kalırdım daha iyi; ne kadar ağır yükler taşınıyor o ortamda Allaam hem maddi hem manevi... Çogüzüldüm size.
Ben kaldırdım çok merak ediyorsanız. Bence sizin de üslup sorununuz var fazlasıyla.
Kaldıramazsan kaldırırlar gülümAy sonra kendi kaldırdı değil mi? Hiiih
Aiy size resmen, kaldıramazsan kaldırırlar gülüm demiş. Bu göndermenin altında kalacağıma o eşyanın altında kalırdım daha iyi; ne kadar ağır yükler taşınıyor o ortamda Allaam hem maddi hem manevi... Çogüzüldüm size.
Zaten anlatacak bir şey yok bence ama sizde o potansiyeli gördüm ben , kadın yanlış anlaşılacak bişey de söylememiş , affedilecek bir şey de yapmamış aslında ama bunu bile taktiysaniz işiniz zor sahidenYo hiç anlatmadım biz taşırken karşı gelip yardım etti
"Zarar verecekse zorlama x i (eşimi)bekleyelim." diyebilirdi. Fln filan ne bileyimnasıl söylese mutlu olacaktınız ?
Yanlış görmüşsünüz. Diyorum ya bi sözü söylemek var söylemek var..Zaten anlatacak bir şey yok bence ama sizde o potansiyeli gördüm ben , kadın yanlış anlaşılacak bişey de söylememiş , affedilecek bir şey de yapmamış aslında ama bunu bile taktiysaniz işiniz zor sahiden
Anlayan birisi nihayet ditorum ya üslup çok önemliSöylerkenki surat ifadesi sinirinizi bozmuş olabilir. Bende karadenize gelin geldim buradaki kadinlarda gercekten arı gibi çalışıyor. Ben yapabildiğimi yapıyorum yapamayacağım işi de reddediyorum. Kendilerinin çektiğini bizimde çekmemizi istiyorlar takılmayın he diyip geçin
"Zarar verecekse zorlama x i (eşimi)bekleyelim." diyebilirdi. Fln filan ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?