İçime oturdu bişey diyemedim?

Baya eksik konu. Zahmet olmazsa bir güncelleyin.

Bdv de fazla takılmayın. Kaynana görümce konularından sizde laf altından olay çıkar mı acaba diye düşünmeye başlamışsınız neredeyse kaynananın dediğinde birsey yok. Kendinizi durduk yere gazlamayın.

bence vur kadını.
biz neler kaldırdık ne demek...
nasıl insanlar kayınvalide oluyor anlamıyorum ahaahah.

şaka maka kristal gelin sendromu var sizde sanırım bu kadar çabuk kırıldığınıza hala affetmeyi beklediğinize göre :)

Kizgin kumlardan serin sulara atla...

Hadi ameliyat apandistmiş.
Eşya neymiş?
Çekirdekle bekliyorum.
Ameliyatının üstünden 2 ay geçmiş, ben de apandisit oldum, 3 gün rapor istedim de Dr. 2 gün bile çok demişti kucakta çocukla mesaiye devamke...ama tabii benim kız o dönem 9-10 kilo anca vardı, belki ondan patlamamışımdir. Bu vicdansız kv, konu sahibine 50 kiloluk çimento torbalari da tasitmis olabilir, detayları bilmediğimiz için yorum yapamıyorum

Babaannem gibi konuşucam şimdi ama "canının kıymeti yok mu senin? Feyz al konu sahibinden"

Babaannem gibi konuşucam şimdi ama "canının kıymeti yok mu senin? Feyz al konu sahibinden"

Dr. kısmısı Nazdan niyazdan anlamıyor bacım, bana kalsa 2 sene yatardim dikişlerim vaaağğrrr benim diye insafsız hekim 2 gün dinlen sana çok bile dedi , ameliyatı yapan adamdan iyi mi bilicem dedim, vurdum çocuğu sırtıma yallah işe

Son düzenleme:
Siz daha önce yaşadığınız şeyler yüzünden çok dolmuşsunuz zira içinize oturacak affetmeniz gereken bir durum yaşamamışsınız bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…