İçime oturdu bişey diyemedim?

O yüzden sorduk zaten canım, belki kv cahil ve düşüncesiz bir kadın olduğu için gerçekten seni zor durumda bıraktı belki de sen abarttın?
Biz ikinizi de tanımıyoruz ama detayları verirsen - ne ameliyatı oldun, ne tasidin- burda daha objektif yorumlar edinebilirsin, üstelik aramızda Dr., Hemşire arkadaşlar var, onlar kv den daha iyi bilirler sonuçta değil mi?
Evet, ne ameliyatı oldun, ne tasidin? Bekliyoruz

yuzeysel anlattiniz tamam da mesela kayinvalide size ana baci sovdu de o detaylari mi anlatmadiniz? ben hala okuyunca kadinin dediginde bir sey goremiyorum.

ayrica ameliyatin ne oldugu da onemli tabi ki. soylemezseniz insanlar isinize yarar yorum yapmaz. konunuzu kapattirin daha iyi, cunku akil verilecek bir sey yok.

O halde müneccim olmadıkları konuda kesin haklıdır gibi hükümler vermemeli kimse bu kendiyle çelişmek
Valla kusura bakmayın, anlattığınız kadarı ile alakalı yorum alırsınız. Uzun olsun sorun değil, durumu olmayan okumasın. Hem etraflıca anlatmayıp hem de anlatılan kadarı ile konuşuyorsunuz diye insanları suçlamak komik.

Birincisi kimseyi suçlamıyorum
İkincisi alıngansın vs gibi yorumlara amenna. Beğwn ifadesi bırakıp geçtim. Doğrudur ben hassas düşünüyorum demek ki dedim
. Farklı bakış açılarına açığım ama bunu ifade etmenin yolu var. Beni suçlayan kesin hükümlü yorumlara elbette cevabım var. Konuyu eksik bulan ya da anlamayan ister soru sorabilir isterse de bu ne der geçer göz ardı edebilirler

Arkadaşlar apandisit ameliyatı oldum açık bi buçuk ay oldu ve zor iyileştim
Çok geçmiş olsun, Sağlıkçı değilim ama ben de olmuştum oradan biliyorum, yarım saat sürmeyen dikişsiz basit bir operasyondu benimkisi, daha doğrusu yeni teknik dikiş çok rahattı.Hastanede 1 gece kaldım, doktor 2 gün sonra bandaji çıkar, duşunu al, hayata devamke dedi. Sadece2 gün rapor verdiği için işe de geri döndüm, benim sıpayi da kucakladim , damacana da surukledim.Bana hiç birkaç ay ağır kaldırma filan demedi valla dikkat bile etmedim , ağrım filan da olmadı. Sizinki daha ağır geçmiş sanırım, 1 buçuk ay uzun bir süre

İsterse de istediği gibi yorum yapabiler

Öncelikle ben hamileyim ve bacak bel ağrısını hamile olmadan öncede çekiyordum.. Bayram da eşim bahçeye gidelim hadi dedi , bende doğal olarak arabayla mı dedim hayır dedi eşim.. kayınvalidemde ordan atladı yürü yürü bacakların açılır bişey olmaz dedi...
Bende uyuz oldum üslubuna.. neyse dedim yürüyerek gittim bahçeye tabikide eşim var diye ...
Sonuç ne oldu Gece boyunca bacak krampları çektim.. hani ne oldu açılır dı bacaklar o halimi görünce niye yorum yapmadın bu sefer ?
Yani bazen eskiyiz diye herseyi gerçekten çok bildiklerini sanıp uslupsuz davranabiliyolar.. Kayınvalidem kötü bi kadın mı bana karşı ''hayır''.. ama kızı olsaydı iyi sen otur kızım derdi oda bi kesin :)
Çok ta takmamak lazım çünkü karşına daha farklı ağır konular gelebiliyor o zaman daha da çok takarsın...
Daha ağırı geldiğinde bende Yeni kafalı nesil olarak cevap veriyorum :)

Anlatmak istediğim çok teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…